Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 6 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

239,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Marilena
5.0000
Cele mai bune lentile. Am incercat mai multe variante si acestea sunt singurele de la care nu ma ustura ochii.
Catalina
4.0000
Sufar de mult timp de alergii, asa ca mi-este destul de greu sa aleg un set de lentile care sa nu imi produca iritatii. Folosind Air Optix Hydraglyde am observat ca nu m-am mai confruntat cu aceste probleme.

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal sunt o combinație perfectă de materiale inovatoare și tehnologie avansată de la Alcon Vision Care, oferind confort în utilizarea de zi cu zi și garantează o corecție eficientă a vederii.

 
Proprietăți de hidratare de înaltă calitate - lentilele se caracterizează prin proprietăți de hidratare extrem de benefice, care durează până la câteva ore din momentul aplicării.
Se potrivesc perfect ochiului - lentilele rămân imperceptibile pe toată perioada de utilizare, datorită elasticității ridicate și a umiditatii specifice ochilor adaptandu-se perfect formei individuale ochiului.
Aplicare usoara - adaptarea instantanee pe ochi ajuta in aplicarea rapida a lentilelor. Acest fapt este apreciat în special de utilizatorii care ajung la o astfel de soluție optică pentru prima dată în viața lor.
Vedere perfectă de la orice distanță - Lentilele Air Optix HydraGlyde Multifocal au fost create pentru persoanele cu presbitism. Acestea garantează o vedere clară de la orice distanță - distanțe apropiate, îndepărtate și intermediare.
Potrivite pentru persoanele care suferă de alergii - compoziția lentilelor conține doar componente naturale, atent selectate, datorită cărora îndeplinesc așteptările persoanelor cu ochi sensibili și cei predispusila alergii.
Rezistența la acumularea de sedimente - Air Optix HydraGlyde Multifocal
Rezistența la acumularea de sedimente - suprafața lentilei catifelată, moale și mereu umedă are o rezistență ridicată la acumularea depozitelor de proteine, formată în timpul formării lacrimilor. Prin urmare, lentilele se pastreaza curate pentru o perioadă mai lungă de timp.
 

Caracteristicile lentilelor multifocale Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal:

 

Lentilele lunare Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal au fost create pe baza materialului de silicon-hidrogel Lotrafilcon B. Încă din momentul aplicării, acestea garantează ochilor un nivel ridicat de hidratare, care durează pe toată durata de utilizare și elimină problema ochiului uscat și iritat. Lentilele se armonizează perfect cu funcționarea naturală a ochiului, garantând o vedere perfectă de la toate distanțele - de aproape, la distanta și intermediar. Deci sunt extrem de eficiente în lupta împotriva presbitismului, altfel cunoscută sub numele de presbiopie. Se adaptează instantaneu la forma ochiului datorită structurii ușoare și subțiri fiind ușor de aplicat. Rezistente la murdărie și acumularea de depozite de proteine, rămân imperceptibile pe ochi.

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal au o gamă largă de dioptrii disponibile în intervalele: de la -10.00 la +6,00 D. Indicele de permeabilitate al oxigenului Dk=110. Amplasate într-un ambalaj umplut cu soluție salină tamponată de înaltă calitate isi mentin proprietățile pentru foarte mult timp și sunt gata sa le folosiți în orice moment.

 

Pentru cine este obiectivul Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal?

 

Lentilele multifocale Air Optix Plus HydraGlyde sunt ideale pentru persoanele care se confruntă cu problema presbiopiei și caută ochelari care să funcționeze atât în timp ce citesc, te uiți la televizor și conduc la o mașină. Fabricate din componente naturale, ele pot fi folosite de persoanele cu alergii. Destinate utilizării lunare în regim continuu sau intermitent, acestea răspund nevoilor ambelor persoane care apreciază îngrijirea zilnică a lentilelor și adesea uită să le îndepărteze la culcare.

 

Avantajele lentilelor multifocale Air Optix® Plus HydraGlyde® într-un pachet de 6 buc.

 

Modul lunar de utilizare a lentilelor multifocale Air Optix Plus HydraGlyde înseamnă că pachetul de 6 bucati este suficient pentru până la trei luni de utilizare regulată, fără achiziții și cheltuieli suplimentare din magazinele optice.

 

Parametrii Air Optix® Plus HydraGlyde® Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,25 D pași)
Adiția LO (la +1.0), MED (la +2.0), HI (la +2.5)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 110 x 10-9
Hidratare 33%
Material Lotrafilcon B
Tehnologie SmartShield™
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Lentilele sunt de asemenea disponibile într-un pachet mai mic:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 6 buc?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal 6 buc pot fi alese individual, folosind informațiile de pe ambalaj, cum ar fi puterea, curbura sau diametrul, însă se recomandă, de asemenea, consultarea cu un optometrist, care va ajuta la alegerea lentilelor potrivite nevoilor vizuale individuale.

Ambalajul conține 6 lentile, oferind utilizatorului confort și posibilitatea de a schimba regulat lentilele fără necesitatea de a face cumpărături frecvente.

Sunt lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sigure?

Da, lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sunt sigure, deoarece sunt produse de către producătorul renumit Alcon, care aplică cele mai recente tehnologii și cele mai înalte standarde de siguranță în producția de lentile de contact.

Pentru ce deficiență de vedere sunt Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal sunt destinate corecției presbiopiei, adică a vederii în vârstă. Datorită construcției lor progresive, permit corectarea vederii atât de aproape, cât și de departe.

Cum să aplici lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Înainte de aplicarea lentilelor Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal, se recomandă spălarea și uscarea temeinică a mâinilor. Apoi, plasați delicat lentila pe vârful degetului arătător, desfaceți pleoapele cu cealaltă mână și așezați cu grijă lentila pe ochi. După plasarea lentilei, verificați dacă este poziționată corect și dacă nu există senzații de disconfort.

Cum să scoți lentilele Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal?

Pentru scoaterea lentilelor Air Optix® PLUS HydraGlyde® Multifocal, se recomandă folosirea unor tehnici speciale, în funcție de preferințele utilizatorului. O metodă populară este deplasarea delicată a lentilei către partea albă a ochiului cu ajutorul degetului arătător și al celui mare, urmată de presarea ușoară a lentilei și îndepărtarea acesteia. După scoaterea lentilelor, curățați-le cu soluție specială pentru lentile de contact și depozitați-le într-un recipient adecvat.