Clariti® 1 Day Toric 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

120,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Lentile pentru astigmatism care ajuta, in egala masura, pacientii care se confrunta cu uscaciunea oculara cat si la corectarea rapida a astigmatismului. M-am adaptat repede la aceste lentile.
Adina
5.0000
Sunt foarte bune. In primul rand pentru ochii sensibili recomand lentilele zilnice: riscul de contaminare mult mai scazut, fara curatare zilnica cu solutie, etc. In general lentilele de contact imi irita ochii. Din toate pe care le-am incercat (torice - pentru astigmatism) cele Cooper Vision m-au multumit cel mai mult (nu am incercat foarte multe insa, datorita parametrilor care nu imi dau multe variante). Folosesc de ceva timp Proclear toric de la Cooper Vision (nu perfecte, tot simt putin discomnfort dar nu se compara cu altele, de exemplu Top Vue, cu care am rezistat o clipa - la propriu - dupa ce am clipit sa asez lentila am simtit ca am o piatra in ochi!). Revenind, Clariti sunt mai subtiri, disconfurtul pentru mine este foarte redus si doar la asezarea lentilelor pe ochi - cateva secunde. Nu usuca ochii, nu simt nevoia sa pun picaturi. Din punctul meude vedere merita pretul mai crescut fata de lentilele lunare.

Clariti 1 Day Toric sunt lentilele de contact torice de zi cu zi marca Cooper Vision

 
Margini rotunjite - lentilele pot fi folosite si de persoanele cu ochi extrem de sensibili, deoarece au margini rotunjite care reduc semnificativ contactul lentilelor cu pleoapa si previn iritatiile nedorite.
Tehnologia AquaGen - dezvoltatorii de lentile sunt conștienți de importanța unui nivel ridicat de hidratare a lentilelor. Din acest motiv, au decis să folosească tehnologia inovatoare AquaGen, care este responsabilă pentru un timp foarte lung de hidratare, prevenind uscarea și oboseala ochilor.
Optica asferica - Clariti 1 Day Toric
Optica asferica - viziunea oferita de lentilele Clariti 1 Day Toric este si mai clara si mai precisa, datorita minimizarii aberatiei optice.
Stabilizarea imaginii - lentilele au fost create în primul rând având în vedere astigmatismul. Au fost îmbogățite cu stabilizare suplimentară, datorită căreia lentilele rămân la locul lor inițial, nu se îndoaie și nu cad, așa că garantează o vedere constantă și clară.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost îmbogățită cu filtre UVA/UVB moderne, datorită cărora garantează ochilor protecție aproape completă împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare.
Mod de o zi - lentilele sunt concepute pentru utilizare pe o zi. Aceasta înseamnă că le dai jos înainte de culcare și că ai nevoie de o pereche nouă și proaspătă dimineața. Nu este nevoie de îngrijire de seară.
 

Despre Clariti 1 Day Toric

 

Aceste lentile de contact sunt destinate utilizatorilor cu astigmatism. Ele ofera utilizatorilor cu cea mai calitativa viziune, in mijlocul lor fiind Somofilcon A, un material care ofera lentilelor cu 56 % mai multa hidratare. Clariti 1 Day Toric sunt, de asemenea, fabricate conform AquaGen, o tehnologie care ofera utilizatorilor gradul cel mai adecvat de hidratare pentru toata ziua. Coeficientul Dk / t al acestor lentile este de 57. Aceste lentile de contact protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui datorita filtrelor UVA si UVB. Aceste lentile sunt destinate utilizatorilor cu astigmatism care doresc sa utilizeze lentile de zi cu zi de contact pentru astigmatici, pentru a nu-si petrece mult timp cu intretinerea lor.

 

Parametrii Clariti 1 Day Toric:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 57 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie AquaGen
Filtre UV >90%
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® 1 Day Toric 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra