AquaView Moist 2 weeks 6 buc.

+ Cana gratuita (la min. 2 cutii)
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

61,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

PROMOȚIE

Cumpără 2 cutii de lentile și primești o cana cadou! Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ionut
5.0000
În comparație cu lentilele pe care le-am folosit, acestea imi plac cel mai mult. Recomand celor care sunt în căutarea lentilelor de bună calitate la preț accesibil.
Roxana
5.0000
Sunt multumita de Aquaview Moist care ma ajuta sa observ chiar si cele mai mici detalii la departare! Cel mai bun raport pret-calitate l-am gasit aici la Optilen!

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile de contact săptămânale concepute pentru a corecta miopia sau hipermetropia.

 
Hidratare de lungă durată - lentilele sunt confecționate dintr-un material modern Hioxifilcon A, caracterizat printr-un grad ridicat de hidratare și capacitatea de a acumula apă, motiv pentru care raman hidratate mult timp și nu provoacă senzatie de ochii uscați.
Se potrivesc perfect ochilor - structura ultra-subțire a lentilelor și hidratarea intensă sunt responsabile de capacitatea de a se potrivi instantaneu și cu exactitate formei globului ocular. Prin urmare, lentilele sunt imperceptibile pe întreaga perioadă de utilizare, nu se ruleaza și nu cad.
Protecția UV - lentilele blochează eficient radiațiile solare dăunătoare datorita complexului filtrelor UVA / UVB moderne.
Culoare pentru o aplicare mai ușoară - fiecare lentilă pe o parte este colorată într-o culoare albastru deschis. Îi ajută, în special pe utilizatorii începători, să aplice corect și face extrem de ușor aplicarea si scoaterea lentilelor.
Purtare zilnica - AquaView Moist 2 weeks

 
Purtare zilnica - lentilele sunt destinate utilizării în modul zilnic, ceea ce înseamnă că acestea trebuie îndepărtate înainte de culcare și așezate într-o cutie pentru lentile cu soluție speciala. Cu toate acestea, o pereche poate fi folosită până la 14 zile.
Pachet economic - conține șase bucăți de lentile, care cu modul lor de utilizare săptămânal oferă acoperire pentru o lună și jumătate. Pachetul este mic și la îndemână, astfel încât se potrivește cu ușurință într-un buzunar pentru poșetă sau rucsac.
   


Caracteristicile lentilelor AquaView Moist 2 weeks:

 

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile săptămânale ce blochează perfect razele ultraviolete. Datorită culorii albastre, acestea sunt foarte ușor de utilizat, iar punerea și scoaterea lor este extrem de ușoară. Materialul din care sunt confectionate AquaView Moist 2 weeks este Hioxifilcon A, care susține acumularea de apă pe suprafața corneei și reduce frecarea ochilor. Datorită proprietăților hidratante, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni nu se usucă, iar utilizatorul nu simte disconfort.

Materialul Hioxifilcon A se armonizează perfect cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor, care atinge 55%, iar menținerea unei hidratări constante a ochiului garantează confortul perfect pe întreaga utilizare. Factorul Dk / t este de 25. În plus, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni au fost echipate cu filtre UV, cu ajutorul cărora protejează ochii împotriva efectelor nocive ale UVA (85%) și UVB (40%).

 

Îngrijirea lentilelor:

 

Lentilele AquaView Moist 2 weeks necesită îngrijire zilnică și dezinfectare. Pentru îngrijirea lentilelor vă recomandăm soluțiile Clean Active care sunt disponibile în magazinul nostru.

 

Parametrii AquaView Moist 2 weeks:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 25 x 10-9
Hidratare 55%
Material Hioxifilcon A
Filtre UV 85% UVA, 40% UVB
Numar de bucati/ cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
BrandAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Moist 2 weeks 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Moist 2 weeks 6 buc.?

Lentilele AquaView Moist 2 weeks 6 buc. sunt ușor de ales, fie independent, folosind parametrii specificați ai produsului, fie cu ajutorul unui optometrist, luând în considerare curburile și diametrul lor. Pachetul conține 6 bucăți, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung. Acest lucru îți permite să te bucuri de o vedere confortabilă timp de două săptămâni fără necesitatea de înlocuire frecventă.

Sunt lentilele AquaView Moist 2 weeks sigure?

Da, lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt sigure în utilizare, oferind confort și securitate pentru ochii tăi. Producția realizată de compania renumită Interojo și respectând standardele de siguranță, aceste lentile sunt adecvate pentru majoritatea utilizatorilor.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Moist 2 weeks?

Lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt destinate corecției deficiențelor de vedere sferice, cum ar fi miopia sau hipermetropia. Asigură o vedere clară și confort pe tot parcursul zilei.

Cum să aplici lentilele AquaView Moist 2 weeks?

Înainte de a aplica lentilele AquaView Moist 2 weeks, este necesar să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, plasează lentila pe vârful degetului arătător, deschide larg ochiul și așază lentila pe globul ocular. După aplicare, este recomandat să verifici dacă lentila este bine plasată pe ochi.

Cum să scoți lentilele AquaView Moist 2 weeks?

Pentru a scoate lentilele AquaView Moist 2 weeks, spală și usucă-ți mâinile. Apoi, trage ușor pleoapa inferioară în jos, uită-te în sus și îndepărtează delicat lentila, alunecând-o spre albina ochiului. După scoatere, plasează lentila în soluția de întreținere adecvată.