Lentile și soluții Biotrue

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina

Lentile de contact și soluții de îngrijire Biotrue

Producătorul de lentile și soluții Biotrue, Bausch & Lomb, are grijă de vederea oamenilor din întreaga lume încă din 1853. Dezvoltarea și implementarea inovațiilor în domeniul opticii este o misiune pe care compania o implementează cu succes încă de la începutul activitatii sale. Marca Biotrue este pe deplin în concordanță cu aspirațiile Bausch & Lomb.

Avantajele produselor Biotrue

Linia de lentile și solutii Biotrue a fost creată pe baza cunoștințelor despre biologia și fiziologia ochiului uman. Produsele Biotrue sunt o nouă calitate printre lentilele și lichidele disponibile pe piață. Datorită proprietăților lor, ele îndeplinesc cerințele celor mai pretențioși utilizatori. Lentilele Biotrue ajută oamenii de toate vârstele să vadă mai bine. Pe langa lentilele standard, oferta Biotrue include si lentile dedicate persoanelor peste 40 de ani.

În oferta Biotrue, fiecare va găsi un produs care să corespundă cerințelor sale. Biotrue ofera cea mai înaltă calitate și soluții pentru oameni de toate vârstele. Produsele sunt disponibile în pachete de diferite dimensiuni - lentile în pachete de 30 și 90 de bucăți, și lichid în 100 ml, 300 ml și 480 ml. Călătorii vor găsi dimensiunea sticlelor de lichid (Biotrue 100 ml), adaptate pentru a fi transportate în bagajul de mână într-un avion.

Pentru cine sunt lentilele Biotrue Oneday?

Biotrue Oneday sunt lentile moderne, de o zi, realizate din material Hyper Gel. Materialul are proprietăți care fac ca purtarea lentilelor să nu fie asociată cu senzații neplăcute, ci cu plăcerea unei vederi confortabile și precise. Cele mai importante avantaje ale lentilelor din Hyper Gel includ:

  • permeabilitate ridicată la oxigen (să satisfacă nevoile ochiului uman),
  • conținut ridicat de apă (cu aceeași valoare ca și în corneea ochiului uman),
  • rezistență la uscare (imitarea stratului de film lacrimal - un strat protector subțire care acoperă suprafața ochiului),
  • protecție parțială împotriva radiațiilor UV.

Datorită sistemului High Definition Optics, utilizat în lentilele Biotrue, este posibil să se vadă la calitate înaltă, indiferent de gradul și intensitatea luminii.

Pentru cine sunt destinate lentilelor Biotrue Oneday for Presbyopia?

O soluție dedicată persoanelor de peste 40 de ani. Soluția perfectă pentru persoanele active sau persoanele care se plâng de oboseala ochilor după o zi întreagă. Lentilele de contact zilnice Biotrue Oneday for Presbyopia susțin atât vederea de departe, cât și cea de aproape.

Odată cu vârsta, elasticitatea lentilelor intraoculare scade, iar capacitatea de a vedea clar obiectele aflate la o distanță scurtă scade treptat. Pentru producerea lentilelor Biotrue Oneday for Presbyopia se folosește materialul Hyper Gel, ale cărui proprietăți afectează confortul ridicat de utilizare și protecția adecvată a ochilor. Suportul oferit de lentilele progresive Biotrue este extrem de important în timpul activităților de zi cu zi precum citirea sau folosirea computerului și a telefonului.

Lentilele Biotrue Oneday for Presbyopia au fost concepute pentru a îmbunătăți calitatea vederii, în special asupra obiectelor aflate în imediata apropiere.

Pentru cine este soluția de îngrijire a lentilelor Biotrue? Solutia de îngrijire a lentilelor Biotrue este un produs modern care permite curățarea, clătirea și depozitarea eficientă a lentilelor. Este, de asemenea, o modalitate bună și eficientă de dezinfectare. Cele mai importante caracteristici ale lichidului includ:

  • același pH ca și lacrimile,
  • siguranța pentru ochiul uman (nu afectează bariera de protecție a ochiului),
  • adaos de acid hialuronic.

Lichidul Biotrue ajută la menținerea lentilelor în stare bună, chiar și timp de 20 de ore.

Lentile și soluții marca Biotrue

Lentilele de contact și lichidele Biotrue oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Bausch & Lomb, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: