Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

72,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Daniela
5.0000
EXCELENTE!!!Am comandat cutia cu 6 buc si le port fara probleme. Se simt foaret hidratante si confortabile. Inainte am purtat pentru 8 ani Air Optix Aqua si mi-au placut foarte mult, dar cele HidraGlyde se simt mult mai bine si nu mai am senzatia de ochi uscat.
Catalina
5.0000
Acest set m-a ajutat cu senzatia uscaciunii oculare. Pot sa spun ca sunt printre cele mai confortabile, cu siguranta cine le-a purtat macar odata, stie!

Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact revoluționare, de la unii dintre cei mai respectati producători de lentile de contact din lume - Alcon Vision Care.

De 5 ori mai mare permeabilitate la oxigen - alimentarea constantă cu oxigen a corneei. Prin urmare, ochii tăi sunt sănătoși, fără iritație sau înroșire.
Confort maxim - datorită tehnologiei avansate, va asiguram că lentilele sunt permanent hidratate și proaspete, chiar şi după o zi întreaga de contact cu ochiul.
Aplicare confortabilă şi rapidă - posibila datorită adaptării netede a lentilelor la ochi - parametrii, forma și structura subțire. Riscul de curbare sau de pierdere a lentilei este practic eliminat.
Corecţie a ochilor - dacă decideți să folosiți lentilele în mod regulat și le schimbați zilnic, puteți fi siguri de o imbunatatire considerabila a ochilor, indiferent dacă aveţi miopie sau hiperopie.
O gamă largă de selecție a dioptriilor - le puteți ajusta cu ușurință la nevoile dvs., atât în cazul miopiei, cât şi al hipermetropiei.
Strat de protecţie suplimentar - Air Optix Plus HydraGlyde
Strat de protecţie suplimentar - protejând împotriva acumulării depozitelor de proteine, create în procesul natural de formare a lacrimilor. Ochii sunt și mai curați și mai sănătoși.
 

Caracteristici ale lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 

Air Optix Plus HydraGlyde sunt primele si singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectata astfel încât lentilele sa aiba o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei.

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk / t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini.

 

Avantaje:

  • ochii au un aspect mai sănătos,
  • Se pot purta ocazional sau in modul extins pana la șase zile și nopți,
  • O suprafață hidratata mai bine
 

Parametrii lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 138 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie HydraGlyde Moisture Matrix
Numar de bucati/cutie 3 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra