Air Optix® Colors 2 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

99,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Oana
5.0000
Lentilele sunt foarte comode. Nu port de mult timp lentile si mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu lentilele uzuale. Insa aceste lentile au fost foarte comode, la a2a purtare nici nu le mai simteam. Avand culoarea ochilor foarte inchisa, m-am temut ca efectul lentilelor va fi estompat. Insa culoarea lentilelor este superba (eu am luat Brilliant blue)
Aurora
5.0000
Am o culoare a ochilor mai deschisa insa nu am avut probleme. M-am obisnuit si eu repede cu ele, le recomand pentru incepatori, iar despre pret nu sunt multe de zis - cei de la Optilen au cele mai bune reduceri din piata online de lentile!

Lentile de contact moi de contact colorate, cu si fara dioptrii.
Material: Lotrafilcon B
Continut de apa : 33 %
 

Puteti alege dintr-o gama variata de culori - albastru vibrant, caprui sau culoarea mierei? Aveți la dispozitie 12 nuante diferite din care sa alegeti culoarea mult visata pentru ochii dumneavoastra.
Permeabilitate foarte ridicată a oxigenului - aceasta se datorează materialului Lotrafilcon B din care a fost fabricat fiecare lentila. Acest element oferă accesul oxigenuluii constant la cornee, astfel încât ochii sunt mai sănătoşi şi mai puțin predispusi la iritare.
Efect de culoare naturala - datorită încapsularii culorii în materialul hidrogel siliconic care creează lentila, nu doar pe suprafața acesteia.
Corectarea efectiva a vederii - în ciuda calităților estetice excepționale, lentilele sunt, de asemenea, o soluție eficientă în combaterea defectelor oculare, atât miopia, cât şi hiperopia.
Pachet mic, cu 2 bucăți de lentile - perfect pentru a încerca culoarea selectată, fara a irosi bani si lentile in plus.
Rezistenta la murdărire - Air Optix Colors
Rezistenta la murdărire - lentilele sunt întotdeauna curate, datorită rezistenţei lor excepționale atât la contaminarile externe, cât şi la depozitele de proteine create în timpul producției lacrimogene.
 

Caracteristicile lentilelor Air Optix® Colors:

Air Optix Colors sunt lentile de contact lunare, moi, colorate, proiectate si fabricate marca Alcon. Ele sunt lentile sferice de silicon hidrogel realizate din Lotrafilcon B. Acestea au fost create pentru corectarea miopiei, dar de asemenea sunt si fara dioptrii, prin urmare, pot fi, de asemenea, folosite de cei care doresc doar sa schimbe culoarea ochilor. Air Optix Colors sunt caracterizate printr-o transmisibilitate de oxigen foarte ridicata (Dk / t = 138), care pastreaza corneea ochiului perfect oxigenata si fara iritarea si inrosirea ochilor.

Air Optix Colors sunt extrem de rezistente la formarea depunerilor pe suprafata lor. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea tehnologiei de suprafata cu plasma ultra-neteda, ceea ce inseamna un confort sporit la purtare. Ceea ce face ca Air Optix Culori sa iasa in evidenta printre alte lentile de contact colorate este faptul ca nuanta este in interiorul materialului (silicon hidrogel) si imprimate pe suprafata sa, ceea ce ajuta culoarea arata extrem de natural.

 

Culorile disponibile sunt:

  • Honey - lentile de contact colorate miere,
  • Brown - lentile de contact colorate caprui,
  • Gray - lentile de contact colorate gri,
  • Green - lentile de contact colorate verde,
  • Brilliant Blue - lentile de contact colorate albastru briliant,
  • Blue - lentile de contact colorate albastru,
 

Cine ar trebui sa poarte Air Optix® Colors?

 

Acestea sunt lentile de contact de inlocuire lunara, special proiectate pentru persoanele care doresc sa schimbe culoarea naturala a ochilor lor. Ele pot fi purtate atat de persoanele care au probleme cu vederea, (miopie) cat si cei care nu au deloc probleme.

 

Parametrii lentilelor Air Optix® Colors:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Culoare Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Gray, True Sapphire, Turquoise
Indicele de oxigen Dk/t 138 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Numar de bucati/cutie 2 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
BrandAir Optix
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareAmethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Green, Grey, Honey, Pure Hazel, Sterling Grey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Colors 2 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® Colors în ambalaj de 2 bucăți?

Puteți alege lentilele Air Optix® Colors în ambalaj de 2 bucăți fie singur, bazându-vă pe informațiile despre putere, curbura și diametrul lentilei. Cu toate acestea, se recomandă consultarea unui optometrist, care vă va ajuta să alegeți lentilele potrivite nevoilor individuale de vedere. Un pachet conține două lentile, ceea ce este suficient pentru o lună de utilizare.

Sunt lentilele Air Optix® Colors sigure?

Da, lentilele Air Optix® Colors sunt sigure pentru utilizare, deoarece au fost proiectate și fabricate de marca Air Optix® și producătorul Alcon. Utilizarea adecvată, conform recomandărilor optometristului, minimizează riscul de complicatii de sănătate.

Pentru ce probleme de vedere sunt potrivite lentilele Air Optix® Colors?

Lentilele Air Optix® Colors sunt concepute pentru corectarea miopiei sau hipermetropiei, la fel ca și variantele lor clasice. Cu toate acestea, particularitatea lor constă în posibilitatea de a schimba culoarea ochilor, fiind ideale pentru cei care doresc să experimenteze cu aspectul lor.

Cum se pun lentilele Air Optix® Colors?

Înainte de a pune lentilele Air Optix® Colors, spălați întotdeauna bine și uscați mâinile. Apoi, folosind tehnica recomandată de optometrist, așezați ușor lentila pe vârful degetului, apoi deschideți pleoapa cealaltă cu cealaltă mână. După plasarea lentilei pe globul ocular, clipiți ușor pentru a o poziționa corect.

Cum se dau jos lentilele Air Optix® Colors?

Pentru a scoate lentilele Air Optix® Colors, asigurați-vă întotdeauna că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, trageți ușor pleoapa inferioară cu degetul arătător și utilizați degetul mare al celeilalte mâini pentru a muta lentila pe albăstreaua ochiului. Apoi, prindeți ușor lentila cu doi degete și scoateți-o ușor. După scoaterea lentilei, puneți-o într-un recipient potrivit cu soluție de stocare pentru lentile.