Boston Simplus 120 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

Pretul nostru

47,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Simona
5.0000
Am folosit zilnic aceasta solutie si am observat o imbunatatire a proprietatilor tehnice ale lentilelor. Nu trebuie decat sa lasati lentilele in solutie, se vor curata de la sine. Pret foarte bun.
Patricia
5.0000
Folosesc zilnic această soluție. O sticluță mă ține în jur de 18-20 zile. Pentru lentilele mele dure e excelentă, lentilele se curăță foarte bine! Recomand.

Lentilele de contact dure, sunt predispuse să necesite o îngrijire deosebită datorită riscului de deteriorare și fisuri în timpul aplicării soluțiilor inadecvate. Soluția Boston Simplus este proiectată pentru îngrijirea și dezinfectarea completă a acestui tip de lentile de contact.

 
Un produs al unui producător de renume - soluția de lentile a fost produsă de una dintre cele mai respectate și recunoscute companii din lume când vine vorba de produse optice - Bausch & Lomb.
Compoziție îmbunătățită - conținutul solutiei este imbogatita cu mai multe ingrediente de curățare și hidratare. Datorită acestui fapt, preparatul se caracterizează printr-un spectru larg de activitate și este extrem de eficient în îngrijirea lentilelor.
Hidratare suplimentară - îmbunătățește confortul utilizării lentilelor datorită funcției suplimentare de hidratare. Lentilele își recapătă umiditatea inițială și o mențin până la câteva ore de la momentul aplicării.
Dezinfectare complexa - lentilele scufundate în recipientul cu lichid sunt dezinfectate și curățate cu atenție. Poluantii din mediu - praf, praf, organic - grăsimi și depozite de proteine, precum și bacterii și ciuperci periculoase - dispar de pe suprafața lor. Lentilele sunt impecabile și gata pentru o utilizare sigură și confortabilă.
Curățare fără insistare - Boston Simplus
Curățare fără insistare - pentru a îndepărta tot felul de murdărie de pe suprafața lentilelor, nu necesita sa insistati. Tot ce trebuie să faceți este să le puneți într-un recipient umplut cu soluția pentru lentile.
Poate fi folosit până la 6 luni - Boston Simplus poate fi utilizat până la șase luni de la momentul deschiderii. Acest lucru previne risipirea lichidului neutilizat.
 

Caracteristicile Boston Simplus:

 

Soluția Boston Simplus este plasată într-un ambalaj de 120 ml și fabricată de firma Bausch & Lomb. Caracteristica principală a acestora este în primul rând o calitate superioară. Soluția Boston Simplus îndeplinește multe funcții pentru a asigura buna grijă a lentilelor. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în ​​cazul altor solutii.

După deschidere, această soluție este valabila pentru maximum 6 luni.

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaAltele
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Price per 100ml39,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Boston Simplus 120 ml
Rating-ul dumneavoastra