Wöhlk Reinigung Perfect 30 ml

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lichidul Wöhlk Reinigung Perfect (Cleaner) face parte dintr-o îngrijire în două etape pentru lentilele RGP dure (permeabile la gaz) și lentilele de ortokeratologie (în formă stabilă). Împreună cu lichidul Wöhlk Conditioner, face parte din sistemul Wöhlk Perfect. Wöhlk Lichidul Reinigung este un lapte de curățare care îndepărtează eficient depunerile de pe suprafața lentilelor. Wöhlk Reinigung poate fi folosit și separat ca supliment la îngrijirea lentilelor de contact dure. Dacă, de exemplu, utilizați un lichid "all in one", puteți folosi Wöhlk Reinigung din când în când pentru a vă curăța mai bine lentilele.

 
Formula eficienta - acum efectul fluidului de ingrijire este si mai puternic, datorita formulei imbunatatite. Sticla are o capacitate de 30 ml - chiar daca are un pret mic, rezista foarte mult timp.
Sistem de îngrijire în două etape - funcționarea fluidului Wöhlk Reinigung Perfect este împărțită în două etape separate - curățare și depozitare. Acest lucru garantează o îngrijire și mai eficientă.
Efect bactericid - lichidul de îngrijire ucide peste 99% din bacteriile și ciupercile găsite pe suprafața lentilelor. Acest lucru le asigură curățenia impecabilă, ceea ce înseamnă vedere clară și ochi sănătoși.
Hidratare naturală - plasarea lentilelor într-un recipient cu lichid de îngrijire este, de asemenea, o modalitate excelentă de a le hidrata suplimentar. Acest lucru, la rândul său, crește confortul utilizării lentilelor și protejează ochii de uscare și roșeață.
Fără conservanți - lichidul de îngrijire nu conține conservanți alergeni. Datorită acestui lucru, preparatul poate fi folosit atât de cei care suferă de alergii, cât și de persoanele cu ochi extrem de sensibili.
Depozitare în siguranță - Wöhlk Reinigung Perfect
Depozitare în siguranță - dacă dintr-un motiv oarecare doriți să opriți utilizarea lentilelor pentru câteva zile, nu trebuie să aruncați imediat perechea la gunoi. Îl poți pune într-un recipient cu lichid, știind că va rămâne curat, hidratat și gata de utilizare în orice moment.
 

Caracteristicile fluidului Wöhlk Reinigung::

 

Dacă sunteți un utilizator de lentile de contact, știți cât de importantă este curățenia acestora. În timpul zilei, depunerile de proteine din lacrimi și poluarea aerului se acumulează pe lentile. Acest lucru determină o deteriorare semnificativă a vederii și reduce confortul purtării lentilelor. Curățarea temeinică este deosebit de importantă în cazul lentilelor de contact dure, care adesea durează câțiva ani. În ajutorul nostru vin preparatele create special pentru îngrijirea lentilelor de contact dure. Lichidul Wöhlk Reinigung face față perfect contaminanților organici și anorganici de pe suprafața lentilelor. În plus, are un efect bactericid și dezinfectant.

Lichidul Wöhlk Reinigung este un preparat sigur atât pentru lentilele de contact dure, cât și pentru ochi. Nu irită ochii și nu provoacă alergii. Lasa lentilele perfect curate fara a le deteriora suprafata. Lichidul Wöhlk Reinigung nu conține Thiomersalu.

Atenţie! Wöhlk Reinigung nu trebuie utilizat pentru lentilele de contact moi. Acesta este un lichid specializat pentru lentile dure.

 

Care sunt beneficiile ambalajului de 30 ml pentru utilizatori?

 

Lichidul Wöhlk Reinigung este foarte eficient. Pentru a vă curăța lentilele, sunt suficiente doar câteva picături. Prin urmare, pachetul de 30 ml rezistă foarte mult timp și, în același timp, este mic și la îndemână. Un lichid cu un volum de 30 ml poate fi transportat în siguranță cu avionul în bagajul de mână.

 

Compoziția fluidului Wöhlk Reinigung:

  • sulfat de laurii eter de sodiu,
  • gel de silice,
  • Polihexametilen biguanidă 0,001% într-o soluție izotonică tamponată.
Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml99,97 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wöhlk Reinigung Perfect 30 ml
Rating-ul dumneavoastra