Ochelari Rodenstock

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere Rodenstock

Rodenstock este o companie germană cu 140 de ani de experiență. A fost fondată în 1877 de Josef Rodenstock și sediul său este la München. Rodenstock este un producător de top de lentile și rame de ochelari. El își datorează succesul celor 4 reprezentanți ai familiei Rodenstock și misiunii pe care compania o îndeplinește cu meticulozitate.

Ochelari de vedere Rodenstock - o garanție a calității mărcii

Ramele Rodenstock se caracterizează prin cea mai înaltă calitate și durabilitate, iar designul lor pune în valoare personalitatea utilizatorului. Brandul a dezvoltat proceduri stricte de asigurare a calității, datorită cărora primim produse perfecte din cele mai bune materiale. Aceștia sunt cu siguranță ochelari premium, de top. Criteriile exigente se referă la parametrii tehnici, optici și manuali detaliați, cum ar fi funcționarea fără probleme a balamalelor. Ochelarii Rodenstock sunt supuși unor teste de calitate exigente chiar înainte de etapa de producție, mașinile specializate testează durabilitatea pe termen lung a fiecărui element, astfel încât putem fi siguri că primim un produs durabil și dovedit. Ramele Rodenstock garanteaza confort, lejeritate si cea mai mare durabilitate.

Precizie în fiecare detaliu

Ochelarii marca Rodenstock încântă utilizatorii cu o precizie incredibilă și perfecțiunea manoperei, adesea numită o capodopera. Combină inovațiile tehnice și funcționale cu valorile clasice. Rodenstock este o companie cu o pasiune pentru ochelari care îi pasă de confortul utilizatorului, oferind produse durabile de cea mai înaltă calitate.

Linia Rocco by Rodenstock

Brandul Rodenstock oferă multe modele de ochelari, pentru comoditatea clienților, acestea fiind împărțite în categorii stilistice. Rocco de la Rodenstock se caracterizează prin stilul direct din anii 1960. Stilul retro combinat cu materiale ultra-moderne va atrage cu siguranță iubitorii de tendințe și pasionații de modă. Oferta Rocco include ochelari de prescripție și ochelari de soare. Brandul premium are un design și o formă originale caracteristice stilului vintage. Aici vei gasi ochelari rotunzi precum si modele Wayfarer. Culorile bogate ale ochelarilor merită recunoaștere - modelele sunt colorate cu culori unice, păstrând gustul și stilul clasic. Ramele legendare rocco sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Deci, de ce linia de rame Rocco by Rodenstock?

O linie exclusivă de ochelari de la gigantul german din industria optică, Rodenstock, pe care producătorul însuși îl numește legendar. Ochelarii Rocco au apărut în anii 1960 și apoi au dispărut. În 2014, Rodenstock a reluat producția emblematicei linii Rocco, care continuă să ne cucerească inimile până în prezent.

Ramele Rocco by Rodenstock sunt într-un stil retro, dominat de culorile clasice ale ochelarilor - inclusiv modelul negru și carapa țestoasă. Elementele de aur, cum ar fi templele și podul, completează perfect întregul. Ochelarii Rocco sunt realizati din materiale ultra-moderne. Linia de ochelari Rocco va găsi cu siguranță recunoaștere printre creatorii de modă și iubitorii de tendințe. Cu modelele originale de ochelari din colecția rocco, Rodenstock își subliniază competența în domeniul designului.

Rocco de la Rodenstock în versiuni corective și de protecție solară

Linia Rocco by Rodenstock oferă o gamă largă de ochelari de prescripție și ochelari de soare. Lentilele de cea mai înaltă calitate asigură o protecție adecvată împotriva razelor UVA și UVB.

Toți ochelarii producătorului german Rodenstock sunt supuși numeroaselor teste pentru a se asigura că efectul final este uimitor din punct de vedere estetic și durabil. Manopera precisa si atentia la detalii garanteaza un produs estetic, perfect finisat. Ochelarii de prescripție Rocco by Rodenstock se caracterizează printr-un design original și asigură o utilizare pe termen lung, pe deplin confortabilă. Dispozitivele sunt testate pentru rezistența fiecărui element, cum ar fi funcționarea lină a balamalelor.