Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc.

Evaluare:
3.85 of 5
Rata medie 3.85 / 5 Bazat pe 6 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

117,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
3.85 of 5
Rata medie 3.85 / 5 Bazat pe 6 reviews.
Daniela
5.0000
EXCELENT!!! Sunt purtatoare de lentile de contact de aproape 8 ani si pana acum am purtat Air Optix Aqua, care mi-au placut foarte foarte mult. Vazand ca au aparut o noua varianta care descria faptul ca sunt aceeasi varianta dar cu un grad mai mare de hidratare le-am comandat si va pot spune ca sunt foarte foarte multumita. Nici nu simt ca le port, nu imi usuca ochii deloc, sunt foarte bune.
Florin
5.0000
Lentile foarte bune. Foarte usor de folosit. Un grad ridicat de hidratare, nu usuca ochii, nu jeneaza sunt foarte placute
Nicoleta
5.0000
Am incercat vreo 3 alte branduri mari, dar acestea de la Alcon-ciba, sunt cele mai bune! Din gama Air Optix,acestea Hydra Glyde sunt cele mai <insesizabile>, ochiul se adapteaza fff usor, sunt evident foarte moi si <hidratate> (se simte diferenta fata de cele Air optix normale).Le folosesc de 4 ani, impreuna cu solutia Opti Free Pure Moist!

Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact revoluționare, de la unii dintre cei mai respectati producători de lentile de contact din lume - Alcon Vision Care.

De 5 ori mai mare permeabilitate la oxigen - alimentarea constantă cu oxigen a corneei. Prin urmare, ochii tăi sunt sănătoși, fără iritație sau înroșire.
Confort maxim - datorită tehnologiei avansate, va asiguram că lentilele sunt permanent hidratate și proaspete, chiar şi după o zi întreaga de contact cu ochiul.
Aplicare confortabilă şi rapidă - posibila datorită adaptării netede a lentilelor la ochi - parametrii, forma și structura subțire. Riscul de curbare sau de pierdere a lentilei este practic eliminat.
Corecţie a ochilor - dacă decideți să folosiți lentilele în mod regulat și le schimbați zilnic, puteți fi siguri de o imbunatatire considerabila a ochilor, indiferent dacă aveţi miopie sau hiperopie.
O gamă largă de selecție a dioptriilor - le puteți ajusta cu ușurință la nevoile dvs., atât în cazul miopiei, cât şi al hipermetropiei.
Strat de protecţie suplimentar - Air Optix Plus HydraGlyde
Strat de protecţie suplimentar - protejând împotriva acumulării depozitelor de proteine, create în procesul natural de formare a lacrimilor. Ochii sunt și mai curați și mai sănătoși.
 

Caracteristici ale lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 

Air Optix Plus HydraGlyde sunt primele si singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectata astfel încât lentilele sa aiba o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei.

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk / t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini.

 

Avantaje:

  • ochii au un aspect mai sănătos,
  • Se pot purta ocazional sau in modul extins pana la șase zile și nopți,
  • O suprafață hidratata mai bine
 

Parametrii lentilelor Air Optix® Plus HydraGlyde®:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 138 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie HydraGlyde Moisture Matrix
Numar de bucati/cutie 6 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 bucăți?

Lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® în 6 bucăți sunt disponibile în ambalaje care conțin 6 bucăți, oferind utilizatorilor o cantitate confortabilă pentru o lună. Poți să îți alegi lentilele singur, pe baza parametrilor furnizați, sau să consulți un optometrist pentru o evaluare individuală.

Sunt lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® sigure?

Da, lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt sigure și oferă o calitate și un confort ridicate în timpul purtării. Sunt fabricate de un producător de frunte, Alcon, și sunt bazate pe o tehnologie inovatoare, asigurând o utilizare sigură pe tot parcursul lunii.

Pentru ce vicii de refracție sunt lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt destinate corectării viciilor sferice de refracție, cum ar fi hipermetropia sau miopia.

Cum să aplici lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Înainte de aplicarea lentilelor de contact Air Optix® Plus HydraGlyde®, spală și usucă bine mâinile. Apoi, plasează lentila pe vârful degetului arătător, deschide pleoapele și plasează lentila cu grijă pe ochi. Asigură-te că lentila este bine plasată pe ochi.

Cum să îndepărtezi lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde®?

Înainte de îndepărtarea lentilelor de contact Air Optix® Plus HydraGlyde®, spală din nou și usucă bine mâinile. Apoi, deplasează ușor pleoapa inferioară pentru a descoperi marginea inferioară a lentilei. Folosind vârful degetului arătător, deplasează ușor lentila în jos și scoate-o din ochi.