Clariti® Elite 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

59,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Toni
5.0000
Am cautat mereu o pereche de lentile care sa imi ofere cel mai bun confort. Se pare ca le-am gasit sub forma Clariti. Nici nu le simti la utilizare. Pret bun, oferte si mai bune!

Clariti Elite - sunt lentile de contact lunare marca Cooper Vision pentru utilizatorii miopi si hipermetropi.

 
Nivel ridicat de hidratare - lentilele Clariti Elite sunt atât de confortabile de utilizat deoarece oferă ochilor un nivel ridicat de hidratare și astfel împiedică uscarea acestora. Chiar și după câteva ore, ochii sunt umezi și odihniți.
Advanced Edge Technology - lentilele se caracterizează printr-o structură ultra-subțire și margini rotunjite. Acest lucru facilitează aplicarea lor și crește semnificativ confortul de utilizare, deoarece elimină senzația neplăcută a prezenței unui corp străin în ochi.
Corecție eficientă a vederii - Clariti Elite
Corecție eficientă a vederii - lentilele sunt excelente pentru corectarea zilnică a miopiei și a hipermetropiei. O gamă largă de dioptrii vă permite să alegeți cu ușurință lentilele lunare pentru nevoile individuale.
Furnizare gratuită de oxigen - lentilele au la bază un material silicon-hidrogel îmbunătățit Somofilcon A, ceea ce înseamnă că lentilele garantează ochilor accesul liber la o cantitate mare de oxigen. Acest lucru previne infecțiile și iritațiile.
Filtre UV moderne - lentilele protejează cu succes ochii de efectele adverse ale radiațiilor solare. Acest lucru se datorează filtrelor UVA/UVB moderne conținute în fiecare dintre ele.
O pereche pe lună - Clariti Elite sunt concepute pentru utilizare lunară în modul zilnic. Aceasta înseamnă că puteți folosi o pereche timp de până la 30 de zile. Singura condiție este îngrijirea lor de noapte.
 

Caracteristicile lentilelor Clariti Elite:

 

Despre Clariti Elite sunt realizate din silicon hidrogel, un material care ofera utilizatorilor un grad ridicat de permeabilitate de oxigen, in conformitate cu tehnologiile avansate AquaGen, pentru a oferi utilizatorilor o hidratare continua si lentile speciale subtiri. Pe fondul acestor doua tehnologii, aceste obiective sunt aproape imperceptibile in ochii utilizatorilor si ofera un grad ridicat de confort. Aceste lentile protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui daunatoare deoarece au filtre UVA si UVB. Clariti Elite sunt destinate utilizatorilor cu diferite stiluri de viata care doresc ca ochii lor sa fie mereu sanatosi si clari.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Clariti Elite?

 

Aceste lentile sunt destinate utilizatorilor care cauta confort si sanatate. in special, acestea fiind cea mai buna alegere pentru cine doreste sa-si protejeze ochii de colectarea de impuritati si proteine si care vor lentile de contact care sa ofere atat confort, cat si cea mai buna calitate a vederii.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Clariti Elite sunt lentile de contact, de zi cu zi, care desigur, trebuie sa fie tratate cu solutii speciale de ingrijire si puse intr-un suport steril pentru lentile peste noapte, inainte de a fi utilizate din nou. Solutiile de ingrijire recomandate sunt Clean Active, sau oricare alte produse similare ale altor marci disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii Clariti Elite:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 86 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie AquaGen™, Advanced Edge Technology
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® Elite 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra