Soluții pentru lentile Avizor

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Soluții de îngrijire și picături pentru ochi Avizor

Fiecare purtător al unei perechi de lentile de contact este conștient că acestea au nevoie de o îngrijire specială. Acest proces este necesar, în special în cazul lentilelor cu purtare extinsă. Persoanele care aleg pentru prima dată o pereche de lentile de contact trebuie să rețină că nu pot neglija întreținerea lentilelor de contact. Lentilele de contact îngrijite și păstrate într-un mod necorespunzător pot provoca diferite infecții sau reacții alergice. De asemenea, confortul purtării lentilelor poate fi cel mai mic lucru care poate afecta nu doar vederea, ci și bunăstarea emoțională a purtătorului.

Utilizatorilor de lentile de contact le recomandăm, deci, achiziționarea unor accesorii corespunzătoare. În primul rând, vei avea nevoie de recipienți speciali pentru păstrarea lentilelor de contact. Pe lângă recipienții pentru păstrare, vei avea nevoie de asemenea și de o soluție pentru curățarea lentilelor. Aceste soluții dețin proprietăți specifice, datorită cărora lentilele de contact vor fi umezite corespunzător, dezinfectate și hidratate, iar toate acestea vor asigura utilizatorului siguranță și confort pe tot timpul purtării articolelor optice. Dintre soluțiile pentru lentile de contact disponibile pe piață se pot lua în calcul și produsele pentru îngrijire marca Avizor

Beneficiile soluțiilor de îngrijire Avizor

Soluțiile de îngrijire Avizor sunt produse de calitate la prețuri atractive. Compania iberică Avizor, de mai bine de 25 de ani, produce articole dedicate îngrijirii lentilelor de contact. Firma își are sediul în Madrid. Încă de la înființare, ibericii s-au concentrat asupra inovării. De aceea, pune la dispoziția clienților săi noi soluții pentru asigurarea unor standarde ridicate ale vederii și sănătății ochilor.

Cine poate folosi lichidele Avizor All Clean Soft?

Avizor All Clean Soft este o soluție de îngrijire ce are la bază o formulă unică. Este recomandată tuturor tipurilor de lentile de contact moi, de asemenea, sunt indicate și pentru lentilele din silicon-hidrogel. În compoziția soluției regăsim poloxameri care elimină grăsimile, EDTA (acid versenic), PVP, poliexanid (0,0002%), precum și alte produse ce ajută la eliminarea depunerilor proteice. Soluţiile Avizor All Clean Soft au un Ph similar cu Ph-ul lacrimilor naturale, SPECT care asigură o hidratare corespunzătoare atunci când ești purtător activ de lentile de contact. Soluția nu doar curăță lentilele de contact, ci și le dezinfectează. Produsul este disponibil în diferiți recipienți, și anume sticluțe de 100, 350, 500 ml.

Cine poate folosi lichidele Avizor Unica Sensitive?

Din gama de soluţii de îngrijire Avizor face parte și Avizor Unica Sensitive. În comparație cu alte produse, soluția este recomandată persoanelor cu ochi foarte sensibili, cu predispunere la iritații sau reacții alergice. Pentru a satisface cerințele clienților mai pretențioși, compania Avizor pune la dispoziție un produs cu un conținut foarte mic de conservanți. Conservanții sunt substanțele care de regulă provoacă iritații, reacții alergice, așadar, cantitatea lor foarte mică din acest produs elimină, în mod cert, iritația ochilor. În compoziția soluției se regăsește și hialuronatul de sodiu, care are un efect hidratant. Soluția Avizor Unica Sensitive va fi compatibilă cu toate tipurile de lentile moi. Clătește, dezinfectează, îngrijește și îndepărtează depozitele de proteine. Disponibil în sticle cu o capacitate de 100 și 350 ml.

Alte produse marca Avizor - caracteristici

Avizor Ever Clean și tabletele enezematice reprezintă un set complet pentru curățarea și dezinfectarea lentilelor de contact moi și tari. Compania spaniolă, în afară de gama de soluții pentru îngrijirea lentilelor, pune la dispoziție de asemenea și picături pentru ochi, cum ar fi Avizor Cleaning Drops sau Avizor Moisture Drops.

În magazinul Optilen.ro poți achiziționa lentile de contact originale marca Avizor. În procesul fabricării acestora, producătorii au folosit soluții de ultimă generație.