ULTRA® for Presbyopia 6 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

239,80 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Gazduire
4.0000
Am ales aceste lentile deoarece se pot purta pe o perioada mai lunga, in timpul zilei, pana la 16-18 ore. Seara imi este usor sa le indepartez si sa le pun in lens case! Pretul este un pic ridicat, dar randamentul lor este unul bun.

Timpul limita pentru finalizare!

Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentilele lunare de contact ULTRA® for Presbyopia de la Bausch + Lomb ce pot fi utilizate timp de 16 ore confort ULTRA datorită tehnologiei MoistureSeal®.

 
Hidratare ridicată - dacă ați suferit vreodată de o uscare excesivă a ochilor, puteți sta calmi, deoarece compusii acestor lentile mentin hidratarea lor permanenta.
Permeabilitate ridicată la oxigen - pentru ca ochii să fie pe deplin sănătoși și odihniți, iar utilizarea lentilelor extrem de confortabile, dezvoltatorii au îmbunătățit parametrul numit coeficient de permeabilitate la oxigen.
Imperceptibilitatea asupra ochiului - datorită materialului mătăsos și foarte flexibil, lentilele se adaptează perfect formei individuale a ochiului și rămân imperceptibile din momentul aplicării până la îndepărtarea lor.
Vedere perfectă de la toate distanțele - dezvoltatorii au folosit tehnologia modernă de proiectare progresivă în 3 zone, datorită căreia lentilele oferă o vedere clară de la toate distanțele. Prin urmare, sunt ideale pentru utilizarea și activitățile de zi cu zi.
6 bucăți într-un pachet - adica sunt suficiente penttru trei luni de utilizare, un mod ideal de a economisi timp și bani.
Mod lunar - Ultra for Presbyopia
Mod lunar - puteți utiliza o pereche de lentile timp de 30 de zile. Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți să le scoateti înainte de culcare și să le puneți într-un recipient cu solutie de îngrijire.
 

Caracteristicile ULTRA® for Presbyopia

 

O tehnică inovatoare permite hidratarea in proportie de 95% timp de până la 16 ore. Designul progresiv în 3 zone utilizat în ULTRA® for Prebyopia a fost proiectat pentru a îmbunătăți vederea la apropiere cat și in distanțe intermediare, menținând în același timp o calitate optimă a vederii la distanță.

 

Tehnologia brevetată MoistureSeal® combină 3 caracteristici:

 
  • hidratare profunda, astfel încât lentilele metin hidratarea și confortabile în mod constant pe parcursul zilei,
  • permeabilitate extrem de ridicată la oxigen necesară pentru menținerea ochilor sănătoși în stare bună,
  • flexibilitate, datorită căreia lentila devine confortabila și imperceptibila imediat după ati aplicat-o pe tot parcursul zilei.
 

Cui sunt recomandate lentilele ULTRA® for Presbyopia?

 

Lentilele ULTRA® for Presbyopia sunt concepute pentru persoanele care doresc să se bucure de o vedere excelentă și să poarte confortabil lentile pe tot parcursul zilei, chiar și după 40 de ani. Recomandat în special persoanelor ce isi solicita in mod excesiv vederea, cum ar fi munca prelungită la computer sau utilizarea frecventă a dispozitivelor electronice.

Bucurați-vă de confortul ULTRA for Presbyopia de la Bausch + Lomb

 

Parametrii lentilelor ULTRA® for Presbyopia:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact ULTRA
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LOW: la 1,5
HIGH: la 2,5
Curbură 8,5
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 163 x 10-9
Hidratare 46%
Material Samfilcon A
Tehnologie 3-Zone Progressive™ Design, MoistureSeal®
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandULTRA
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ULTRA® for Presbyopia 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ULTRA® for Presbyopia de 6 bucăți?

Poți alege lentilele ULTRA® for Presbyopia de 6 bucăți singur, bazându-te pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, adiția și curbură, sau poți consulta un optometrist. Sunt disponibile într-un pachet care conține 6 bucăți, asigurând utilizare pe termen lung. De asemenea, lentilele dispun de o construcție optică avansată 3-Zone Progressive™ Design, care permite o vedere confortabilă la diferite distanțe.

Sunt lentilele ULTRA® for Presbyopia sigure?

Da, lentilele ULTRA® for Presbyopia sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt produse de către un producător renumit, Bausch&Lomb. În plus, sunt fabricate din material de înaltă calitate Samfilcon A, care asigură o hidratare înaltă și permeabilitate la oxigen, contribuind la sănătatea ochilor.

Pentru ce deficiență de vedere sunt ULTRA® for Presbyopia?

Lentilele ULTRA® for Presbyopia sunt destinate corecției presbiopiei, o condiție asociată cu vârsta, caracterizată prin dificultăți de a vedea clar obiectele de la diferite distanțe. Aceste lentile corectează de asemenea alte deficiențe de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Cum se aplică lentilele ULTRA® for Presbyopia?

Înainte de a aplica lentilele ULTRA® for Presbyopia, este necesar să vă spălați și să vă uscați mâinile cu grijă. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Deschideți ușor pleoapele și privind drept înainte, plasați lentila pe centrul ochiului și clipiți de câteva ori pentru a asigura că lentila este poziționată corect.

Cum se îndepărtează lentilele ULTRA® for Presbyopia?

Pentru a îndepărta lentilele ULTRA® for Presbyopia, trebuie întotdeauna să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, deschideți ușor pleoapele și privind în sus, apăsați ușor lentila între degetul arătător și cel mare și scoateți-o. După îndepărtare, plasați lentila într-un recipient special cu soluție pentru păstrare și dezinfecție.