Ochelari Tommy Hilfiger

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 384

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 384

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Tommy Hilfiger

Cine dintre noi nu cunoaște hainele și accesoriile iconice Tommy Hilfiger? Secretul enormului succes al mărcii americane constă în pasiunea pentru un stil lejer, sportiv, care în același timp se referă la tradiție și duce propunerile clasice la un nivel complet nou. Ramele produse de celebra companie sunt dorite de femei și bărbați din întreaga lume.

Tommy Hilfiger este un brand faimos... ochelari

Tommy Hilfiger s-a născut în Elmira, New York, al doilea dintre cei nouă copii dintr-o familie. Nu a reușit să termine liceul și în scurt timp părinții l-au dat afară de acasă. Tommy Hilfiger a rămas fără adăpost timp de un an. Cu toate acestea, nu a încetat niciodată să viseze să devină designer de modă. Și-a început cariera creând un mic lanț de magazine de îmbrăcăminte, numindu-le People's Places. În 1979, Hilfiger s-a mutat în centrul New York-ului pentru a se dedica în totalitate modei. Din fericire, drumul profesional al lui Hilfiger a fost străbătut de Mohan Murjani, un om de afaceri în căutarea unui designer de îmbrăcăminte pentru bărbați talentat. Cu sprijinul său, Tommy Hilfiger a creat prima colecție sub propriul său nume în 1985. Stilul tânăr și casual al acelui proiect a devenit un factor determinant pentru toate colecțiile Tommy Hilfiger ulterioare.

Ochelari Tommy Hilfiger - o referință la clasicul american

Toate colecțiile de ochelari de vedere și de soare Tommy Hilfiger se referă la tendințele tradiționale americane. Modelele emblematice emană stil new york-ez și surprind pozitiv prin manopera lor impecabilă și cea mai înaltă calitate. Libertatea mare a orașului combinată cu un concept minimalist creează ochelari unici. Îmbrăcămintea și accesoriile brandului sunt inspirate din moda universitară, la care s-a adăugat un vârf de lux adevărat.

Brandul Tommy Hilfiger prezintă o privire proaspătă asupra clasicilor americani. Ramele sale se adresează în primul rând persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25-45 de ani, dar persoanele în vârstă vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși printre opțiunile modeste, dreptunghiulare. Baza fiecărei colecții a celebrei case de modă este simplitatea clasică, care este îmbogățită cu detalii unice. Accesoriile perfect selectate schimbă complet caracterul ramelor și le fac un accesoriu atemporal într-un stil tineresc.

Cele mai mari avantaje ale ramelor Tommy Hilfiger

Lejeritate și confort - acestea sunt cele mai importante caracteristici ale ramelor Tommy Hilfiger, care vă permit să utilizați ochelari la modă oricând și oriunde. Fiecare model corectiv oferă un confort vizual ridicat, făcându-l potrivit pentru muncă, citit, conducere sau sport. Ochelarii de soare sunt echipați cu filtre UV de cea mai înaltă calitate, datorită cărora oferă o protecție eficientă împotriva radiațiilor dăunătoare pentru ochi.

Brandul Tommy Hilfiger nu urmează moda - o creează. Designurile ei minimaliste, ușor nonșalante, cuceresc piețele din întreaga lume. Fiecare bărbat care urmează tendințele actuale și fiecare femeie căreia îi pasă de aspectul ei are în colecția ei rame de la un brand american. Modelele aurii care combină minimalismul atemporal, casualitatea sportivă și eleganța clasică sunt foarte populare în rândul clienților. Astfel de ochelari sunt asociați cu luxul și sunt o completare perfectă a stilului.

Modele Tommy Hilfiger pentru clienți pretențioși

O selecție largă de rame Tommy Hilfiger face mult mai ușor să găsiți un model de ochelari care se potrivește perfect. Confortul este o problemă cheie pentru brandul american, motiv pentru care acordă o mare importanță asigurării că clienții săi pot găsi întotdeauna un model care să li se potrivească perfect. Ramele realizate din material de cea mai bună calitate își vor servi proprietarul pentru multe sezoane. Datorită naturii universale a acestor accesorii, nu trebuie să vă faceți griji că se vor demoda după câteva sezoane.

Negrul atemporal domină colecțiile Tommy Hilfiger. Iubitorii de culoare vor alege cu plăcere roșu, albastru, maro sau bleumarin, iar iubitorii de accesorii originale se vor îndrăgosti de ramele de prescripție moderne, transparente.

Vedeți ochelarii individuali Tommy Hilfiger:

  • Ochelari de damă Tommy Hilfiger
  • Ochelari de vedere Tommy Hilfiger
  • Ochelari de soare Tommy Hilfiger

Vezi și o altă versiune de ochelari Tommy Hilfiger:

  • Ochelari Tommy Jeans