Wöhlk Perfect Conditioner + Cleaner 45 + 15 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Toni
5.0000
Curata, reconditioneaza si hidrateaza delicat lentilele de contact din silicon hidrogel. Asta am descoperit eu inca din prima clipa la aceasta solutie. O folosesc fara probleme chiar si atunci când imi propun sa depozitez lentilele la finalul zilei in recipientul dedicat.

Sistemul de ingrijire in doua etape pentru lentile de contact mai dure.

 
Produsul lider mondial în optică - soluția de îngrijire Wöhlk Perfect Conditioner a fost creată de una dintre cele mai respectate companii din industria optică - firma germană Zeiss.
Sistem de acțiune în două etape - soluția de îngrijire constă din două flacoane separate - soluția dintr-unul este pentru curățare, iar cea din celălalt pentru depozitarea lentilelor de contact tari permeabile la gaze și ortocorective.
Hidratare intensă - proprietățile de hidratare ale soluției de îngrijire menționată fac ca lentilele să-și recapete gradul inițial de umiditate și să fie extrem de confortabile în utilizare. Acestea nu provoacă senzații de uscăciune sau roșeață a ochilor.
Curățare detaliată - soluția de îngrijire îndepărtează de pe suprafața lentilelor orice tip de impurități care se acumulează pe parcursul zilei. Aici este vorba de praf, depuneri proteice, grăsimi și microorganisme periculoase pentru ochi. Lentilele rămân astfel impecabil de curate, asigurând o vedere clară.
Depozitare sigură - Wöhlk Perfect Conditioner
Depozitare sigură - recipientul umplut cu soluție de îngrijire poate fi folosit ca un fel de căsuță pentru lentile. Acestea pot rămâne acolo chiar și pentru câteva zile, fără a-și pierde nicio proprietate valoroasă.
Compoziție îmbunătățită - soluția de îngrijire Wöhlk Perfect Conditioner nu conține niciun fel de conservanți. Acest lucru face ca produsul să fie chiar mai sigur pentru ochi și poate fi utilizat de către persoanele cu ochi extrem de sensibili.
 

Wöhlk Perfect Cleaner Balsam 45 + 15 ml este un sistem de ingrijire in doua etape pentru lentile de contact rigide.
Wöhlk Cleaner (Wöhlk Reinigung) este o solutie de curatare pentru indepartarea proteinelor si dezinfectare, in timp ce Wöhlk Balsam (Wöhlk Aufbewahrung) este o solutie de stocare si hidratare care permite mentinerea in siguranta a lentilelor de contact dure.
Solutia tampon izotonic nu contine tiomersal.

Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml49,98 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wöhlk Perfect Conditioner + Cleaner 45 + 15 ml
Rating-ul dumneavoastra