Lentile de contact Clariti

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile de contact zilnice și lunare Clariti

Lentilele familiei Clariti au fost fabricate printr-un proces tehnologic avansat folosind un material siliconic hidrogel. Datorită acestui fapt, ele asigură accesul liber al oxigenului la ochi, ceea ce se traduce prin sănătatea lor, păstrarea albului și clarității naturale. Lentilele Clariti, datorita materialului silicon-hidrogel folosit, sunt prietenoase cu ochiul, astfel ca pot fi folosite de la primele ore imediat dupa trezire si pana tarziu in noapte.

Mai multe serii de lentile Cooper Vision au fost puse la dispoziția clienților. Fiecare dintre ele a fost proiectat având în vedere nevoi diferite ale clienților. În plus, lentilele Clariti acționează și ca filtru UVA și UVB, datorită căruia ochii câștigă protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV.

Pentru cine sunt lentilele de contact Clariti 1 Day?

Lentilele de unică folosință Clariti au fost premiate în 2011 cu titlul de produs al anului la categoria lentile de contact. Se caracterizează printr-un nivel de hidratare de 56%, iar în producția lor a fost folosit un material numit Somofilcon A. Drept urmare, lentilelor au primit o structură silicon-hidrogel, obținându-se astfel cel mai înalt nivel de confort la purtare. În plus, tehnologia WetLoc™ utilizată asigură menținerea hidratării la un nivel constant pe tot parcursul zilei, ceea ce, combinat cu marginile rotunjite și suprafața posterioară asferică a lentilelor, sporește și mai mult confortul utilizării acestora. De asemenea, previne senzația de uscăciune a ochilor și previne oboseala ochilor.

Lentilele Clariti 1 Day sunt foarte versatile. Sunt potrivite pentru persoanele cu miopie, hipermetropie, astigmatism (Clariti® 1 Day Toric) și prezbiopie (Clariti® 1 Day Multifocal).

Pentru cine sunt lentilele Clariti Multifocal?

Clariti Multifocal sunt lentile progresive, permit o vedere confortabilă și clară la distanțe apropiate, îndepărtate și intermediare. Sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie (presbiopie). Au fost realizate folosind Somofilcon A, ceea ce înseamnă că sunt lentile cu hidrogel siliconic de înaltă calitate. Utilizarea construcției din sticlă asferică contribuie la reducerea aberațiilor lentilelor și, ca urmare, la creșterea calității imaginii percepute.

Hidratarea lentilelor este valoarea optimă de 56%, ceea ce asigură combinația perfectă de sănătate și confort de utilizare. Utilizarea tehnologiei brevetate AquaGen™ garantează menținerea hidratării adecvate a globului ocular pe tot parcursul zilei.

Pentru cine sunt lentilele Clariti Toric?

Lentilele Clariti Toric au fost concepute pentru persoanele cu astigmatism. Acestea sunt lentile de hidrogel siliconic, ceea ce înseamnă că oferă acces liber de oxigen la suprafața ochiului. În producția lor a fost utilizată tehnologia unică Advanced Edge Technology™, datorită căreia lentilele au margini foarte înguste și sunt mai puțin vizibile atunci când sunt puse. Aceasta înseamnă că vor fi perfecte pentru persoanele ai căror ochi au suferit de roșeață și iritație după ce au folosit produse concurente.

Pentru cine sunt lentilele Clariti Elite?

Lentilele Clariti Elite sunt concepute în primul rând pentru persoanele cu miopie sau hipermetropie. Sunt realizate din material siliconic-hidrogel, asigurând un confort ridicat la purtare și permițând accesul constant al oxigenului la ochi.

Tehnologiile AquaGen™ și Advanced Edge Technology™ utilizate asigură că lentila oferă un nivel excelent de hidratare pe tot parcursul utilizării și este perfectă pentru proprietarii chiar și celor mai sensibili și susceptibili la iritația ochilor.

Lentile marca Clariti

Lentilele de contact Clariti oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de CooperVision, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: