Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

94,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Nick
4.0000
Lentile deosebite, cu o gama larga de dioptrii, dar Doamne fereste sa ai mai mult de /- 3... Cu o solutie dedicata, ar fi printre cele mai bune lentile lunare! Livrarea in schimb poate dura o saptamana.

Lentilele lunare de contact Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism garantează vedere perfectă și confort maxim al utilizării - fără uscare sau iritarea ochilor.

 
Lotrafilcon B - este un material de hidrogel din silicon de înaltă calitate din care au fost create lentilele, ce permite o hidratare și o mai bună permeabilitate la oxigen a lentilelor de contact.
Adaptabilitatea rapidă a ochilor - lentilele sunt foarte flexibile și catifelate, acest lucru observandu-se dupa primele secunde de la aplicare; se potrivesc perfect formei ochiului și rămân imperceptibile pe toată perioada de utilizare.
Vedere perfectă - potrivire perfectă pe ochi și permeabilitate ridicată la oxigen a lentilelor contribuie la o vedere mai clară, fără neclaritati, reflexii sau umbre.
Stabilizare suplimentară - lentile special create pentru astigmatism, s-au îmbogățit cu un sistem de stabilizare suplimentar, fiind fixe, impiedicand riscul de a se rostogoli și să cadă.
Purtare lunara - puteți utiliza o pereche de Air Optix Hydraglyde for Astigmatism până la 30 de zile. Singura condiție este pastrarea lor intr-un recipient cu solutie speciala.
O gamă largă de dioptrii - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism
O gamă largă de dioptrii - încercați lentilele descrise cu incredere, puteți fi sigur că veți găsi cu ușurință perechea potrivită pentru dvs. Lentilele de contact se caracterizează printr-o gamă largă de dioptrii pozitive și negative.
 

Caracteristicile Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism:

 

Lentilele Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism, sunt realizate dintr-un material Lotrafilcon B de înaltă calitate, din silicon-hidrogel, oferă ochilor hidratare de lungă durată și acces liber la oxigen. În consecință, sunt extrem de confortabile și imperceptibilie pe ochi. Perfecte pentru persoanele care se luptă cu sindromul ochilor uscați. Au fost create pe baza unui design unic, datorită căruia se adaptează instantaneu la forma ochiului, garantând o vedere perfectă - fără neclaritati și reflexii. Producătorul lor, Alcon Vision Care, le-a îmbogățit cu un sistem suplimentar de stabilizare, care elimină problema deplasării lentilei, rularea și căderea acesteia - acest parametru este extrem de important pentru astigmatici, ceea ce permite corectarea eficientă a vederii. Lentilele au o gamă largă de dioptrii, astfel încât puteți fi sigur că puteți alege perechea potrivită pentru dvs., rapid și ușor.

Puteți utiliza Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism timp de o lună întreagă, fără a le îndepărta sau a le îngriji. Cu toate acestea, dacă decideți să folosiți ochelarii în modul intermitent - nu uitați să le pastrati într-un recipient cu solutie de îngrijire cel puțin câteva ore pe zi.

 

Pentru cine sunt recomandate Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism?

 

Lentilele de contact lunare Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism sunt ideale pentru astigmatici. Modul de purtare continuă sau intermitentă înseamnă că ochelarii satisfac nevoile atât ale clienților care prețuiesc grija zilnică a ochelarilor, cât și a celor care au tendința de a adormi cu lentilele aplicate.

 

Parametrii Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,7
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 108 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie Precision Balance 8|4™
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism în pachet de 3 bucăți?

Puteți să alegeți lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism în pachet de 3 bucăți independent, folosind parametrii produsului, cum ar fi dioptria, raza de curbură și axul cilindrului. Totuși, se recomandă și consultarea unui optometrist, care vă va ajuta să selectați lentilele potrivite nevoilor individuale de vedere. În pachet se găsesc 3 lentile, oferind o pereche de rezervă confortabilă.

Sunt lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sunt sigure în utilizare. Produse de producătorul de încredere Alcon și bazate pe o tehnologie avansată a materialului, asigură confort și siguranță pe tot parcursul lunii.

Pentru ce defecte de vedere sunt lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sunt destinate corectării astigmatismului, care înseamnă forma neregulată a corneei, provocând probleme de focalizare a imaginii.

Cum se aplică lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

Aplicarea lentilelor Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism este simplă. După ce v-ați spălat și uscat bine mâinile, plasați lentila pe vârful degetului arătător, verificați dacă este în poziția corectă (uitându-vă prin ea), apoi deschideți pleoapa cealaltă și plasați cu grijă lentila pe globul ocular. Nu uitați să respectați instrucțiunile pentru curățarea și îngrijirea lentilelor.

Cum se îndepărtează lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

După îndepărtarea lentilelor Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism, spălați-vă și uscați-vă din nou bine mâinile, apoi deschideți pleoapele și mutați lentila ușor spre albirea ochiului. Apoi, apucați ușor lentila între degetele arătător și mare și scoateți-o din ochi. Asigurați-vă că nu întindeți prea tare pleoapele pentru a evita deteriorarea lentilei.