AquaView Daily 30 buc.

Evaluare:
4.6 of 5
Rata medie 4.6 / 5 Bazat pe 5 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

71,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.6 of 5
Rata medie 4.6 / 5 Bazat pe 5 reviews.
Cristina
5.0000
Lentile confortabile, oferite la un pret foarte bun. Chiar le recomand celor care prefera lentile zilnice.
Ionut
5.0000
Am incercat mai multe tipuri de lentile, dar dupa parerea mea, acestea sunt cele mai bune. Nu simt nici un disconfort, desi lucrez mult in fata unui calculator.
Bianca
5.0000
Lentilele sunt stabile pe ochi, ușor de demontat, nu distorsoneaza imaginea, sunt imperceptibile. Sunt mulțumita :)

AquaView Daily pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentilele de contact moi de zi cu zi create pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele pot fi ușor de purtat de peste zece ore fără îndepărtarea lor intre timp. Ele sunt realizate din Bioxifilcon A, care în combinație cu un conținut mare de apă (58%) face ca ochiul sa fie perfect hidratat chiar și la sfarșitul zilei.

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - lentilele se caracterizează printr-un grad de hidratare de până la 58%, datorită căruia garantează o hidratare perfectă, chiar și pentru câteva ore din momentul aplicării.
Cea mai înaltă calitate a proprietăților oxigenului - coeficientul îmbunătățit de permeabilitate la oxigen a făcut ca lentilele să ofere ochilor acces liber la o cantitate mare de oxigen și astfel să prevină infecțiile și oboseala prematură a ochilor.
Calitate perfectă a vederii - AquaView Daily
Calitate perfectă a vederii - construcția unică, asferică a lentilelor a îmbunătățit calitatea vederii oferite. Acum imaginea văzută este și mai clară și fără umbre și reflexii inutile.
Material moale mătăsos - material modern Bioxifilcon A este îmbogățit cu hialuronat de sodiu. Acest lucru a făcut ca lentilele să fie moi mătăsoase și mult mai confortabile de aplicat și utilizat.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost echipată suplimentar cu filtre UVA/UVB moderne care absorb aproape 98% din radiațiile solare dăunătoare și oferă protecție ochilor de înaltă calitate.
Înlocuire zilnică - lentilele AquaView Daily sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care duc un stil de viață dinamic și apreciază o igienă sporită. Acestea sunt destinate utilizării pentru o zi, așa că seara le aruncați, iar dimineața să luați o pereche nouă și proaspătă.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Daily

 

AquaView Daily conțin hialuronat de sodiu. Pentru utilizator, acest lucru inseamna ca sunt moi, matasoase, cu ușurința de inserție și îndepărtare și, cel mai important, o cornee oxigenata corespunzător. Aceste lucruri ajută la menținerea confortului la purtare, la cel mai înalt nivel. Designul asferic de AquaView Daily le permite să ofere o viziune mult mai buna decat în lentilele de contact ​​contactele tradiționale sferice. Lentilele sunt echipate cu filtre UV și protecție eficientă a ochilor de razele soarelui, dăunătoare lui.

 

Care ar trebui să poarte AquaView Daily?

 

Ele sunt recomandate în special pentru cei care se plang de uscăciune a ochilor. Un nivel ridicat de hidratare combinat cu utilizarea de hialuronat de sodiu elimină aproape complet discomortul de ochi uscat care apare uneori în timpul purtării lentilelor. Din moment ce acestea sunt de unica de zi cu zi, acestea vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care nu doresc sa poarte grija mentinerii lentilelor.

 

Parametrii AquaView Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 27 x 10-9
Hidratare 58%
Material Bioxifilcon A
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 30 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Daily 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Daily 30 buc?

Lentilele AquaView Daily sunt lentile de contact zilnice care oferă confort și igienă în timpul purtării. Disponibile într-un pachet de 30 de bucăți, sunt ideale pentru persoanele active care apreciază ușurința de utilizare. Pot fi alese individual, pe baza parametrilor produsului, cum ar fi puterea, raza de curbură și diametrul, sau cu ajutorul unui optometrist.

Sunt lentilele AquaView Daily sigure?

Da, lentilele AquaView Daily sunt sigure deoarece sunt destinate utilizării zilnice, eliminând riscul de infecții și alergii provocate de reutilizare.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Daily?

Lentilele AquaView Daily sunt destinate corectării defectelor sferice, precum miopia și hipermetropia.

Cum să aplici lentilele AquaView Daily?

Aplicarea lentilelor AquaView Daily este simplă. Trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi să plasați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător și să o așezați pe ochi.

Cum să scoți lentilele AquaView Daily?

Îndepărtarea lentilelor AquaView Daily este de asemenea simplă. Este suficient să trageți ușor de pleoapa inferioară și să glisați lentila pe partea albă a ochiului, apoi să o prindeți cu grijă și să o scoateți.