Biotrue® ONEday 180 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

180 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

180 buc

Pretul nostru

549,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
4.0000
Recunosc ca stau destul de mult la birou, in fata laptopului si am avut nevoie de lentile zilnice care sa ma ajute. Pret bun, transport la domiciliu intr-un timp relativ OK, sunt multumita.
Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.

Lentilele de contact zilnice inspirate din biologia a ochiului uman.
Material: HyperGel
Continut de apa : 78 %

 
Populare și apreciate de utilizatori - lentilele Biotrue ONEday sunt foarte populare, ceea ce poate fi dovada că sunt realizate cu grijă pentru cel mai înalt confort de utilizare și sănătate.
Senzația de confort pe tot parcursul zilei - datorită hidratării foarte mari a lentilelor, ajungând la 78%. Aceasta înseamnă un nivel constant de hidratare și eliminarea problemei ochilor obosiți și iritați.
Material de noua generatie - Biotrue ONEday
Material de noua generatie - lentilele au fost create pe baza unui material ultramodern numit HyperGel, inspirat din functionarea biologica a ochiului. În compoziția sa, seamănă cu o lacrimă umană, datorită căreia previne eficient uscarea și iritația.
Mod zilnic - lentilele sunt un produs excelent pentru acei clienți care apreciază confortul de a-și pune o pereche de lentile nouă și proaspătă în fiecare zi. Nu necesită îngrijire suplimentară și reprezintă o soluție ideală pentru persoanele care duc un stil de viață dinamic.
Permeabilitate ridicată la oxigen - lentilele oferă corneei cantitatea de aer de care are nevoie pentru o funcționare sănătoasă. Aceasta este o garanție atât pentru confortul la purtare, cât și pentru cea mai înaltă calitate a vederii.
 

Caracteristicile lentilelor Biotrue® ONEday:

 

Biotrue ONEDay sunt lentile de contact de zi cu zi de la unul dintre cele mai populari producatori de lentile - Bausch & Lomb. Acestea au fost dezvoltate pe baza bioinspiration, adica punerea in aplicare a ideilor naturii in tehnologii biomedicale si solutii industriale. Sunt confectionate dintr-un material de o noua generatie HyperGel, inspirat din biologia ochiului uman. Se aseamana cu compozitia de lacrimi umane, care le permite sa impiedice uscarea lentilei. Continutul lor de apa extrem de ridicat (78%) permite un confort la purtare pe tot parcursul zilei fara exceptie. Lentilele Biotrue ONEDay ofera ochilor aproape la fel de mult oxigen, ca si in cazul in care nu ati purta lentile.

 

Cinee ar trebui sa poarte lentilele Biotrue® ONEday?

 

Ele sunt concepute pentru persoanele care apreciaza confortul de a pune pe noi lentile in fiecare zi. Biotrue ONEDay nu necesita o ingrijire suplimentara, ceea ce le face o alegere perfecta pentru cei care duc un stil de viata activ. in plus, ele sunt ideale pentru cei care:

  • petrec multe ore in fata unui computer
  • sufera de uscaciune a ochilor
  • pun valoare pe calitatea lentilelor de contact
  • au probleme cu alergii sezoniere.
 

5 zile lucratoare timpul de livrare pentru contactele cu dioptrii pozitive.
 

Parametrii Biotrue® ONEday:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Biotrue
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,50 D (0,50 D pași)
-6,50 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 42 x 10-9
Hidratare 78%
Material HyperGel (Nesofilcon A)
Tehnologie High Definition™ Optics
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 180 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaBiotrue
Numar de bucati in cutie180 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biotrue® ONEday 180 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biotrue ONEday de 180 de bucăți?

Lentilele Biotrue ONEday de 180 de bucăți sunt disponibile în pachete care conțin până la 180 de lentile, asigurând un aprovizionare pe termen lung cu lentile. Poți să le alegi singur, folosind parametrii specificați ai produsului, sau să ceri ajutorul unui optometrist, care te va ajuta să ajustezi lentilele perfect conform nevoilor tale vizuale.

Sunt lentilele Biotrue ONEday sigure?

Da, lentilele Biotrue ONEday sunt sigure pentru ochi. Fiind produse de către producătorul de renume Bausch&Lomb, oferă calitate înaltă și siguranță în utilizare. Materialul lor, Nesofilcon A, este proiectat să minimizeze iritațiile și să asigure confort la purtare pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defecte de vedere sunt destinate Biotrue ONEday?

Lentilele Biotrue ONEday sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei. Datorită tipului lor de corecție sferică, sunt ideale pentru persoanele cu astfel de defecte de vedere.

Cum să aplici lentilele Biotrue ONEday?

Aplicarea lentilelor Biotrue ONEday este simplă și comodă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, poziționează delicat lentila pe vârful degetului arătător și folosește degetul mare al celeilalte mâini pentru a ridica ușor pleoapa superioară. Plasează lentila cu grijă pe centrul ochiului și eliberează pleoapa.

Cum să scoți lentilele Biotrue ONEday?

Pentru a scoate lentila Biotrue ONEday, este important să-ți speli și să-ți usuci mâinile înainte, pentru a evita transferul de impurități către ochi. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și mijlociu, privind în sus. Plasează degetul mare al celeilalte mâini direct deasupra lentilei și prinde-o delicat între degetul mare și arătător pentru a o scoate.