Versace VE 4396 GB1/87

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 608,28 Lei -30% Pret standard 868,97 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 868,97 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
16 mm
45 mm
58 mm
135 mm
Versace VE 4396 GB1/87

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Versace VE 4396 GB1/87 sunt rame deosebit de elegante pentru femei, care accentuează perfect caracterul luxos al mărcii Versace. Forma lor neobișnuită îi face nu doar practice, ci și originale, permițându-vă să ieșiți în evidență din mulțime. Realizați din plastic de înaltă calitate, garantează durabilitate și confort la purtare. Acești ochelari completi Versace VE 4396 GB1/87 se încadrează perfect în tendințele de modă actuale, fiind completarea ideală a oricărei stilizări feminine. Nuanța lor neagră adaugă eleganță și se potrivesc cu o varietate de outfituri diferite. Ochelarii aceștia se caracterizează prin filtrul UV de categorie 3, ceea ce înseamnă o protecție ridicată împotriva radiațiilor solare dăunătoare. Marca Versace se bucură de încrederea clienților din întreaga lume de ani de zile, iar ramele de ochelari Versace VE 4396 GB1/87 reprezintă un exemplu perfect al avantajelor acestei mărci. Cu ajutorul lor, fiecare femeie poate să se simtă specială, evidențiindu-și stilul și gustul individual. Aceste rame de ochelari de marcă sunt o propunere pentru persoanele care apreciază calitatea înaltă și designul neconvențional. Ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 sunt o alegere excelentă pentru femeile care doresc să-și exprime personalitatea prin accesorii. Potriviți formei potrivite a feței, aceștia pun în evidență frumusețea naturală și adaugă farmec. Datorită lor, selectarea ochelarilor va deveni nu doar o experiență practică, ci și estetică. Ramele originale Versace sunt disponibile pe site-ul Optilen.ro, unde puteți achiziționa acest model exclusivist de ochelari Versace VE 4396 GB1/87. În anumite magazine KODANO, există și posibilitatea de a încerca acești ochelari pentru a vă asigura că se potrivesc perfect. Ramele de ochelari pentru femei Versace VE 4396 GB1/87 nu sunt doar un element funcțional al garderobei, ci și o expresie a stilului personal și a eleganței. Cu ajutorul lor, fiecare femeie se poate simți specială și încrezătoare, prezentându-se în concordanță cu cele mai recente tendințe în modă. Împreună cu ochelarii Versace VE 4396 GB1/87, beneficiați de un etui elegant, care vă permite să-i păstrați în condiții de siguranță în timpul călătoriilor sau atunci când nu sunt folosiți. Astfel, puteți avea grijă de durabilitatea și aspectul impecabil al acestor ochelari de excepție.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandVersace
Forma cadruluinon standard
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiauriu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]58,00
Inaltimea cadrului [mm]45,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]135,00
Tip de lentileuni color
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Versace VE 4396 GB1/87
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 potriviți formei feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 se caracterizează printr-o formă neobișnuită, perfectă pentru femei. Fără îndoială, aceștia vor adăuga caracter și originalitate oricărei ținute. Datorită construcției complete, acești ochelari asigură o protecție cuprinzătoare a ochilor. Ramele lor negre din plastic se vor potrivi perfect cu diferite stilizări, adăugându-le eleganță.

Pentru cine sunt ochelarii Versace VE 4396 GB1/87?

Ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 sunt dedicați femeilor care apreciază calitatea superioară a designului și unică. Se vor potrivi perfect atât în ​​zilele obișnuite, cât și la ocazii speciale, adăugând strălucire și eleganță fiecărei ținute. Prin combinarea eleganței cu funcționalitatea, acești ochelari cu siguranță vor atrage atenția și vor sublinia stilul individual al proprietarei lor.

Oferă ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 o îmbunătățire a vederii?

Ochelarii Versace VE 4396 GB1/87 nu au lentile corective, prin urmare nu sunt destinați pentru a îmbunătăți vederea. Cu toate acestea, calitatea lor superioară de protecție și designul elegant fac ca purtarea lor să merite ca accesoriu la modă care, în același timp, are grijă de sănătatea ochilor.

Cum se curăță ochelarii Versace VE 4396 GB1/87?

Pentru a te bucura mult timp de frumusețea și claritatea ochelarilor Versace VE 4396 GB1/87, este recomandat să îi cureți regulat. Pentru acest scop, se recomandă utilizarea unor soluții speciale de curățare a lentilelor, care nu numai că elimină murdăria, dar le protejează și de zgârieturi. Mișcările delicate folosind o cârpă moale de microfibră vor ajuta să menții ochelarii într-o stare excelentă.

Dacă dorești să achiziționezi acești ochelari extraordinari Versace VE 4396 GB1/87, fă o vizită la magazinul online Optilen.ro sau la unul dintre magazinele KODANO, unde îi poți încerca. În plus, husa inclusă va asigura siguranța și protecția acestora în timpul depozitării.