Biotrue® ONEday for Astigmatism 30 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

122,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Se pliaza bine pe necesitatile mele si nu mi-au produs leziuni ochilor. Respecta conturul anatomic al ochiului si se fixeaza delicat pe suprafata. Fiind lentile zilnice, nu necesita ingrijire sau curatare, sunt de unica folosinta!
Nick
4.0000
Pentru astigmatism, sunt excelente. Printre lentilele de top! Nu am avut probleme cu iritatiile, hidrateaza bine, chiar daca sunt lentile zilnice.
Din cauza intarzierilor la livrarile de la producator, timpul de asteptare pentru  lentile va fi mai mare.
Inainte de a comanda va rugam sa contactati Serviciul Clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.
Stabilizare suplimentară a imaginii - lentilele au fost îmbogățite cu un sistem suplimentar de stabilizare, datorită căruia rămân în poziția lor inițială pe întreaga perioadă de utilizare. Fără rabatare sau cădere. Acest lucru este extrem de important în corectarea astigmatismului.
Flux liber de oxigen la ochi - materialul din care sunt fabricate lentilele se caracterizează printr-o permeabilitate ridicată la oxigen. Datorită acestui fapt, nu creează o barieră impermeabilă între ochi și mediu și, dimpotrivă, garantează corneei acces liber la oxigen și protejează astfel ochii împotriva infecțiilor.
Hidratare pe tot parcursul zilei - lentilele sunt fabricate folosind un material modern, foarte hidratat, care are capacitatea de a menține 98% din hidratarea inițială timp de până la 16 ore.
Protecție împotriva radiațiilor UV - lentilele îmbogățite cu un complex de filtre UVA / UVB moderne care absorb peste 90% din radiațiile solare dăunătoare oferă ochilor o protecție suplimentară împotriva soarelui.
Modul de o zi - Biotrue ONEday for Astigmatism
Modul de o zi - o pereche de lentile noi și proaspete în fiecare zi, cat de bine suna? Datorită modului de utilizare zilnica, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea și îngrijirea lentilelor în fiecare noapte, folosind un lichid special.
Pachet mic - conține 30 de bucăți de lentile. Cumpărați și utilizați în mod regulat timp de o jumătate de lună sau combinați cu un al doilea pachet cu o dioptrie diferită și bucurați-vă de un set complet adaptat nevoilor dictate de deficiența dvs. de vedere.
 

Pentru cine sunt destinate lentilele Biotrue® ONEday Astigmatism?

 

Lentilele torice prezentate sunt destinate persoanelor cu astigmatism care trăiesc activ și apreciază confortul, vederea clară chiar și la sfârșitul unei zile lungi de utilizare a lentilelor.


Parametrii lentilelor Biotrue® ONEday Astigmatism:


Dioptrie sferică

Cilindru

Axă

0,00 la -6,00 D (la fiecare 0,25 D)

-0,75, -1,25, -1,75

10 °, 20 °, 60 °, 70 °, 80 °, 90 °, 100 °, 110 °, 120 °, 160 °, 170 °, 180 °

-6.50 la -9.00 (la fiecare 0,50 D)

0,00 la -6,00 D (la fiecare 0,25 D)

-2,25

20 °, 90 °, 160 °, 180 °

+0.25 la +4.00 D (la fiecare 0,25 D)

-0,75, -1,25, -1,75

20 °, 70 °, 90 °, 110 °, 160 °, 180 °

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Biotrue
Producător BAUSCH & LOMB
Puterea sferică -9,00 la -6,00 (în pași de 0,50 D)
-6,00 la +4,00 (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
Curbură 8,4
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 42 x 10-9
Hidratare 78%
Material HyperGel (Nesofilcon A)
Tehnologie Peribalast, High Definition™ Optics
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaBiotrue
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biotrue® ONEday for Astigmatism 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism de 30 de bucăți?

Lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism de 30 de bucăți pot fi alese individual bazându-se pe parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbură, cilindrul și axele cilindrului, disponibili pe ambalaj. De asemenea, poți consulta un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite, luând în considerare nevoile vizuale individuale. Ambalajul conține 30 de lentile, suficiente pentru o lună de utilizare zilnică.

Sunt lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism sigure?

Da, lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism sunt sigure, deoarece sunt proiectate de producătorul de renume Bausch&Lomb, care se asigură de cea mai înaltă calitate a produselor sale. Aceste lentile sunt fabricate din materialul de înaltă calitate Nesofilcon A, care asigură confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defect de vedere sunt lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism?

Lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, care este caracterizat prin curburile nesimetrice ale corneei. Datorită designului special al lentilelor, acestea oferă o corecție stabilă a defectelor de vedere asociate cu astigmatismul, ceea ce duce la o vedere clară și ascuțită.

Cum să aplici lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism?

Înainte de a aplica lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism, asigură-te că mâinile sunt bine spălate și uscate. Apoi scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător. Verifică dacă lentila este poziționată corect, apoi ridică ușor pleoapa superioară și coboară pleoapa inferioară. Plasează lentila pe globul ocular și trage ușor de pleoape pentru a o poziționa.

Cum să scoți lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism?

Pentru a scoate lentilele Biotrue ONEday for Astigmatism, folosește soluția adecvată pentru lentile sau soluție salină. Mai întâi, spală și usucă bine mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și mijlociu. Folosind degetul mare, deplasează lentila pe albul ochiului și prinde-o ușor pentru a o scoate. După scoatere, lentilele pot fi aruncate în siguranță, deoarece sunt destinate utilizării unice.