Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

78,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Daniela
5.0000
EXCELENTE!!!Am comandat cutia cu 6 buc si le port fara probleme. Se simt foaret hidratante si confortabile. Inainte am purtat pentru 8 ani Air Optix Aqua si mi-au placut foarte mult, dar cele HidraGlyde se simt mult mai bine si nu mai am senzatia de ochi uscat.
Catalina
5.0000
Acest set m-a ajutat cu senzatia uscaciunii oculare. Pot sa spun ca sunt printre cele mai confortabile, cu siguranta cine le-a purtat macar odata, stie!

Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact revoluționare, de la unii dintre cei mai respectati producători de lentile de contact din lume - Alcon Vision Care.

De 5 ori mai mare permeabilitate la oxigen - alimentarea constantă cu oxigen a corneei. Prin urmare, ochii tăi sunt sănătoși, fără iritație sau înroșire.
Confort maxim - datorită tehnologiei avansate, va asiguram că lentilele sunt permanent hidratate și proaspete, chiar şi după o zi întreaga de contact cu ochiul.
Aplicare confortabilă şi rapidă - posibila datorită adaptării netede a lentilelor la ochi - parametrii, forma și structura subțire. Riscul de curbare sau de pierdere a lentilei este practic eliminat.
Corecţie a ochilor - dacă decideți să folosiți lentilele în mod regulat și le schimbați zilnic, puteți fi siguri de o imbunatatire considerabila a ochilor, indiferent dacă aveţi miopie sau hiperopie.
O gamă largă de selecție a dioptriilor - le puteți ajusta cu ușurință la nevoile dvs., atât în cazul miopiei, cât şi al hipermetropiei.
Strat de protecţie suplimentar - Air Optix Plus HydraGlyde
Strat de protecţie suplimentar - protejând împotriva acumulării depozitelor de proteine, create în procesul natural de formare a lacrimilor. Ochii sunt și mai curați și mai sănătoși.
 

Caracteristici ale lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 

Air Optix Plus HydraGlyde sunt primele si singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectata astfel încât lentilele sa aiba o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei.

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk / t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini.

 

Avantaje:

  • ochii au un aspect mai sănătos,
  • Se pot purta ocazional sau in modul extins pana la șase zile și nopți,
  • O suprafață hidratata mai bine
 

Parametrii lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 138 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie HydraGlyde Moisture Matrix
Numar de bucati/cutie 3 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 bucăți?

Puteți alege lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® 3 bucăți singur, folosind informațiile despre parametrii produsului, cum ar fi dioptria, curbura și diametrul. Cu toate acestea, vă recomandăm să consultați un optometrist care vă va ajuta să alegeți lentilele potrivite nevoilor individuale de vedere. Într-un pachet veți găsi trei lentile, suficiente pentru trei luni de utilizare (pentru corectarea unei singure ochi).

Sunt lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® sigure?

Da, lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt sigure, deoarece sunt create de marca de încredere Air Optix® și produse de Alcon, o companie expertă în producția de lentile de contact. De asemenea, acestea sunt concepute pentru a oferi confort și sănătate ochilor pe toată durata zilei de purtare.

Pentru ce probleme de vedere sunt recomandate lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt destinate corectării miopiei sau hipermetropiei, ceea ce înseamnă că pot fi folosite de persoanele care se confruntă cu aceste două probleme de bază ale vederii.

Cum se aplică lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Înainte de a aplica lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde®, spălați întotdeauna și uscați bine mâinile. Apoi, folosind tehnica recomandată de optometrist, plasați ușor lentila pe vârful degetului arătător și deschideți pleoapa superioară. Plasați lentila pe globul ocular și apoi clipiți ușor pentru a o menține în loc.

Cum se înlătură lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Pentru a înlătura lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde®, spălați întotdeauna și uscați bine mâinile. Apoi, trageți ușor pleoapa inferioară cu degetul arătător și utilizați degetul mare al celeilalte mâini pentru a deplasa lentila pe albul ochiului. Apoi, apucați ușor lentila cu două degete și îndepărtați-o cu grijă. După înlăturarea lentilei, plasați-o într-un container adecvat cu soluție de stocare.