SofLens® 38 - 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

84,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Soflens sunt lentile lunare foarte confortabile, cu care ma impac foarte bine. Ce m-a facut sa le incerc? Oferta speciala si binenteles pachetul cu kitul de calatorie, dar si faptul ca Optilen este un magazin care se respecta cadn vine vorba de transport sau informatii suplimentare.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentilele cu BC 9.0 sunt trimise în termen de 20 zile lucrătoare

 

Lentile de contact moi cu purtare lunara pentru persoanele cu miopie si hipermetropie.
Material: polymacon
Continut de apa : 38 %

 
Forma conturată a lentilelor - datorită acesteia, lentilele se adaptează rapid și precis la ochi. Fricțiunea dintre lentilă și pleoapă este, de asemenea, redusă, ceea ce reduce semnificativ riscul de iritare.
Rezistență la murdărie - utilizarea unui material foarte durabil, modern Polymacon face lentilele rezistente la acumularea de depozite de proteine, formate în timpul igienei naturale a ochilor. Acest lucru garantează o viziune și mai clară.
Nivel ridicat de hidratare - hidratarea adecvată rămâne uniformă pe tot parcursul zilei. Acest lucru asigură un confort mai mare de utilizare și niciun efect de ochi uscat.
Colorarea pentru o aplicare ușoară - SofLens 38
Colorarea pentru o aplicare ușoară - aplicarea lentilelor nu a fost niciodată atât de ușoară. Datorită nuanțării delicate, vetu ști pe ce parte să va aplicati lentilele fara a da gres, mai ales daca este prima oara cand utilizati lentile de contact.
Permeabilitate ridicată la oxigen - lentilele SofLens 38 garantează corneei accesul constant la oxigen, ceea ce determină nu numai confortul purtării, ci și starea și aspectul sănătos al ochilor.
Raport calitate-preț bun - nu trebuie să cheltuiți o avere pentru lentile confortabile și eficiente în corectarea vederii. SofLens 38 este un exemplu perfect în acest sens.
 

Caracteristicile lentilelor SofLens® 38:

 

SofLens 38 sunt lentilele de contact moi cu purtare lunara pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Acestea sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent - polymacon, care in combinatie cu un continut de apa de 38% face lentila extrem de confortabila la purtare si rezistenta la formarea depozitelor de proteine.

Pe langa un confort sporit de utilizare intreaga luna, SofLens 38 ofera, de asemenea si o claritate foarte mare. Ele se centreaza foarte bine pe ochi si ofere o permeabilitate mare de oxigen, astfel incat ochii nu sunt nici congestionati, nici sensibili la infectii.

 

Cine ar trebui sa poarte lentiele SofLens® 38?

 

Aceste lentile sunt perfecte pentru cei care sunt in cautarea unor lentile lunare confortabile la un pret accesibil. Ele sunt o alegere economica, dar care insa au si calitate foarte buna.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:

 

SofLens 38 sunt lentile lunare cu folosinta zilnica, dar daca doriti sa nu le purtati chiar zilnic, dupa indepartarea lor de ochi va recomandam sa le curatati bine cu o solutie pentru intretinerea lentilor si pastrate in recipientul special pentru lentile, umplut cu solutia de curatare timp de cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam pentru curatare, solutiile active sau orice alte solutii de intretinere a lentilelor disponibile pe Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor SofLens® 38:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Soflens
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -5,00 D (la fiecare 0,50 D)
-5,00 la -0,25 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,4; 8,7; 9,0
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 24 x 10-9
Hidratare 38%
Material Polymacon
Tehnologie Reverse Process III
Numar de bucati/cutie 6 buc
Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaSoflens
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SofLens® 38 - 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra