Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 317,98 Lei -40% Pret standard 529,97 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 222,59 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
140 mm
19 mm
48 mm
50 mm
137 mm
Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK

Verificati produse similare

Ochelarii de soare la modă Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt o propunere pentru persoanele care apreciază calitatea ridicată și designul luxos. Brand-ul Tommy Hilfiger este cunoscut pentru eleganța și modernitatea sa, ceea ce se reflectă perfect în acești ochelari unisex. Forma lor ovală îi face potriviți pentru multe tipuri de fețe, adăugându-le caracter și stil. Acești ochelari completi Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt fabricați din materiale plastice de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și confort la purtare. Ramele lor maro le conferă un aspect elegant, subliniindu-le caracterul aparte. Categoria de filtru UV 1 oferă protecție pentru ochi împotriva radiațiilor solare dăunătoare, făcându-i și ochelari de soare ideali unisex. Unul dintre avantajele brand-ului Tommy Hilfiger este atenția acordată detaliilor și designului la modă, lucru care se observă și în cazul acestor ochelari. Ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt o alegere perfectă pentru cei care caută ochelari de marcă stilosi și plini de personalitate. Datorită cabinei de probă online, este posibil să probezi acești ochelari în mediul online, ceea ce facilitează alegerea modelului potrivit. Ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt disponibili în magazinul Optilen.ro, unde îi poți cumpăra și proba în magazinele selectate KODANO. În pachetul cu ochelari se află și o husă practică, care asigură protecția ochelarilor împotriva zgârieturilor și deteriorărilor. Astfel, poți să-i iei cu tine în fiecare zi fără să-ți faci griji, având grijă în același timp de siguranța și durabilitatea lor.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
BrandTommy Hilfiger
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameicaprui
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]50,00
Inaltimea cadrului [mm]48,00
Latimea podului [mm]19,00
Latimea cadrului [mm]137,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV1
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt ochelari eleganți și moderni, care se potrivesc multor forme de fețe. Datorită formei ovale, aceștia subliniază foarte bine trăsăturile feței, adăugându-i eleganță și farmec. Aceștia sunt disponibili într-o mărime universală, care se va potrivi atât femeilor, cât și bărbaților. Proportiile lor clasice permit o potrivire perfectă pentru majoritatea tipurilor de fețe, asigurând în același timp confort și comoditate pe durata întregii zile.

Pentru cine sunt ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK?

Ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt dedicați atât femeilor, cât și bărbaților care apreciază calitatea înaltă a designului și moda modernă. Aceștia se vor potrivi perfect atât în viața de zi cu zi, cât și în ocazii mai formale, aducând originalitate și un caracter aparte stilizării. Fără îndoială, vor fi o alegere excelentă pentru persoanele care urmăresc cele mai noi tendințe și apreciază un stil rafinat.

Oferă ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK corecție vizuală?

Ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK nu sunt ochelari de vedere, ci ochelari de soare, creați în principal pentru protecția ochilor împotriva radiației solare dăunătoare. Lentilele lor închise reduc orbirea și oboseala ochilor, ceea ce poate îmbunătăți confortul vizual în zilele luminoase. Totuși, pentru îmbunătățirea vederii, este recomandat să consulți un oftalmolog și să alegi lentile corectoare potrivite.

Cum să cureți ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK?

Pentru curățarea corectă a ochelarilor Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK, se recomandă utilizarea unei cârpe delicate din microfibră, care să nu producă zgârieturi pe lentile. Evită utilizarea substanțelor chimice și a materialelor aspre, care ar putea deteriora suprafața ochelarilor. Curățarea regulată va menține lentilele curate și limpezi, contribuind la menținerea unei viziuni perfecte pe termen lung.

Ochelarii Tommy Hilfiger TH 1673/S OVK sunt disponibili pentru achiziție în magazinul online Optilen.ro și îi poți proba în anumite magazine KODANO. De asemenea, este de menționat faptul că în setul cu ochelarii se află un etui elegant, care va asigura depozitarea și transportarea sigură a ochelarilor, protejându-i de zgârieturi și deteriorări. Astfel, vei putea să te bucuri de ei timp îndelungat, păstrându-i într-o stare excelentă.