SOLO-care AQUA™ 360 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

39,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult


Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Toni
5.0000
O solutie pentru lentile care isi face treaba bine. Timpul de livrare relativ scurt, eu unul am gasit o oferta buna la acest produs. Recomand cu caldura Solocare!
Aurora
5.0000
O solutie buna. Hidrateaza super ok lentilele. Merita banii!

Solutie pentru ingrijirea lentilelor de contact cu provitamina B5 si sorbitol.
Capacitatea recipientului 360 ml
Timp de expediere 24 de ore

 
Lipsă de impurități - formula soluției de îngrijire, elaborată cu grijă, este responsabilă pentru curățarea meticuloasă a lentilelor - nu doar de praf și murdărie provenite din exterior, ci și de depuneri proteice și microorganisme periculoase.
Până la 90% mai multă hidratare - studiile au dovedit că îngrijirea regulată a lentilelor cu ajutorul soluției Solo-Care Aqua permite obținerea unei hidratări cu până la 90% mai eficiente a lentilelor de contact, ceea ce mărește confortul utilizării acestora.
Pantenol - în soluția de îngrijire, creatorii au inclus ingrediente extrem de valoroase - sorbitol și provitamina B5, care protejează ochii împotriva infecțiilor, iritațiilor și uscăciunii excesive.
Protecție împotriva depunerilor - utilizarea regulată a soluției de îngrijire crește semnificativ rezistența lentilelor la depunerile proteice, care sunt rezultatul secundar al procesului natural de formare a lacrimilor.
Ambalaj eficient - soluția de îngrijire este încapsulată într-un flacon mare, de 360 de mililitri. Este o soluție extrem de economică pentru utilizarea zilnică a preparatului.
Posibilitatea de a depozita lentilele pe termen lung - SOLO-Care AQUA
Posibilitatea de a depozita lentilele pe termen lung - în recipientul umplut cu soluție de îngrijire, puteți plasa și lentilele nefolosite în prezent și le puteți depozita chiar și timp de 30 de zile, având certitudinea că acestea își vor menține proprietățile valoroase în acest interval.
 

SOLO-Care AQUA permite utilizatorilor de lentile de contact de a le purta confortabil pe tot parcursul zilei. Acesta contine sistemul HydroLock (provitamina B5 si sorbitol), care asigura o hidratare excelenta. Solutia vine impreuna cu un recipient pentru lentile de contact, unde se pune in aplicare sistemul antibacterian MicroBlock, apararea impotriva bacteriilor.

SOLO-Care AQUA retine pana la 90 % mai mult umiditate in comparatie cu alte solutii de pe piata.

 

Recomandam 2 optiuni de ingrijire:

  • fara curatare si clatire - dupa scoaterea lor din ochi, este suficient doar a pune lentilele de contact intr-un recipient umplut cu solutie iar dupa 4 ore, acestea sunt curate si pregatite pentru reutilizare
  • curatare si mentinere - lentilele sunt mai curate si confortabile dupa o curatarea mecanica si clatire, puse in recipient cu solutie doar 5 minute.
 

Daca nu se utilizeaza lentilele, ele pot fi depozitate in solutia SOLO-Care AQUA timp de pana la 30 de zile fara a fi nevoie de curatare suplimentara.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorMenicon Co. Ltd.
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml11,08 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SOLO-care AQUA™ 360 ml
Rating-ul dumneavoastra