AquaView Moist 2 weeks 6 buc.

+ Cana gratuita (la min. 2 cutii)
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

61,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

PROMOȚIE

Cumpără 2 cutii de lentile și primești o cana cadou! Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ionut
5.0000
În comparație cu lentilele pe care le-am folosit, acestea imi plac cel mai mult. Recomand celor care sunt în căutarea lentilelor de bună calitate la preț accesibil.
Roxana
5.0000
Sunt multumita de Aquaview Moist care ma ajuta sa observ chiar si cele mai mici detalii la departare! Cel mai bun raport pret-calitate l-am gasit aici la Optilen!

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile de contact săptămânale concepute pentru a corecta miopia sau hipermetropia.

 
Hidratare de lungă durată - lentilele sunt confecționate dintr-un material modern Hioxifilcon A, caracterizat printr-un grad ridicat de hidratare și capacitatea de a acumula apă, motiv pentru care raman hidratate mult timp și nu provoacă senzatie de ochii uscați.
Se potrivesc perfect ochilor - structura ultra-subțire a lentilelor și hidratarea intensă sunt responsabile de capacitatea de a se potrivi instantaneu și cu exactitate formei globului ocular. Prin urmare, lentilele sunt imperceptibile pe întreaga perioadă de utilizare, nu se ruleaza și nu cad.
Protecția UV - lentilele blochează eficient radiațiile solare dăunătoare datorita complexului filtrelor UVA / UVB moderne.
Culoare pentru o aplicare mai ușoară - fiecare lentilă pe o parte este colorată într-o culoare albastru deschis. Îi ajută, în special pe utilizatorii începători, să aplice corect și face extrem de ușor aplicarea si scoaterea lentilelor.
Purtare zilnica - AquaView Moist 2 weeks

 
Purtare zilnica - lentilele sunt destinate utilizării în modul zilnic, ceea ce înseamnă că acestea trebuie îndepărtate înainte de culcare și așezate într-o cutie pentru lentile cu soluție speciala. Cu toate acestea, o pereche poate fi folosită până la 14 zile.
Pachet economic - conține șase bucăți de lentile, care cu modul lor de utilizare săptămânal oferă acoperire pentru o lună și jumătate. Pachetul este mic și la îndemână, astfel încât se potrivește cu ușurință într-un buzunar pentru poșetă sau rucsac.
   


Caracteristicile lentilelor AquaView Moist 2 weeks:

 

AquaView Moist 2 weeks sunt lentile săptămânale ce blochează perfect razele ultraviolete. Datorită culorii albastre, acestea sunt foarte ușor de utilizat, iar punerea și scoaterea lor este extrem de ușoară. Materialul din care sunt confectionate AquaView Moist 2 weeks este Hioxifilcon A, care susține acumularea de apă pe suprafața corneei și reduce frecarea ochilor. Datorită proprietăților hidratante, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni nu se usucă, iar utilizatorul nu simte disconfort.

Materialul Hioxifilcon A se armonizează perfect cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor, care atinge 55%, iar menținerea unei hidratări constante a ochiului garantează confortul perfect pe întreaga utilizare. Factorul Dk / t este de 25. În plus, lentilele AquaView Moist 2 săptămâni au fost echipate cu filtre UV, cu ajutorul cărora protejează ochii împotriva efectelor nocive ale UVA (85%) și UVB (40%).

 

Îngrijirea lentilelor:

 

Lentilele AquaView Moist 2 weeks necesită îngrijire zilnică și dezinfectare. Pentru îngrijirea lentilelor vă recomandăm soluțiile Clean Active care sunt disponibile în magazinul nostru.

 

Parametrii AquaView Moist 2 weeks:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 25 x 10-9
Hidratare 55%
Material Hioxifilcon A
Filtre UV 85% UVA, 40% UVB
Numar de bucati/ cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Moist 2 weeks 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra