Clariti® 1 Day Multifocal 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

130,70 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Gazduire
5.0000
DIn primele momente in care am fost diagnosticat cu prezbiopie, am constientizat ca dioptriile mele se vor schimba constant... Am incercat si aceste lentile multifocale de la Clariti, iar rezultatele au fost imediate. Cel mai mult mi-a placut faptul ca detin si filtru de protectie contra radiatiilor ultraviolete.
Nick
5.0000
Le-am incercat mai demult. Ce pot sa spun este ca au o tehnologie care metine ochii hidratati pe timpul purtarii si nu am avut probleme cu iritatiile.

Clariti 1 Day Multifocal sunt lentile de contact progresive de zi cu zi de catre CooperVision.

 
Somofilcon A - un material modern și îmbunătățit, caracterizat printr-un grad de hidratare de 56%, ce asigură cel mai înalt confort la utilizarea lentilelor și sănătatea ochilor.
Tehnologia AquaGen - asigură proprietăți hidratante de cea mai înaltă calitate, prin urmare lentilele rămân hidratate până la câteva ore de la momentul aplicării și elimină problema ochilor uscați și iritați.
Permeabilitate ridicată la oxigen - permeabilitatea este de până la 86 Dk / t. Acest lucru asigură un flux bogat de oxigen pentru ochi, rezistență la infecții și un confort maxim de utilizare.
Design asferic - designul îmbunătățit, vizibil pe suprafața posterioară asferică și pe marginile subțiri, nu numai că mărește confortul utilizării lentilelor, dar reduce și aberația optică, ceea ce duce la o viziune perfectă la orice distanță și în toate condițiile de iluminare.
Protecție împotriva radiațiilor UV - Clariti 1 Day Multifocal

 
Protecție împotriva radiațiilor UV - lentilele sunt îmbogățite cu un complex de filtre UVB / UVB moderne, care au capacitatea de a absorbi radiațiile solare dăunătoare și oferă ochilor o protecție suplimentară împotriva soarelui.
Utilizare zilnica - o pereche de lentile este destinată utilizării de o zi, ceea ce înseamnă că seara le scoateți și le aruncați, iar dimineața va aplicati o pereche complet nouă și proaspătă.
 

Despre Clariti 1 Day Multifocal

 

Aceste lentile de contact sunt realizate din silicon hidrogel. Ele ofera utilizatorilor un grad ridicat de vizibilitate aproape, departe si la jumatatea distantei. Aceste lentile de contact ofera, de asemenea, utilizatorilor mai inalt grad de confort in mijlocul Somifilcon A, un material care furnizeaza lentilelor un grad de 56 %, de hidratare.

Clariti 1 Day sunt realizate cu AquaGen, o tehnologie certificata care ofera utilizatorilor gradul cel mai adecvat de hidratare in timpul zilei. Coeficientul Dk / t al acestor lentile este de 86. Aceste lentile de contact protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui daunatoare prin filtrele UVA si UVB. Aceste lentile sunt destinate utilizatorilor cu prezbiopie care doresc sa utilizeze lentile de contact de zi cu zi. plus pana la 2.25, minus pana la 2.50-3.00

 

Parametrii Clariti 1 Day Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -6,00 la +5,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția LOW (la +2.25), HIGH (la +3.0)
Curbură 8,6
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie AquaGen
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® 1 Day Multifocal 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Clariti® 1 Day Multifocal de 30 bucăți?

Lentilele de contact Clariti® 1 Day Multifocal sunt disponibile într-un pachet care conține 30 de bucăți, oferind o utilizare pe termen lung fără necesitatea de înlocuire frecventă. Le poți alege singur, folosind parametrii produsului, cum ar fi puterea, curbură, adiția și diametrul, sau poți consulta un optometrist pentru o corecție personalizată.

Sunt lentilele Clariti® 1 Day Multifocal sigure?

Da, lentilele Clariti® 1 Day Multifocal sunt sigure pentru utilizare, datorită materialului de înaltă calitate, Somofilcon A, care asigură ventilația adecvată pentru ochi și minimizează riscul de iritații sau infecții.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt Clariti® 1 Day Multifocal?

Lentilele Clariti® 1 Day Multifocal sunt destinate persoanelor cu presbiopie, adică probleme de vedere atât la distanțe apropiate, cât și la cele îndepărtate. Datorită tehnologiei de corecție progresivă, permit o vedere clară la diferite distanțe, eliminând necesitatea purtării de ochelari suplimentari.

Cum să aplici lentilele Clariti® 1 Day Multifocal?

Aplicarea lentilelor Clariti® 1 Day Multifocal este ușoară și confortabilă. Trebuie să îți speli și să îți usuci mâinile înainte de a plasa lentila pe ochi. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetelor și deschide ușor pleoapele, așezând lentila cu grijă pe centrul globului ocular.

Cum să scoți lentilele Clariti® 1 Day Multifocal?

Pentru a scoate lentilele Clariti® 1 Day Multifocal, mai întâi spală și usucă-ți bine mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul și, descoperind marginea inferioară a lentilei, prinde-o delicat între degetul mare și arătător și scoate-o.