Avizor Unica Sensitive 100 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

16,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Am comandat mai demult acest tip de solutiie, se preteaza pentru ochii rosii, elimina destul de bine depozitele care se aduna zilnic. Cel putin am avut o perioada buna, fara ochi uscati. Vreau sa revin la soolutiile Avizor!
Pentru toate tipurile de lentile - soluția de lentile Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional, potrivită pentru toate tipurile de lentile, mai putin cele dure.
Creata pentru ochi sensibili - compoziția soluției are un minim de ingrediente conservante. Datorită acestui lucru, preparatul este foarte bine acceptat de ochii sensibili, predispuși la reacții alergice.
Hidratarea de lungă durată - cufundarea lentilelor în soluție este o modalitate rapidă și eficientă de a restabili nivelul inițial de umiditate și de a se bucura din nou de cel mai înalt confort de utilizare.
Dezinfectarea și curățarea eficientă - curățarea lentilelor de impuritățile depuse pe ele: depozite de proteine, grăsimi, praf, microbi periculoși. În acest fel, lentilele își restabilesc puritatea și sterilitatea imaculată.
Stocare sigură - Avizor Unica Sensitive
Stocare sigură - un recipient pentru lentile plin cu soluție este un mediu excelent pentru stocarea lentilelor care nu sunt utilizate în prezent. Acolo, sunt curatate de murdărie și își păstrează proprietățile valoroase, gata să fie utilizate în orice moment.
Protecție împotriva micro-rănilor - compoziția soluției este îmbogățită cu numeroși nutrienți, datorită cărora preparatul are un efect pozitiv asupra ochilor - susține regenerarea corneei, protejându-i împotriva micro-leziunilor și iritațiilor.
 

Avizor Unica Sensitive este o soluție cu utilizare multiplă de la Avizor, destinată îngrijirii tuturor tipurilor de lentile de contact, mai putin pentru cele dure. Compoziția soluției este foarte delicată și dedicată celor cu ochi sensibili. Soluția versatilă Avizor Unica Sensitive conține acid hialuronic care are efecte pozitive în ceea ce priveste confortul purtării lentilelor, chiar și pentru utilizatorii cu simptome de ochi uscat.

Pe lângă confort, Avizor Unica Sensitive elimină și depozitele acumulate în timpul zilei. Curăță perfect, îndepărtează proteinele, dezinfectează, protejează, hrănește, hidratează, clătește și este ideală pentru depozitarea lentilelor de contact. De asemenea, elimină simptomele ochiului uscat și reduce roșeața cauzată de deteriorarea mecanică. Avizor Unica Sensitive este recomandată pentru curățarea manuală a lentilelor. Lăsați contactele în soluție timp de cel puțin 4 ore, în mod ideal peste noapte, pentru a asigura o dezinfecție perfectă.

 

Ingrediente:

  • izotonica,
  • solutie tampon salina cu Poloxamer,
  • EDTA,
  • PVP,
  • polyhexanide (0,0002 %) si un agent de indepartare a depozitelor de proteine.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorAVIZOR
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml16,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Avizor Unica Sensitive 100 ml
Rating-ul dumneavoastra