AquaView Daily 90 buc.

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

173,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Catalina
5.0000
De mult mi-am dorit un set de lentile de contact care sa imi protejeze ochii contra radiatiilor ultraviolete. Optilen mi-a oferit sansa de a achizitiona lentilele zilnice AquaView la cel mai bun pret!
Rocket
5.0000
De mai multi ani sufar de miopie, de aceea am hotarat sa folosesc o pereche de lentile zilnice de calitate superioara. Am ales Aquaview datorita raportului bun calitate-pret. Mai mult decat atat, am gasit mereu super oferte pe site care au meritat investitia. Sunt lentile cu care te obisnuiesti repede si de abia le simti.
Simona
4.0000
Lentile cu purtare zilnica de calitate superioara. Am fost multumita de produsele comandate pana acum de la Optilen. Recunosc ca nu mai am ochii uscati ca pana acum si sunt lentile perfecte chiar si pentru cei care de abia acum incep sa poarte lentile de contact.

AquaView Daily pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentilele de contact moi de zi cu zi create pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele pot fi ușor de purtat de peste zece ore fără îndepărtarea lor intre timp. Ele sunt realizate din bioxifilcon A, care în combinație cu un conținut mare de apă (58%) face ca ochiul sa fie perfect hidratat chiar și la sfarșitul zilei.

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - lentilele se caracterizează printr-un grad de hidratare de până la 58%, datorită căruia garantează o hidratare perfectă, chiar și pentru câteva ore din momentul aplicării.
Cea mai înaltă calitate a proprietăților oxigenului - coeficientul îmbunătățit de permeabilitate la oxigen a făcut ca lentilele să ofere ochilor acces liber la o cantitate mare de oxigen și astfel să prevină infecțiile și oboseala prematură a ochilor.
Calitate perfectă a vederii - AquaView Daily
Calitate perfectă a vederii - construcția unică, asferică a lentilelor a îmbunătățit calitatea vederii oferite. Acum imaginea văzută este și mai clară și fără umbre și reflexii inutile.
Material moale mătăsos - material modern Bioxifilcon A este îmbogățit cu hialuronat de sodiu. Acest lucru a făcut ca lentilele să fie moi mătăsoase și mult mai confortabile de aplicat și utilizat.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost echipată suplimentar cu filtre UVA/UVB moderne care absorb aproape 98% din radiațiile solare dăunătoare și oferă protecție ochilor de înaltă calitate.
Înlocuire zilnică - lentilele AquaView Daily sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care duc un stil de viață dinamic și apreciază o igienă sporită. Acestea sunt destinate utilizării pentru o zi, așa că seara le aruncați, iar dimineața să luați o pereche nouă și proaspătă.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Daily

 

AquaView Daily conțin hialuronat de sodiu. Pentru utilizator, acest lucru inseamna ca sunt moi, matasoase, cu ușurința de inserție și îndepărtare și, cel mai important, o cornee oxigenata corespunzător. Aceste lucruri ajută la menținerea confortului la purtare, la cel mai înalt nivel. Designul asferic de AquaView Daily le permite să ofere o viziune mult mai buna decat în lentilele de contact ​​contactele tradiționale sferice. Lentilele sunt echipate cu filtre UV și protecție eficientă a ochilor de razele soarelui, dăunătoare lui.

 

Care ar trebui să poarte AquaView Daily?

 

Ele sunt recomandate în special pentru cei care se plang de uscăciune a ochilor. Un nivel ridicat de hidratare combinat cu utilizarea de hialuronat de sodiu elimină aproape complet discomortul de ochi uscat care apare uneori în timpul purtării lentilelor. Din moment ce acestea sunt de unica de zi cu zi, acestea vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care nu doresc sa poarte grija mentinerii lentilelor.

 

Parametrii AquaView Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 27 x 10-9
Hidratare 58%
Material Bioxifilcon A
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 90 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
BrandAquaView
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Daily 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Daily 90 buc?

Lentilele de contact AquaView Daily sunt disponibile într-un pachet de 90 de bucăți, oferind o utilizare pe termen lung fără necesitatea de a cumpăra frecvent. Le poți alege singur, folosind informațiile despre putere și raza de curbură a lentilelor, sau poți apela la serviciile unui optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite nevoilor tale vizuale.

Sunt lentilele AquaView Daily sigure?

Da, lentilele AquaView Daily sunt sigure pentru ochi, fiind de unică folosință, ceea ce elimină riscul de infecții oculare asociate cu utilizarea repetată a lentilelor. În plus, sunt produse de către producătorul de renume Interojo, ceea ce garantează o calitate și siguranță înaltă.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Daily?

Lentilele AquaView Daily sunt destinate corecției deficiențelor de vedere, cum ar fi miopia (vederea scurtă) sau hipermetropia (vederea lungă), datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele AquaView Daily?

Aplicarea lentilelor AquaView Daily este ușoară și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, ridică pleoapa superioară cu cealaltă mână. Apropie lentila de ochi, privind drept înainte. Când lentila este pe ochi, eliberează încet pleoapa și clipește de câteva ori pentru a permite lentilei să se stabilizeze.

Cum să scoți lentilele AquaView Daily?

Îndepărtarea lentilelor AquaView Daily este la fel de simplă ca și aplicarea lor. Întotdeauna spală și usucă-ți mâinile înainte. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător al unei mâini, iar cu cealaltă mână glisează lentila spre partea albă a ochiului. Când lentila a ajuns pe alb, prinde-o delicat între degete și scoate-o. După îndepărtare, se recomandă să cureți lentila cu o soluție specială de curățare, având în vedere că acestea sunt lentile de unică folosință.