Superoptic 30 caps.

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

27,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

SuperOptic este una dintre capsulele cel mai frecvent utilizate, care ajută la menținerea unei stări bune a ochilor și a vederii. Datorită unui amestec atent dezvoltat de ingrediente de înaltă calitate, capsulele răspund nevoilor fiecărui adult care se confruntă cu tulburări de vedere sau care suspectează o tendință de a-și pierde vederea.Doar 1 capsulă pe zi este suficientă pentru a menține sănătatea ochilor.

 
Menținerea acuității vizuale corespunzătoare - posibilă datorită rețetei îmbogățite cu extrem de valorosul acid docosahexaenoic (DHA), zinc, vitamina B2 și A.
Ingrediente care apar in mod natural in ochi - luteina si zeaxantina, prezente in macula. Transportate prin capsule, acestea umplu golurile care se dezvoltă în ochi în timp.
Mai puțină oboseală - datorită acizilor Omega-3, niacinei, acidului folic și altor vitamine B. Acum, chiar și orele lungi de lucru în fața computerului nu vor cauza pierderea prospețimii și a acuității vizuale.
Protecție împotriva factorilor externi nocivi - radiații solare, lumină albastră emisă de ecranele dispozitivelor electronice, fum de țigară și aer condiționat variabil. Toate duc la deteriorarea vederii. Capsulele protejează eficient împotriva lor.
Doar 1 capsulă pe zi - capsulele SuperOptic
Doar 1 capsulă pe zi - este suficientă pentru a absorbi toate ingredientele benefice și efectele valoroase ale SuperOptic.
Ușor de luat - datorită învelișului îmbunătățit, capsula alunecă lin pe limbă și esofag. Este ușor de luat și rapid absorbit de organism.
 

Caracteristicile capsulelor SuperOptic:

 

Aproape 80% dintre oameni declară probleme oculare, dintre care doar 39% folosesc preparate care protejează și întârzie apariția diferitelor tipuri de boli oculare. SuperOptic este un supliment alimentar care susține și protejează acuitatea vizuală. Îmbogățit cu luteină și zeaxantină - două ingrediente care apar în mod natural în ochiul uman, în macula - umple golurile din organism. Este de remarcat faptul că luteina conținută în SuperOptic este cea mai testată luteină Floraglo®.

Capsulele furnizează o serie de nutrienți: zinc, cupru, seleniu, mangan, vitaminele B2, A, E și C și acid docosahexaenoic (DHA), care contribuie în mare măsură la menținerea vederii corecte. Acest amestec atent selectat de ingrediente protejează celulele împotriva stresului oxidativ - unul dintre principalii factori care cauzează îmbătrânirea ochilor.

Niacina, acidul folic, vitamina B6 și B12 reduc senzația de oboseală și oboseala vizuală. Ochii sunt odihniti si nu-si pierd prospetimea nici dupa multe ore de munca solicitanta in fata calculatorului. Compoziția capsulelor este îmbogățită cu acizi Omega-3 sănătoși, care – conform ultimelor cercetări – lipsesc din alimentația multor oameni. Capsulele au fost create astfel încât să permită organismului să absoarbă ingredientele benefice conținute în ele cât mai repede posibil. Datorită învelișului lor neted, alunecă pe limbă și sunt ușor de înghițit.

 

Cui i se recomandă utilizarea capsulelor pentru ochi SuperOptic?

 
  • persoanele peste 40 de ani - din cauza deteriorării vederii, care progresează în timp;
  • tinerii expuși factorilor externi nocivi - de ex. aer conditionat, fum de tigara;
  • persoane care folosesc zilnic computere și alte dispozitive electronice;
  • persoane cărora le place să citească seara sau noaptea în lumină slabă;
  • persoanele expuse adesea la radiații solare intense;
  • oameni care conduc după întuneric;
  • persoanele care urmează o dietă nepotrivit de variată.
 

SuperOptic - cum se folosește?

 

Luați 1 capsulă pe zi cu puțină apă. Luați in timpul mesei. Nu este recomandat pentru utilizare de către copiii sub 12 ani sau de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele preparatului.

Mai multe informatii
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Superoptic 30 caps.
Rating-ul dumneavoastra