Air Optix® Colors 2 buc. 0,00 D

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

95,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
5.0000
Nu am avut nevoie sa port ochelari pentru corectie optica, dar mi-am dorit intotdeauna sa imi accentuez nuanta de verde a ochilor mei. Sunt bucuroasa ca am avut ocazia de a-mi etala in sfarsit sarmul si stralucirea ochilor. Timpul de expediere mediu este de o saptamana. Va sugerez si dvs sa testati, macar o data, aceste lentile Air Optix de la Optilen.

Lentile de contact moi de contact colorate, cu si fara dioptrii.
Material: Lotrafilcon B
Continut de apa : 33 %
 

Puteti alege dintr-o gama variata de culori - albastru vibrant, caprui sau culoarea mierei? Aveți la dispozitie 12 nuante diferite din care sa alegeti culoarea mult visata pentru ochii dumneavoastra.
Permeabilitate foarte ridicată a oxigenului - aceasta se datorează materialului Lotrafilcon B din care a fost fabricat fiecare lentila. Acest element oferă accesul oxigenuluii constant la cornee, astfel încât ochii sunt mai sănătoşi şi mai puțin predispusi la iritare.
Efect de culoare naturala - datorită încapsularii culorii în materialul hidrogel siliconic care creează lentila, nu doar pe suprafața acesteia.
Pachet mic, cu 2 bucăți de lentile - perfect pentru a încerca culoarea selectată, fara a irosi bani si lentile in plus.
Rezistenta la murdărire - Air Optix Colors
Rezistenta la murdărire - lentilele sunt întotdeauna curate, datorită rezistenţei lor excepționale atât la contaminarile externe, cât şi la depozitele de proteine create în timpul producției lacrimogene.
 

Caracteristicile lentilelor Air Optix® Colors:

Air Optix Colors sunt lentile de contact lunare, moi, colorate, proiectate si fabricate marca Alcon. Ele sunt lentile sferice de silicon hidrogel realizate din Lotrafilcon B. Acestea au fost create pentru corectarea miopiei, dar de asemenea sunt si fara dioptrii, prin urmare, pot fi, de asemenea, folosite de cei care doresc doar sa schimbe culoarea ochilor. Air Optix Colors sunt caracterizate printr-o transmisibilitate de oxigen foarte ridicata (Dk / t = 138), care pastreaza corneea ochiului perfect oxigenata si fara iritarea si inrosirea ochilor.

Air Optix Colors sunt extrem de rezistente la formarea depunerilor pe suprafata lor. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea tehnologiei de suprafata cu plasma ultra-neteda, ceea ce inseamna un confort sporit la purtare. Ceea ce face ca Air Optix Culori sa iasa in evidenta printre alte lentile de contact colorate este faptul ca nuanta este in interiorul materialului (silicon hidrogel) si imprimate pe suprafata sa, ceea ce ajuta culoarea arata extrem de natural.

 

Culorile disponibile sunt:

  • Honey - lentile de contact colorate miere,
  • Brown - lentile de contact colorate caprui,
  • Gray - lentile de contact colorate gri,
  • Green - lentile de contact colorate verde,
  • Brilliant Blue - lentile de contact colorate albastru briliant,
  • Blue - lentile de contact colorate albastru,
 

Cine ar trebui sa poarte Air Optix® Colors?

 

Acestea sunt lentile de contact de inlocuire lunara, special proiectate pentru persoanele care doresc sa schimbe culoarea naturala a ochilor lor. Ele pot fi purtate atat de persoanele care au probleme cu vederea, (miopie) cat si cei care nu au deloc probleme.

 

Parametrii lentilelor Air Optix® Colors:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică 0,00 D
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Culoare Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Gray, True Sapphire, Turquoise
Indicele de oxigen Dk/t 138 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Numar de bucati/cutie 2 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Colors 2 buc. 0,00 D
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Air Optix® Colors 2 buc. - fără dioptrii?

Lentilele de contact Air Optix® Colors 2 buc. - fără dioptrii le poți alege singur, pe baza parametrilor lor, cum ar fi curbura și diametrul, disponibili pe ambalaj. De asemenea, poți consulta un oftalmolog, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite în funcție de nevoile tale individuale de vedere.

În ambalaj sunt 2 bucăți de lentile.

Sunt lentilele de contact Air Optix® Colors sigure?

Da, lentilele de contact Air Optix® Colors sunt un produs al mărcii de renume Air Optix, care aparține companiei Alcon, ceea ce garantează o calitate și siguranță ridicate. Respectarea recomandărilor privind igiena și schimbul de lentile asigură o siguranță suplimentară.

Pentru ce viciu de vedere sunt destinate lentilele de contact Air Optix® Colors - fără dioptrii?

Lentilele de contact Air Optix® Colors - fără dioptrii sunt destinate persoanelor care nu au nevoie de corecție a vederii, adică pentru cei cu valori optice zero.

Cum să aplici lentilele de contact Air Optix® Colors?

Înainte de aplicarea lentilelor de contact Air Optix® Colors, spală-ți și usucă-ți bine mâinile. Apoi, plasează ușor lentila la capătul degetului arătător pentru a verifica dacă nu este răsturnată. După deschiderea pleoapei inferioare, privește în sus și plasează lentila cu grijă pe globul ocular.

Cum să înlături lentilele de contact Air Optix® Colors?

Înainte de înlăturarea lentilelor de contact Air Optix® Colors, spală-ți din nou și usucă-ți bine mâinile. Apoi, mișcă ușor lentila pe albul ochiului cu degetul arătător și cu degetul mare și apoi scoate-o cu grijă din ochi. Datorită schimbului lunar, lentilele trebuie înlăturate și dezinfectate în fiecare zi cu o soluție adecvată.