Zeiss All-In-One ADVANCE 360 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

44,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Solutiile de la Zeiss m-au ajutat intotdeauna la o dezinnfectare si la o curatare eficienta a lentilelor de contact, indiferent de tipul acestora. All in one le are pe toate, si hiidratare si curatare.

Contact Care Disposable Zeiss All-In-One ADVANCE este una dintre cele mai bune solutii multi functionale, de calitate superioara, pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Este functii polivalente: curata, spala, dezinfecteaza si hidrateaza lentilele de contact.

 
Pentru toate tipurile de lentile moi - puteți utiliza soluția de îngrijire indiferent de tipul de lentile moi pe care le folosiți - lentile de două săptămâni, lunare sau anuale.
Dezinfectare cuprinzătoare - atunci când lentilele sunt în recipientul cu soluție, aceasta îndepărtează chiar și cele mai persistente murdării de pe suprafața lor, cum ar fi grăsimile, proteinele și bacteriile periculoase.
Hidratare suplimentară - ce ar fi lentilele fără umiditatea lor? Cu siguranță ar fi foarte incomode în utilizare. Soluția de îngrijire protejează împotriva acestui lucru, restabilind nivelul inițial de hidratare al lentilelor.
Depozitare sigură - soluția de îngrijire este folosită în principal pentru a depozita în siguranță lentilele atunci când nu le utilizați. Puteți să le păstrați în recipientul cu soluție chiar și câteva zile, fără să vă faceți griji că își vor pierde proprietățile valoroase.
Capacitate economică - soluția de îngrijire este într-un recipient de nici mai mult, nici mai puțin de 360 ml! Aceasta este o opțiune ideală pentru toți cei care folosesc lentile în fiecare zi și au nevoie de acces constant la un produs de înaltă calitate.
Îmbunătățirea flexibilității - Zeiss All-In-One ADVANCE
Îmbunătățirea flexibilității - substanțele nutritive conținute în soluția de îngrijire au, de asemenea, un impact pozitiv asupra flexibilității lentilelor. Chiar și imersiunea lentilelor în soluție timp de câteva ore restabilește flexibilitatea inițială și, implicit, confortul utilizării lor.
 

Actipro® - agent care pastreaza lentilele de contact proaspete si umede, oferind astfel o îngrijire totala prin eliminarea depunerilor de proteine si lipide. Actipro® este ideala pentru toate lentilele moi din hidrogel si silicon. Zeiss All-In-One ADVANCE este o solutie multifunctionala pentru curatare, clatire, dezinfectare si depozitarea lentilelor de contact moi (hidrofile).

Cuprins: Ingredient activ Zeiss ALL IN ADVANCE (solutie multi- functionala) este tamponata, solutie izotonica cu un ingredient activ Actipro®.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml12,50 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Zeiss All-In-One ADVANCE 360 ml
Rating-ul dumneavoastra