Clariti® 1 Day 90 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

211,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Costin
5.0000
Am observat ca vad mai bine la lumina soarelui cu aceste lentile. Ca si pret, nu cred ca gasesc in alta parte mai ieftin. Le-am incercat mai demult, o sa revin la ele! La Optilen aici am gasit mereu lentile cu purtare zilnica de calitate superioara si mereu cate o reducere.
Lentile de unica folosinta,din silicon hidrogel marca SAUFLON.
Material: Somofilcon A
continut de apa : 56 %
 
Tehnologia WetLoc - lentilele mențin un nivel constant de hidratare pe tot parcursul zilei, prevenind uscarea neplăcută a ochilor și iritarea și astfel crescând semnificativ confortul de utilizare.
Forma asferica - forma imbunatatita a lentilelor, vizibila in marginile rotunjite, minimizeaza aberatiile optice si reduce contactul dintre lentila si pleoapa. Acest lucru oferă un confort și mai mare de utilizare și o vedere mai clară.
Protecție împotriva radiațiilor UV - Clariti 1 Day
Protecție împotriva radiațiilor UV - Clariti 1 Day a fost îmbogățit cu filtre UVA/UVB moderne, datorită cărora protejează ochiul împotriva efectelor adverse ale razelor solare.
Corectarea eficientă a defectelor de vedere - lentilele Clariti 1 Day sunt dedicate persoanelor care se luptă cu miopie. Datorită gamei largi de putere, acestea sunt extrem de universale.
O pereche nouă în fiecare zi - lentilele sunt concepute pentru o utilizare de o zi, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea lor nocturnă. Pur și simplu ajungeți la o pereche nouă și proaspătă în fiecare dimineață, bucurându-vă de o igienă perfectă.
 

Caracteristicile lentilelor Clariti 1 Day:

 

Clariti 1 Day sunt lentile de silicon hidrogel de unica folosinta marca SAUFLON. Acestea sunt fabricate din Somofilcon A, care in combinatie cu un continut de apa de 56% face ca lentilele de contact sa fie de calitate. Clariti 1 Day au fost produse folosind procedeul brevetat AquaGen, care mentine un nivel adecvat de umiditate a lentilei parcursul zilei. Lentilele sunt caracterizate prin suprafata lor asferice si de forma rotunjita a marginii posterioare, care ofera un confort exceptional si o viziune foarte clara. Lentilele sunt echipate cu un filtru de blocare a razelor UVA si UVB, care protejeaza perfect ochii de lumina daunatoare a soarelui.

 

Cine ar trebui sa poarte Clariti 1 Day?

 

Ele sunt proiectate pentru persoanele cu miopie. Sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care pentru cei care apreciaza confortul oferit de purtarea lentilelor de zi cu zi.

 

Parametrii lentilelor Clariti 1 Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie WetLoc™
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 90 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® 1 Day 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Clariti® 1 Day de 90 bucăți?

Lentilele de contact Clariti® 1 Day sunt disponibile în pachete de 90 de bucăți, asigurând un aprovizionare pe termen lung. Le poți alege singur, folosind parametrii specificați pe ambalaj, cum ar fi puterea, curbură și diametrul lentilei, sau te poți consulta cu un optometrist pentru o evaluare profesională.

Sunt lentilele Clariti® 1 Day sigure?

Da, lentilele Clariti® 1 Day sunt sigure, deoarece sunt de unică folosință, eliminând riscul de contaminare și infecții. Sunt fabricate din materialul modern Somofilcon A, care oferă un nivel înalt de hidratare și confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Clariti® 1 Day?

Lentilele Clariti® 1 Day sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei. Datorită tipului lor de corecție sferică, oferă claritate vizuală și confort pe durata întregii zile.

Cum să aplici lentilele Clariti® 1 Day?

Aplicarea lentilelor Clariti® 1 Day este simplă și confortabilă. Întotdeauna spală și usucă-ți mâinile înainte de a plasa lentila pe ochi. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetelor și apropie-o de globul ocular, asigurându-te că este poziționată corect.

Cum să scoți lentilele Clariti® 1 Day?

Și scoaterea lentilelor Clariti® 1 Day este simplă. Asigură-te întotdeauna că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și, privind în sus, prinde delicat lentila între degetul arătător și cel mare, apoi scoate-o din ochi.