Kit de start AquaView Moist 2 weeks 1 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Cel mai bun pachet special, cu kitul de calatorie si recipient pentru pastrarea lentilelor, pret exceptional. La Optilen puteti profita oricand de preturile mici, doar sa prindeti momentul potrivit si ocazia perfecta!
Catalina
4.0000
Aquaview Moist impreuna cu solutia Clean Active fac toti banii! Lentile bune, cu o paleta destul de larga la dioptrii. Le-am incercat mai demult, insa as vrea sa revin la ele. Cu siguranta nu veti regreta aceasta alegere!

Încercați lentilele

Incepe o noua aventura cu lentilele de contact AquaView Moist 2 weeks.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!

 
 

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile de contact săptămânale concepute pentru a corecta miopia sau hipermetropia.

 
Hidratare de lungă durată - lentilele sunt confecționate dintr-un material modern Hioxifilcon A, caracterizat printr-un grad ridicat de hidratare și capacitatea de a acumula apă, motiv pentru care raman hidratate mult timp și nu provoacă senzatie de ochii uscați.
Se potrivesc perfect ochilor - structura ultra-subțire a lentilelor și hidratarea intensă sunt responsabile de capacitatea de a se potrivi instantaneu și cu exactitate formei globului ocular. Prin urmare, lentilele sunt imperceptibile pe întreaga perioadă de utilizare, nu se ruleaza și nu cad.
Protecția UV - lentilele blochează eficient radiațiile solare dăunătoare datorita complexului filtrelor UVA / UVB moderne.
Culoare pentru o aplicare mai ușoară - fiecare lentilă pe o parte este colorată într-o culoare albastru deschis. Îi ajută, în special pe utilizatorii începători, să aplice corect și face extrem de ușor aplicarea si scoaterea lentilelor.
Purtare zilnica - AquaView Moist 2 weeks

 
Purtare zilnica - lentilele sunt destinate utilizării în modul zilnic, ceea ce înseamnă că acestea trebuie îndepărtate înainte de culcare și așezate într-o cutie pentru lentile cu soluție speciala. Cu toate acestea, o pereche poate fi folosită până la 14 zile.
Pachet economic - conține șase bucăți de lentile, care cu modul lor de utilizare săptămânal oferă acoperire pentru o lună și jumătate. Pachetul este mic și la îndemână, astfel încât se potrivește cu ușurință într-un buzunar pentru poșetă sau rucsac.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Moist 2 weeks:

 

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile săptămânale ce blochează perfect razele ultraviolete. Datorită culorii albastre, acestea sunt foarte ușor de utilizat, iar punerea și scoaterea lor este extrem de ușoară. Materialul din care sunt confectionate AquaView Moist 2 weeks este Hioxifilcon A, care susține acumularea de apă pe suprafața corneei și reduce frecarea ochilor. Datorită proprietăților hidratante, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni nu se usucă, iar utilizatorul nu simte disconfort.

Materialul Hioxifilcon A se armonizează perfect cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor, care atinge 55%, iar menținerea unei hidratări constante a ochiului garantează confortul perfect pe întreaga utilizare. Factorul Dk / t este de 25. În plus, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni au fost echipate cu filtre UV, cu ajutorul cărora protejează ochii împotriva efectelor nocive ale UVA (85%) și UVB (40%).

 

Îngrijirea lentilelor:

 

Lentilele AquaView Moist 2 weeks necesită îngrijire zilnică și dezinfectare. Pentru îngrijirea lentilelor vă recomandăm soluțiile Clean Active care sunt disponibile în magazinul nostru.

 

Parametrii AquaView Moist 2 weeks:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 25 x 10-9
Hidratare 55%
Material Hioxifilcon A
Filtre UV 85% UVA, 40% UVB
Numar de bucati/ cutie 1 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit de start AquaView Moist 2 weeks 1 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Moist 2 weeks 1 buc.?

Lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt ideale pentru cei care caută confort și calitate excelentă. Datorită designului lor de schimbare bi-săptămânal, sunt perfecte pentru persoanele active care apreciază simplitatea utilizării. Ambalajul conține o singură bucată, ceea ce face ca acesta să fie de asemenea un set de pornire excelent pentru persoanele care încep abia aventura purtării de lentile de contact.

Sunt lentilele AquaView Moist 2 weeks sigure?

Da, lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt sigure pentru utilizare. Producția realizată de producătorul renumit Interojo, garantează cea mai înaltă calitate și siguranță pentru ochii tăi. Dezvoltate cu gândul la confortul și sănătatea ochilor, asigură purtarea în siguranță pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defecte de vedere sunt AquaView Moist 2 weeks?

Lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt destinate corecției defectelor de vedere sferice, adică miopiei sau hipermetropiei. Datorită parametrilor precis aleși, pot îmbunătăți eficient claritatea vederii și asigura o purtare confortabilă pe parcursul a două săptămâni.

Cum se aplică lentilele AquaView Moist 2 weeks?

Aplicarea lentilelor AquaView Moist 2 weeks este ușoară și confortabilă. Înainte de a începe, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează lentila pe vârful degetului arătător și trage ușor de pleoapa inferioară cu cealaltă mână. Plasează cu grijă lentila în centrul ochiului, privind drept înainte. După ce lentila este pe ochi, clipi de câteva ori pentru a o ajuta să se stabilizeze.

Cum se scot lentilele AquaView Moist 2 weeks?

Pentru a scoate lentilele AquaView Moist 2 weeks, urmează câțiva pași simpli. După ce ți-ai spălat și uscat mâinile, trage ușor de pleoapa inferioară și uitându-te în sus, mută lentila spre albul ochiului. Apoi, prinde lentila delicat cu degetele, evitând să o strângi. Nu uita să cureți și să dezinfectezi lentilele regulat, conform recomandărilor producătorului.