SofLens® Daily Disposable™ 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Soflens, lentile moi,moderne, pentru un confort maxim, zilnic. Un super pret si o calitate pe masura. Dvs le-ati incercat?

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Confort garantat in fiecare zi - folosirea tehnologiei avansate oferă o utilizare convenabilă pe tot parcursul zilei, chiar şi în condiții solicitante, cum ar fi orele lungi de lucru la calculator.
Construcție extrem de subțire - lentilele sunt aproape imperceptibile la ochi şi foarte confortabile in aplicare, chiar şi pentru începători. Caracteristica lor importantă este constitutia matasoasă.
Aspheric optic - înseamnă cea mai bună calitate a vederii, chiar şi după întreaga zi de purtare a lentilelor, şi în cazul luminii insuficiente. Fără reflecții și efect de oglinda.
Nivel perfect de hidratare - concentratia de 59% garantează un nivel constant de umiditate pe suprafața ochiului, eliminând astfel riscul de apariţie a ochilor uscați și iritați.
Lentile cu unica folosinta - perfecte pentru toti cei care au un stil de viaţă activ şi necesita confortul unei noi perechi de lentile în fiecare zi.
Rezistenta la depozitele de proteine - SofLens Daily Disposable
Rezistenta la depozitele de proteine - datorita materialului inovator Comfort Moist, lentilele sunt rezistente la toate tipurile de murdarie si depozite de proteine create in procesul natural de formare a lacrimilor. Prin urmare, vederea este clara şi curată.
 

Caracteristicile lentilelor SofLens® Daily Disposable:

 

SofLens Daily Disposable sunt lentile de unica folosinta, sferice, pentru persoanele cu miopie și hipermetropie de la unul dintre cei mai mari producatori de lentile de pe piata - Bausch & Lomb. Materialul folosit în productia lor este hilafilcon tehnologii B. Tehnologia avansata implementata in procesul de fabricatie garanteaza confortul lor de utilizare și hidratare excelenta pe tot parcursul zilei (lentilele au un continut de apa de 59%). Lentilele asferice asigura o viziune clara, chiar și în conditii de lumina slaba.

Pentru prima data la lentilele de zi cu zi, SofLens Daily Disposable foloseste tehnologia High Definition pentru a reduce efectul de ceata. Mai mult de atat, ele sunt singurele lentile Bausch & Lomb care utilizeaza tehnologia Comfort Moist™, care combina designul lentilelor subtire, cu un mod special de mentinere a lentilelor, o umiditate excelenta. Lentilele sunt de asemenea foarte rezistente la formarea de depozite de proteine.

 

Cine ar trebui sa poarte SofLens® Daily Disposable?

 

Acestea au fost create pentru cei care apreciaza confortul utilizarii lentilelor de zi cu zi. In plus, ele sunt concepute pentru persoanele care:

  • sunt în cautarea lentilelor de unica folosinta de zi cu zi, care garanteaza o viziune clara și bine definita în orice situatie sau mediu
  • au un stil de viata activ
  • opteaza pentru un confort ridicat pe tot parcursul zilei.
 

Parametrii lentilelor SofLens® Daily Disposable:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Soflens
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,50 D (0,50 D pași)
-6,50 la +6,50 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 24 x 10-9
Hidratare 59%
Material Hilafilcon B
Tehnologie High Definition Optics, ComfortMoist
Numar de bucati/cutie 30 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaSoflens
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SofLens® Daily Disposable™ 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele SofLens® Daily Disposable 30 de bucăți?

Lentilele SofLens® Daily Disposable sunt disponibile în pachete de 30 de bucăți, asigurând confort și utilizare pe termen lung. Pot fi alese individual, bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbură și diametrul, sau prin consultare cu un optometrist, care poate ajuta la alegerea lentilei potrivite. În plus, aceste lentile oferă un nivel de hidratare de 59%, ceea ce contribuie la confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele SofLens® Daily Disposable sigure?

Da, lentilele SofLens® Daily Disposable sunt sigure pentru utilizare, în special datorită modului lor de înlocuire zilnică, care minimizează riscul de infecții și iritații, fiind astfel potrivite chiar și pentru persoanele cu ochi sensibili.

Pentru ce defecte de vedere sunt recomandate lentilele SofLens® Daily Disposable?

Lentilele SofLens® Daily Disposable sunt destinate corecției miopiei și hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum se aplică lentilele SofLens® Daily Disposable?

Aplicarea lentilelor SofLens® Daily Disposable este simplă și rapidă. Trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi să plasați lentila pe vârful degetelor arătător și mijlociu, să țineți pleoapele și să plasați lentila pe ochi.

Cum se îndepărtează lentilele SofLens® Daily Disposable?

Îndepărtarea lentilelor SofLens® Daily Disposable este de asemenea ușoară și sigură. După ce vă spălați și uscați mâinile, trebuie să trageți ușor de pleoapa inferioară și să scoateți lentila cu degetul mijlociu și arătătorul.