Clean Active Aqua Plus 100 ml

Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Solutie pentru lentile de contact multifunctionala,
capacitatea recipientului 100 ml
Timp de expediere 24 de ore


 
Formula imbunatatita - Clean Active Aqua Plus este o solutie de noua generatie, imbogatita cu hialuronat de sodiu si cu actiune mai rapida. Este o versiune mai nouă a fluidului Clean Active Aqua, disponibilă și în magazinul nostru.
Curățare temeinică - lentilele de contact MyDay® Multifocal sunt concepute pentru a corecta prezbiopia și a permite persoanelor cu această deficiență de vedere să trăiască cât mai confortabil posibil.
Hidratare permanentă - utilizarea regulată a Clean Active Aqua Plus garantează lentile perfect hidratate care rămân nedetectabile pe toată perioada de utilizare și nu provoacă uscarea ochilor.
Posibilitate de depozitare prelungită - într-un recipient umplut cu o cantitate proaspătă de soluție, puteți depozita lentile pe care nu le veți folosi următoarele zile. Acolo vor fi ferite de contaminare și își vor păstra toate proprietățile valoroase.
Acțiune rapidă - soluția acționează in doar 5-7 minute, curăță și hidratează lentilele. Acest lucru este grozav pentru toți cei care doresc să economisească timp.
 

Clean Active Aqua Plus: respinge efectiv depozitele de proteine si alte posibile reziduuri, fara a fi nevoie de frecare dezinfecteaza si hidrateaza lentilele de contact cu succes

 

Recomandam 2 optiuni de ingrijire:


  • fara curatare si clatire - dupa scoaterea lor din ochi, este suficient doar a pune lentilele de contact intr-un recipient umplut cu solutie iar dupa 4 ore,   acestea sunt curate si pregatite pentru reutilizare;
  • curatare si mentinere - lentilele sunt mai curate si confortabile dupa o curatarea mecanica si clatire, puse in recipient cu solutie doar 5-7 minute.

COMPOZIŢIE:

  • Polihexametilenă biguanida 0,0001%;
  • Edetat disodic 0,1%;
  • Hiluronat de sodiu 0,01%;
  • realizat 100% cu Excipienți și Apa purificata.

Fiecare ambalaj contine un recipient pentru lentile.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorEsoform
MarcaClean Active
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml34,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clean Active Aqua Plus 100 ml
Rating-ul dumneavoastra