SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 buc.

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

123,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Rocket
5.0000
Ma confrunt de foarte multi ani cu probleme de focalizare a imaginilor de la distanta datorita unui astigmatism miopic. Daca nu erau lansate pe piata lentilele Soflens, nu stiu cum as fi rezolvat neplacerile legate de simptomele asociate afectiunii! Acum sunt supermultumita de noua mea pereche de lentille Soflens, isi merita banii (sau reducerea!)
Rocket
5.0000
Nu este usor atunci cand treci de pragul vasrtei de 40 de ani. Cu toate acestea, problemele cu presbipia au devenit istorie, multumita acestor lentile. Multumesc Optilen pentru solutia propusa in cazul meu!
Roxana
4.0000
Am incercat in trecut aceste lentile torice pentru a trata o forma usoara de astigmatism. Timpul de expediere este destul de mare. Depinde mult si de oferta de pret din momentul cumpararii!

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt lentile torice zilnice marca Bausch & Lomb, asigurand umiditate exceptionala si o claritate foarte buna.
Material: Hilafilcon B
Continut de apa: 59%

 
Materialul Hilafilcon B - caracterizat printr-o hidratare de până la 59% și o permeabilitate ridicată la oxigen, ceea ce face ca lentilele să fie și mai confortabile de utilizat – mențin umiditatea optimă a ochilor pe tot parcursul zilei și le oferă acces liber la aer.
Sistem suplimentar de stabilizare - pentru ca lentilele să fie pe deplin adaptate nevoilor astigmatismului, creatorii le-au îmbogățit cu un sistem suplimentar de stabilizare, datorită căruia rămân în poziția inițială pe toată perioada de utilizare. Fără a se indoi sau a cadea.
Tehnologia High Definition - utilizarea tehnologiei inovatoare a permis o viziune perfectă la rezoluție înaltă - clară și precisa, chiar și în condiții de iluminare insuficientă.
O pereche nouă în fiecare zi - SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism
O pereche nouă în fiecare zi - Soflens Daily Disposable for Astigmatism sunt concepute pentru utilizare de o zi. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să vă amintiți despre îngrijirea lor de noapte, pentru că dimineața oricum ajungeți la o pereche nouă și proaspătă.
30 de bucăți într-un pachet - cantitatea perfectă pentru a încerca un anumit tip de lentile sau pentru a completa un set lunar cu două valori diferite de putere.
 

Caracteristicile lentilelor SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism:

 

SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt lentilele torice de la Bausch & Lomb concepute pentru a fi utilizate de zi cu zi. Ele sunt realizate din hilafilcon B, care, in combinatie cu un continut de apa de 59% asigura un confort sporit la purtare pe tot parcursul zilei. Ele sunt, de asemenea, primele lentile pentru astigmatism de zi cu zi care folosesc Optica High Definition pentru a asigura vederea clara si bine definita, chiar si in conditii de lumina slaba. Lentilele sunt echipate cu un sistem de stabilizare, ceea ce impiedica  vederea incetosata. Datorita tehnologiei Lo-Torque, SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism au un design asferic. Acestea sunt echipate cu sistemul de hidratare Comfort Moist™ care permite hidratarea maxima pe tot parcusul zilei. Combinat cu un design incredibil de subtire, aceasta duce la un confort exceptional si o hidratare corespunzatoare chiar si la sfarsitul zilei.

 

Cine ar trebui sa poarte SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism?

 

Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism care doresc sa se bucure de tot confortul. Multumita numeroaselor solutii inovatoare pe care le utilizeaza, aceste lentile vor fi cu siguranta o alegere buna pentru exigente care poarta lentile.


Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00 la -9.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 30 buc

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaSoflens
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism de 30 de bucăți?

Poți alege lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism pe cont propriu, folosind parametrii produsului, sau poți solicita ajutorul unui optometrist. Pachetul conține 30 de lentile, asigurând confort pentru întreaga lună de utilizare. Designul lor Lo-Torque minimizează rotația lentilelor, garantând stabilitate și confort pe tot parcursul zilei. Lentilele au, de asemenea, un nivel de hidratare de 59%, ceea ce ajută la menținerea ochilor hidratați pentru o perioadă mai lungă.

Sunt lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism sigure?

Da, lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt sigure pentru utilizare, oferind nu doar corecție vizuală, dar și confort și igienă. Modul lor de înlocuire zilnică minimizează riscul de infecții și iritații, iar materialul Hilafilcon B asigură calitate și siguranță înalte.

Pentru ce defecte de vedere sunt potrivite lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism?

Lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, o condiție specială de vedere care necesită o lentilă torică. Acestea permit corecția eficientă a deficiențelor de refracție sferice și cilindrice, îmbunătățind calitatea vederii pentru persoanele cu această afecțiune.

Cum să aplici lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism?

Înainte de a aplica lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism, este recomandat să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, verificați dacă lentila nu este pe dos și plasați-o pe vârful degetului arătător, după care, delicat, trageți de pleoape și poziționați lentila pe globul ocular. După aplicare, verificați dacă lentila este poziționată corect și dacă nu există senzații de disconfort.

Cum să îndepărtezi lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism?

Pentru a îndepărta lentilele SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi să trageți delicat de pleoapa inferioară și, privind în sus, să prindeți lentila între degetul mare și arătător și să o scoateți cu grijă. După îndepărtare, plasați lentila într-un recipient special cu soluție de întreținere.