SofLens® 66 Toric 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 14 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

138,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Persoanele cu astigmatism stiu ce vor, lentile Soflens 66 Toric! Vad foarte bine cu ele si mai au si continut ridicat de apa, sunt perfecte, ma impac foarte bine, aproape ca nu le mai simt. M-au ajutat sa scap de ochelari!

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Atentie! La dioptriile cu + nu sunt disponibile lentilele cu cilindrul -2.75.
În plus, următoarele dioptrii nu sunt disponibile: -0.50 -2.75 160 | 0.00 -1.75 160 | 0.00 -1.75 10.


Lentile de contact moi lunare pentru persoanele cu astigmatism.
Material: Alphafilcon A
Continut de apa : 66 %

 
Acces mai mare la oxigen - același material inovator a crescut și permeabilitatea lentilelor la oxigen și a oferit ochilor de 5 ori mai mult acces la oxigen. Aceasta înseamnă că ochii tăi vor fi și mai sănătoși și odihniți - chiar și după multe zile de utilizare a ochelarilor.
Nivel ridicat de hidratare - producătorul, Bausch&Lomb, a folosit materialul modern Alphafilcon A, datorită căruia lentilele au câștigat un grad foarte ridicat de hidratare. Acest lucru garantează un grad constant de hidratare a lentilelor și a ochiului, iar rezultatul utilizarii este de cel mai inalt confort.
Ușurință în aplicare - structura îmbunătățită a lentilelor asigură punerea și scoaterea lor mai ușoară și mai confortabilă. Sunt dedicate în special acelor clienți care ajung pentru prima dată la acest tip de soluție optică.
Rezistența la formarea sedimentelor - SofLens 66 Toric
Rezistența la formarea sedimentelor - urăști această senzație imediat după aplicarea lentilelor, când simți că ceva ți s-a blocat în ochi? De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta, deoarece lentilele SofLens 66 Toric sunt rezistente la formarea depozitelor de proteine, precum și la colectarea impurităților din exterior.
O pereche pe lună - lentilele sunt concepute pentru utilizare zilnică, ceea ce înseamnă că puteți folosi o pereche în timpul zilei și apoi o tratați cu o soluție de lentile specializată.
Perfecte pentru astigmatism - lentilele se caracterizează printr-o stabilitate peste medie și o ajustare instantanee la forma ochiului, datorită cărora rămân într-o singură poziție chiar și pentru o perioadă lungă de timp, nu se rasucesc sau cad. Din acest motiv, sunt extrem de eficiente în corectarea astigmatismului.
 

Caracteristicile lentilelor SofLens® 66 Toric:

 

SofLens 66 Toric sunt lentile de contact moi, lunare, pentru persoanele cu astigmatism. Acestea sunt realizate dintr-un material non-ionic Alphafilcon A, care ofera un confort de neegalat si acuitate vizuala foarte buna. Design-ul special Lo-Torque face ca lentilele SofLens 66 Toric sa fie incredibil de stabile in timpul purtarii si optic avansate atunci cand vine vorba de corectarea astigmatismului. De asemenea, sunt usor de inserat si indepartat, chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.

SofLens 66 Toric sunt lentile care pot fi utilizate cu incredere timp de o luna. Continutul de apa de mare (66%) face ca ochiul sa fie umezit in mod corespunzator chiar si la sfarsitul perioadei de utilizare, si sa nu exista depozite de proteine pe suprafata lentilelor.

 

Cine ar trebui sa utilizeze lentilele SofLens® 66 Toric?

 

Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism. Ele vor fi o solutie perfecta atat pentru persoanele care poarta lentile de mult timp si pentru noii utilizatori.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

SofLens 66 Toric sunt lentile pentru astigmatism lunare concepute pentru a fi folosite zilnic, astfel incat dupa indepartarea acestora trebuie sa fie curatate cu grija, iar apoi pus mentinute intr-un recipient umplut cu solutie pentru cateva ore, inainte de reutilizare. Pentru curatarea SofLens 66 Toric va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.
 

Parametrii lentilelor SofLens® 66 Toric:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Soflens
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la -0,25 D (la fiecare 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,5
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 16 x 10-9
Hidratare 66%
Material Alphafilcon A
Tehnologie Lo-Torque
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere 15-20 zile lucratoare
Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaSoflens
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 14 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SofLens® 66 Toric 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra