AquaView Monthly 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

41,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ana
5.0000
Folosesc aceste lentile de 2 saptamani si sunt foarte multumita. Sunt foarte confortabile si au o umiditate crescuta.
Catalina
5.0000
Medicul meu oftalmolog mi-a recomandat sa inlocuiesc ochelarii cu lentile de contact. Am ales setul de lentile lunare de la Aquaview deoarece am considerat ca aloc un buget mai redus comparativ cu lentilele zilnice. Am constatat o eficienta sporita inca de la primele utilizari.

Lentilele de contact lunare care furnizeaza o umiditate excelenta pentru ochi.
Material: Metafilcon A
Continut de apa : 55 %

 

AquaView Monthly sunt lentile de contact lunare concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt planificate pentru a fi inlocuite, adica ele sunt puse pentru o zi si indepartate peste noapte.

 
Cel mai înalt nivel de confort de utilizare - nivelul ridicat de hidratare combinat cu netezimea și moliciunea materialului folosit fac ca utilizarea lentilelor să fie extrem de confortabilă.
Hidratare suplimentara - obtinuta prin imbogatirea compozitiei lentilelor cu hialuronat de sodiu. Datorită acesteia, lentilele de contact pot fi folosite și de persoanele care se luptă cu problema ochilor uscați.
Calitate înaltă a vederii - forma asferică a lentilelor combinată cu permeabilitatea lor ridicată la oxigen fac ca vederea pe care o oferă clară și precisa. Fără zgomot inutil, reflexii și efect de halo.
Ușurință în aplicare - AquaView Monthly
Ușurință în aplicare - materialul moale și subțire al lentilelor este extrem de ușor de aplicat și se adaptează rapid la forma individuală a ochiului, fără a provoca disconfort asociat prezenței unui corp străin.
Protecție împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea fiecărei lentile cu filtre UVA/UVB moderne le-a făcut un fel de barieră care separă ochii de radiațiile solare nocive.
O pereche pe lună - lentilele se caracterizează printr-un mod de înlocuire lunară. Aceasta este o opțiune excelentă pentru toți oamenii care apreciază planificarea și le place îngrijirea obișnuită a lentilelor.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Monthly

 

AquaView Monthly sunt fabricate din Methafilcon A, care functioneaza perfect in combinatie cu un continut ridicat de apa (55%). Acest lucru face AquaView Monthly incredibil de confortabil de la primul pana la ultimul moment de purtare. Lentilele contin si hialuronat de sodiu, ceea ce le face deosebit de potrivit pentru cei care se confrunta cu asa-numitul sindrom de uscaciune a ochilor. AquaView Monthly sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de permeabilitate a oxigenului, care mentine nivelul corneei excelent oxigenat. Ca rezultat, utilizatorul lentilelor nu resimte nici un disconfort. Design-ul asferic a lentilelor AquaView Monthly le-a permis sa ofere o acuitate excelenta a viziunii. Ele sunt, de asemenea, unule dintre cele mai subtiri lentile. Acest lucru face ca inserarea lor sa fie incredibil de usoara si in plus creste confortul la purtare, din moment ce lentilele sunt imperceptibile pentru ochi. Lentilele au filtre UVA si UVB si protejeaza ochii de razele soarelui daunatoare lui.

 

Cine ar trebui sa poarte lenetilele AquaView Monthly?

 

Acestea sunt lentile lunare concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt recomandate in special pentru cei care nu s-au simtit confortabil cu alte lentile, sau cauza sindromului de ochi uscat. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: AquaView Monthly sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat au nevoie de ingrijire de zi cu zi. Noi recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen.ro AquaView Monthly sunt de asemenea disponibile in cutii mai mici, a cate 3 lentile.

 

Parametrii AquaView Monthly:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -20,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +12,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 22 x 10-9
Hidratare 55%
Material Methafilcon A
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
BrandAquaView
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Monthly 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Monthly 3 buc?

Alegerea lentilelor AquaView Monthly 3 buc se poate face pe cont propriu, bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbura sau diametrul, însă se recomandă și consultarea cu un optometrist pentru o potrivire mai bună la nevoile vizuale individuale. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, ceea ce permite o utilizare prelungită fără necesitatea schimbării frecvente.

Sunt lentilele AquaView Monthly sigure?

Da, lentilele AquaView Monthly sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și îngrijirea adecvată. Curățarea regulată și dezinfectarea lentilelor, precum și menținerea igienei mâinilor sunt esențiale pentru menținerea unei utilizări sigure.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Monthly?

Lentilele AquaView Monthly sunt destinate corecției deficiențelor de vedere, cum ar fi miopia sau hipermetropia, datorită tipului lor de corecție sferică. Pot fi utilizate de persoane cu diferite grade de deficiențe de refracție.

Cum să aplici lentilele AquaView Monthly?

Aplicarea lentilelor AquaView Monthly este ușoară și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigurați-vă că mâinile sunt bine spălate și uscate. Apoi, plasați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător și deschideți larg pleoapele cu cealaltă mână. Plasați cu atenție lentila în centrul ochiului și închideți pleoapele pentru a o fixa.

Cum să scoți lentilele AquaView Monthly?

Și scoaterea lentilelor AquaView Monthly este de asemenea simplă. Înainte de a scoate lentila, asigurați-vă că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și priviți în sus. Folosind degetul arătător și cel mare, prindeți cu grijă lentila și scoateți-o din ochi. După îndepărtare, plasați lentila în recipientul corespunzător și clătiți-o cu soluția adecvată pentru lentile de contact.