Wöhlk Perfect 120 ml

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lichidul de îngrijire a lentilelor dur Wöhlk Perfect este un produs destinat îngrijirii în două etape a lentilelor permeabile la gaz. Este un preparat cu un spectru larg de acțiune, de la îndepărtarea proteinelor, prin curățarea și dezinfecția activă, până la hidratare.

 
Compozitie fara conservanti - lichidul de ingrijire este si mai sigur pentru ochi deoarece nu contine conservanti nocivi. Prin urmare, persoanele care suferă de alergii și persoanele cu vedere sensibilă pot folosi preparatul.
Pentru lentilele dure - lentilele dure sunt cele mai des folosite de persoanele cu defecte de vedere complicate și necesită un tip complet diferit de substanțe auxiliare. Wöhlk Perfect este un fluid de îngrijire creat pentru îngrijirea acestui tip de lentile de contact.
Dezinfecție activă - lentilele introduse într-un recipient cu lichidul de îngrijire descris sunt curățate temeinic - de praf, depuneri de proteine, grăsimi și bacterii dăunătoare vederii.
Hidratare suplimentară - fluidul de îngrijire mărește confortul utilizării lentilelor, datorită substanțelor hidratante suplimentare care cresc umiditatea lentilelor și o mențin timp îndelungat.
Capacitate optimă - o sticlă de lichid de îngrijire cu o capacitate de 120 ml este o soluție foarte eficientă care permite utilizarea în siguranță a preparatului.
Durată de viață extinsă - Wöhlk Perfect
Durată de viață extinsă - îngrijirea adecvată și regulată a lentilelor dumneavoastră cu preparatul descris le protejează împotriva diferitelor tipuri de deteriorări și vă permite să vă bucurați de utilizarea lor pentru o perioadă și mai lungă de timp.
 

Caracteristicile soluției de lentile dure Wöhlk Perfect:

 

Specificul îngrijirii lentilelor dure diferă de cele ale lentilelor moi. Lentilele dure sunt folosite de persoanele cu defecte de vedere complicate, în principal astigmatism sau defecte anatomice, de ex. a corneei. Structura lor specială asigură stabilizarea maximă a formei lentilei pe ochi, ceea ce se traduce printr-o mai mare rigiditate a acestuia. Acestea sunt ajustate individual la forma corneei pacientului, de unde necesitatea îngrijirii adecvate.

Se recomanda folosirea lichidelor dedicate special acestui tip de lentile. Acest lucru este important din punctul de vedere al durabilității unor astfel de lentile, deoarece acestea pot fi deteriorate prin utilizarea unui preparat greșit. Pentru a îngriji corect lentilele dure și pentru a prelungi durata de viață a acestora, se recomandă să urmați mai multe reguli. Din punct de vedere al igienei, este necesar să vă spălați și să vă uscați bine mâinile înainte de a manipula lentilele. Pentru curățare și îngrijire trebuie utilizate numai lichide proaspete, iar după deschiderea flaconului, respectați data de expirare specificată de producător. După ce ați așezat lentilele în recipient, agitați-l astfel încât lichidul să ajungă în orice loc, dezinfectând și clătind eficient suprafața acestora. Lichidul dur de îngrijire a lentilelor Wöhlk Perfect trebuie înlocuit cu unul nou în fiecare zi, iar sticla cu conținutul trebuie închisă ermetic.

Lichidul de îngrijire Wöhlk Perfect este o soluție tamponată, izotonică, fără conservantul toxic - Thimerosal. Ambalajul produsului este o sticlă de 120 ml, care este eficientă și, în același timp, dimensiunea sa optimă permite utilizarea în siguranță a soluției de îngrijire a lentilelor de contact.

 

Compoziția lichidului Wöhlk Perfect:

 
  • Hidroxipropilmetilceluloză,
  • Poloxamer,
  • EDTA 0,1%,
  • Polihexametilen biguanidă 0,0004% într-o soluție izotonă tamponată.
Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml24,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wöhlk Perfect 120 ml
Rating-ul dumneavoastra