ULTRA for Astigmatism 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 14 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

198,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Pot sa spun cu mana pe inima ca nu mi-au iritat niciodata ochii. Mai mult, sunt perfecte pentru astigmatism si tin o luna. Ce poti sa ceri mai mult?

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
 Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentilele torice lunare ULTRA® for Astigmatism sunt un produs creat pentru astigmatici care caută lentile de calitate superioară. Cele care asigură o calitate clara a vederii, dar și un confort perfect de utilizare - fără uscăciune și iritare a ochilor.

Hidratare de lungă durată - lentilele descrise au capacitatea de a menține 95% din hidratarea lor până la 16 ore din momentul aplicării! Acest lucru garantează ochi hidratati, rezistenți la uscare și înțepături.
Proiectat special pentru astigmatici - Ultra for Astigmatism lentile torice, confecționate dintr-un material de înaltă calitate și caracterizat de mulți parametri favorabili, sunt complet adaptate nevoilor vizuale ale astigmaticilor. De asemenea, cei care petrec cea mai mare parte a zilei în fața ecranului monitorului.
Sistem suplimentar de stabilizare - denumit OpticAlign™ Design. Datorită acesteia, lentilele rămân în poziția inițială - fără să se rostogolească sau să cadă. Prin urmare, sunt imperceptibile și garantează o corecție eficientă.
Permeabilitate crescuta la oxigen - datorită acesteia lentilele nu formează o barieră impermeabilă între ochi și împrejurimi. Dimpotrivă - ele oferă corneei un acces constant și natural la oxigen, datorită căruia ochii sunt odihniți și rezistenți la diverse tipuri de infecții.
O pereche pe lună - ULTRA for Astigmatism
O pereche pe lună - lentilele sunt destinate utilizării lunare. Aceasta înseamnă că dacă nu aveți nicio problemă să vă amintiți de îngrijirile lor zilnice, o pereche vă poate servi până la 30 de zile.
6 bucăți într-un pachet - cu un mod de utilizare lunar, acest ambalaj va sta la dispozitie până la trei luni. Vă puteți imagina - 90 de zile de libertate de la vizitele la salonul optic? Și în plus, economii datorate achiziționării unui pachet mai mare.
   

Caracteristicile ULTRA® for Astigmatism:

 

Lentilele de contact ULTRA® for Astigmatism sunt rezultatul activității celor mai mari specialiști din industria optică, marcate cu logo-ul unei mărci cunoscute la nivel mondial - Bausch & Lomb. Pe baza unui material inovator, acestea se caracterizează printr-un grad ridicat de hidratare, datorită căruia garantează o hidratare de lungă durată și protejează ochii de uscare. Coeficientul ridicat de permeabilitate la oxigen ajuta ca lentilele sa nu creeze o barieră între ochi și împrejurimi, dimpotrivă - oferă ochilor acces liber la oxigen, si ii mențin în stare bună, protejându-i împotriva oboselii premature și a infecțiilor.

Ceea ce necesita mentionat în cazul lentilelor ULTRA® for Astigmatism este cu siguranță sistemul de stabilizare OpticAlign™ Design, care este responsabil pentru montarea perfectă a lentilelor pe ochi și păstrarea lor într-o poziție fixa. Fără să cadă și să se rostogolească. Gama relativ largă de dioptrii corective și cilindru este o garanție că lentilele se adapteaza complet nevoilor dvs.

 

Avantajele lentilelor ULTRA® for Astigmatism:

  • hidratare intensa, asigurând hidratarea de lungă durată a ochilor;
  • parametrul favorabil de permeabilitate la oxigen;
  • flexibilitate ridicată;
  • sistem suplimentar de stabilizare;
  • gamă largă de dioptrii corective și cilindru;
  • modul de aplicare lunar.
 

Pentru cine sunt recomandate lentile ULTRA® for Astigmatism?

 

Lentilele de contact ULTRA® for Astigmatism sunt un produs complet adaptat nevoilor astigmaticilor, atât pentru cei cu vedere scurtă, cât și pentru cei cu vedere lunga. Modul de utilizare lunar necesită curățarea zilnică a lentilelor cu ajutorul lichidului, astfel încât acestea sunt potrivite pentru persoanele care nu au nicio problemă in a-și aminti activitățile care trebuiesc efectuate în mod regulat.

 

Avantajele lentilelor ULTRA® for Astigmatism într-un pachet de 6

 

Șase bucati de lentile torice ULTRA® for Astigmatism, datorită modului lor de utilizare lunar, sunt o sursă de furnizare pentru toate cele trei luni de utilizare. Imaginați-vă - trei luni de libertate de la cumpărături și lipsa drumurilor dese la magazinele optice. Un ambalaj atât de mare este asociat și cu un preț mai atractiv, datorită căruia se economisește nu numai timp, ci și bani.

 

Parametrii lentilelor ULTRA® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25; -2,75
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 163 x 10-9
Hidratare 56%
Material Samfilcon A
Tehnologie OpticAlign™ Design, MoistureSeal®
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaULTRA
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 14 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA for Astigmatism 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra