Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

123,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Alin
5.0000
Un set de lentile de la Alcon, ca de obicei impecabile, premium. De abia le simti la purtare. Nu am avut probleme cu depunerile proteice.

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal sunt o combinație perfectă de materiale inovatoare și tehnologie avansată de la Alcon Vision Care, oferind confort în utilizarea de zi cu zi și garantează o corecție eficientă a vederii.

 
Proprietăți de hidratare de înaltă calitate - lentilele se caracterizează prin proprietăți de hidratare extrem de benefice, care durează până la câteva ore din momentul aplicării.
Se potrivesc perfect ochiului - lentilele rămân imperceptibile pe toată perioada de utilizare, datorită elasticității ridicate și a umiditatii specifice ochilor adaptandu-se perfect formei individuale ochiului.
Aplicare usoara - adaptarea instantanee pe ochi ajuta in aplicarea rapida a lentilelor. Acest fapt este apreciat în special de utilizatorii care ajung la o astfel de soluție optică pentru prima dată în viața lor.
Vedere perfectă de la orice distanță - Lentilele Air Optix HydraGlyde Multifocal au fost create pentru persoanele cu presbitism. Acestea garantează o vedere clară de la orice distanță - distanțe apropiate, îndepărtate și intermediare.
Potrivite pentru persoanele care suferă de alergii - compoziția lentilelor conține doar componente naturale, atent selectate, datorită cărora îndeplinesc așteptările persoanelor cu ochi sensibili și cei predispusila alergii.
Rezistența la acumularea de sedimente - Air Optix HydraGlyde Multifocal
Rezistența la acumularea de sedimente - suprafața lentilei catifelată, moale și mereu umedă are o rezistență ridicată la acumularea depozitelor de proteine, formată în timpul formării lacrimilor. Prin urmare, lentilele se pastreaza curate pentru o perioadă mai lungă de timp.
 

Caracteristicile lentilelor multifocale Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal:

 

Lentilele lunare Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal au fost create pe baza materialului de silicon-hidrogel Lotrafilcon B. Încă din momentul aplicării, acestea garantează ochilor un nivel ridicat de hidratare, care durează pe toată durata de utilizare și elimină problema ochiului uscat și iritat. Lentilele se armonizează perfect cu funcționarea naturală a ochiului, garantând o vedere perfectă de la toate distanțele - de aproape, la distanta și intermediar. Deci sunt extrem de eficiente în lupta împotriva presbitismului, altfel cunoscută sub numele de presbiopie. Se adaptează instantaneu la forma ochiului datorită structurii ușoare și subțiri fiind ușor de aplicat. Rezistente la murdărie și acumularea de depozite de proteine, rămân imperceptibile pe ochi.

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal au o gamă largă de dioptrii disponibile în intervalele: de la -10.00 la +6,00 D. Indicele de permeabilitate al oxigenului Dk=110. Amplasate într-un ambalaj umplut cu soluție salină tamponată de înaltă calitate isi mentin proprietățile pentru foarte mult timp și sunt gata sa le folosiți în orice moment.

 

Pentru cine este obiectivul Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal?

 

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde sunt ideale pentru persoanele care se confruntă cu problema presbiopiei și caută ochelari care să funcționeze atât în timp ce citesc, te uiți la televizor și conduc la o mașină. Fabricate din componente naturale, ele pot fi folosite de persoanele cu alergii. Destinate utilizării lunare în regim continuu sau intermitent, acestea răspund nevoilor ambelor persoane care apreciază îngrijirea zilnică a lentilelor și adesea uită să le îndepărteze la culcare.

 

Parametrii Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,25 D pași)
Adiția LO (la +1.25), MED (la +2.0), HI (la +2.5)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 110 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie SmartShield™
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 buc?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 3 buc pot fi alese individual, bazându-se pe parametrii produsului, sau cu ajutorul unui optometrist. Pachetul conține trei lentile, oferind utilizatorului un aprovizionare pentru trei luni.

Sunt lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sigure?

Da, lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sunt sigure pentru utilizare, asigurând un nivel înalt de confort și sănătate oculară. Produse de către producătorul de renume Alcon, ele îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Pentru ce deficiență de vedere sunt Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sunt destinate corecției presbiopiei, permițând o vedere clară la diferite distanțe. Sunt ideale pentru persoanele cu presbiopie care necesită corecție pentru distanțe apropiate, intermediare și îndepărtate.

Cum să aplici lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Înainte de a aplica lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal, se recomandă să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, verificați dacă lentila este orientată corect, urmând să o plasați cu grijă pe globul ocular.

Cum să scoți lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Pentru a scoate lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi să trageți ușor de pleoapa inferioară și să deplasați lentila spre partea albă a ochiului. După aceea, o puteți îndepărta ușor din ochi.