Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

183,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
5.0000
Am ales sa incerc aceste lentile ca alternativa la ochelarii de vedere. La inceput am purtat in paralel Air Optix si ochelarii. Intre timp, m-am convins de eficacitatea lentilelor, motiv pentru care am decis sa folosesc exclusiv lentilele. Aproape ca nu au nevoie de ingrijire!

Lentilele lunare de contact Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism garantează vedere perfectă și confort maxim al utilizării - fără uscare sau iritarea ochilor.

 
Lotrafilcon B - este un material de hidrogel din silicon de înaltă calitate din care au fost create lentilele, ce permite o hidratare și o mai bună permeabilitate la oxigen a lentilelor de contact.
Adaptabilitatea rapidă a ochilor - lentilele sunt foarte flexibile și catifelate, acest lucru observandu-se dupa primele secunde de la aplicare; se potrivesc perfect formei ochiului și rămân imperceptibile pe toată perioada de utilizare.
Vedere perfectă - potrivire perfectă pe ochi și permeabilitate ridicată la oxigen a lentilelor contribuie la o vedere mai clară, fără neclaritati, reflexii sau umbre.
Stabilizare suplimentară - lentile special create pentru astigmatism, s-au îmbogățit cu un sistem de stabilizare suplimentar, fiind fixe, impiedicand riscul de a se rostogoli și să cadă.
Purtare lunara - puteți utiliza o pereche de Air Optix Hydraglyde for Astigmatism până la 30 de zile. Singura condiție este pastrarea lor intr-un recipient cu solutie speciala.
O gamă largă de dioptrii - Air Optix HydraGlyde for Astigmatism
O gamă largă de dioptrii - încercați lentilele descrise cu incredere, puteți fi sigur că veți găsi cu ușurință perechea potrivită pentru dvs. Lentilele de contact se caracterizează printr-o gamă largă de dioptrii pozitive și negative.
 

Caracteristicile Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism:

 

Lentilele Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism, sunt realizate dintr-un material Lotrafilcon B de înaltă calitate, din silicon-hidrogel, oferă ochilor hidratare de lungă durată și acces liber la oxigen. În consecință, sunt extrem de confortabile și imperceptibilie pe ochi. Perfecte pentru persoanele care se luptă cu sindromul ochilor uscați. Au fost create pe baza unui design unic, datorită căruia se adaptează instantaneu la forma ochiului, garantând o vedere perfectă - fără neclaritati și reflexii. Producătorul lor, Alcon Vision Care, le-a îmbogățit cu un sistem suplimentar de stabilizare, care elimină problema deplasării lentilei, rularea și căderea acesteia - acest parametru este extrem de important pentru astigmatici, ceea ce permite corectarea eficientă a vederii. Lentilele au o gamă largă de dioptrii, astfel încât puteți fi sigur că puteți alege perechea potrivită pentru dvs., rapid și ușor.

Puteți utiliza Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism timp de o lună întreagă, fără a le îndepărta sau a le îngriji. Cu toate acestea, dacă decideți să folosiți ochelarii în modul intermitent - nu uitați să le pastrati într-un recipient cu solutie de îngrijire cel puțin câteva ore pe zi.

 

Pentru cine sunt recomandate Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism?

 

Lentilele de contact lunare Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism sunt ideale pentru astigmatici. Modul de purtare continuă sau intermitentă înseamnă că ochelarii satisfac nevoile atât ale clienților care prețuiesc grija zilnică a ochelarilor, cât și a celor care au tendința de a adormi cu lentilele aplicate.

 

Avantajele Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism într-un pachet de 6 buc

 

Șase bucăți de Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism, cu modul lor de utilizare lunar, sunt perfecte pentru trei luni de utilizare. Perfecte pentru a va scuti de cumpărăturile în magazinele optice, economisind în același timp si bani.

 

Parametrii Air Optix® Plus HydraGlyde® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,7
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 108 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie Precision Balance 8|4™
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism 6 buc?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sunt disponibile în pachete de 6 bucăți, ceea ce permite utilizarea confortabilă pe întreaga durată a unei luni. Puteți selecta lentilele individual, bazându-vă pe parametrii produsului, cum ar fi puterea de corecție și axele cilindrului, sau vă puteți consulta cu un optometrist care vă poate ajuta să alegeți lentilele potrivite.

Sunt lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sunt produse de către renumitul producător Alcon și oferă un nivel înalt de siguranță. Tehnologia avansată asigură confort la purtare pe tot parcursul zilei, minimizând riscul de iritații sau infecții.

Pentru ce defect de vedere sunt Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, adică formei neregulate a corneei care cauzează vederea încețoșată atât pentru distanțe apropiate, cât și pentru cele îndepărtate (în funcție de miopie sau hipermetropie).

Cum să aplici lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

Înainte de a aplica lentilele, este necesar să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapele deschise, plasați cu grijă lentila pe globul ocular, asigurându-vă că axele cilindrului sunt corect aliniate.

Cum să scoți lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® for Astigmatism?

Înainte de a scoate lentilele, este necesar să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și, privind în sus, strângeți delicat lentila între degetul arătător și cel mare pentru a o scoate. Este important să mențineți o igienă corespunzătoare și să depozitați lentilele adecvat după scoaterea lor.