BioAir OPTIMUM 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
4.0000
Intr-o perioada aveam ochii rosi, muncesc destul de mult la birou. Am zis sa incerc si alt tip de lentile :) Bioair, sunt ok, hidrateaza bine si se potrivesc la afectiunea mea, miopia.

Lentilele de contact BioAir OPTIMUM lunare asferice de înaltă calitate sunt un exemplu de produs inovator, complet adaptat nevoilor utilizatorului. Datorită hidrogelului, material foarte hidratat, lentilele sunt extrem de confortabile în utilizarea de zi cu zi și oferă o viziune saturată și ascuțită tuturor persoanelor miopi.

Tehnologia hidrogel - lentilele se bazează pe tehnologia avansată de hidrogel, datorită căreia au un grad ridicat de hidratare și un factor favorabil de permeabilitate la oxigen.
Hidratarea pe tot parcursul zilei - conținutul ridicat de apă, până la 50%, este responsabil pentru hidratarea pe tot parcursul zilei a lentilelor, datorită căreia problema ochilor uscați și roșii este uitată.
Corectarea efectivă a defectelor de vedere - BioAir Optimum
Corectarea efectivă a defectelor de vedere - lentilele BioAir Optimum sunt disponibile cu puteri negative, ceea ce înseamnă că sunt proiectate pentru a corecta miopia. Ca parte a acestuia, asigură o viziune clară și clară chiar și de la cea mai mare distanță.
Acces gratuit la oxigen - o rată mare de permeabilitate la oxigen înseamnă că lentilele nu creează o barieră impermeabilă între ochi și mediul extern, dimpotrivă - oferă ochilor acces liber la oxigen și reduc astfel riscul de infecții grave.
Formă îmbunătățită - acum lentilele BioAir Optimum se caracterizează prin margini și mai subțiri și un diametru crescut, datorită cărora se potrivesc rapid ochiului și rămân nedetectabile pe tot parcursul zilei de utilizare.
Regimul de utilizare lunară - până la 30 de zile cu o pereche de lentile - nu sună asta economic și convenabil? BioAir Optimum face posibil acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți despre îngrijirea lor zilnică cu ajutorul unui lichid adecvat.
 

Pentru cine este destinat obiectivele BioAir OPTIMUM?

 

Puteți utiliza lentile de contact asferice BioAir OPTIMUM dacă vă place modul de înlocuire lunar planificat și dacă nu aveți nicio problemă cu utilizarea regulată a lichidului de îngrijire. Este un produs conceput pentru oamenii miopi. Datorită faptului că sunt lentile reutilizabile, le puteți chiar alterna cu ochelari.

 

Parametrii lentilelor BioAir OPTIMUM:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact BioAir
Producător HORIEN
Puterea sferică -7,50 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 50%
Material Filcon II 2
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
BrandAltele
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BioAir OPTIMUM 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele BioAir OPTIMUM de 3 bucăți?

Poți alege lentilele BioAir OPTIMUM de 3 bucăți singur, folosind parametrii produsului specificați pe ambalaj, cum ar fi puterea (dioptrii) și curbură. Totuși, recomandăm să consulți un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite în funcție de modelul ochiului tău. Pachetul conține 3 bucăți de lentile, permițând o utilizare prelungită până la următoarea înlocuire.

Sunt lentilele BioAir OPTIMUM sigure?

Da, lentilele BioAir OPTIMUM sunt sigure pentru utilizare, fiind fabricate din material de înaltă calitate Filcon II 2, care asigură confort în timpul purtării și siguranță pentru ochii tăi. Sunt produse de către un producător renumit, compania Horien, oferind astfel o garanție suplimentară a calității și siguranței lor.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt BioAir OPTIMUM?

Lentilele BioAir OPTIMUM sunt destinate în principal corecției miopiei, ceea ce înseamnă că sunt ideale pentru persoanele care au dificultăți în a vedea obiecte la distanță. Nu sunt destinate corecției hipermetropiei.

Cum să aplici lentilele BioAir OPTIMUM?

Înainte de a aplica lentilele BioAir OPTIMUM, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează cu grijă lentila pe vârful degetului arătător, verificând că nu este inversată. Ținând pleoapele deschise, plasează cu atenție lentila pe centrul ochiului, apoi clipesc pentru a permite lentilei să se stabilizeze.

Cum să scoți lentilele BioAir OPTIMUM?

Înainte de a scoate lentilele BioAir OPTIMUM, spală și usucă-ți mâinile pentru a evita contaminarea. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și susține pleoapa superioară cu un alt deget. Folosind degetul mare și arătătorul, prinde cu grijă lentila și scoate-o de pe ochi. După scoatere, clătește lentila bine cu o soluție specială de îngrijire a lentilelor.