Clean Active Premium 100 ml

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Effin
5.0000
O solutie perfecta, indiferent de lentilele pe care le detineti. Chiar este multifunctionala. Iar pretul este mai mult decat OK. Voi reveni mereu pentru reducerile de pret si ofertele dvs!
Catalina
5.0000
O solutie pentru ingrijirea lentilelor cu formula unica, hialuronat! Este potrivita chiar si pentru lentilele Acuvue!
Aurora
4.0000
Ce pot sa spun, merita pentru dezinfectarea in profunzime a lentilelor mele de contact, hidrateaza bine, o solutie pentru toate tipurile! Dureaza ceva pana ajunge produsul, insa se merita.

Solutie pentru lentile de contact multifunctionala, cu o formula unica - hialuronat de sodiu.
Capacitatea recipientului 100 ml
Timp de expediere 24 ore

 
Nivel ridicat de proprietăți hidratante - prin urmare, menține ochii umezi hidratati și previne uscarea incomodă.
Compoziție îmbunătățită - solutia Clean Active Premium oferă o îngrijire chiar mai bună a lentilelor, datorită compoziției îmbogățite în principal cu hialuronat de sodiu și poliquaternium.
Vindecare accelerată - pastrarea lentilelor în solutie accelerează procesul de regenerare și vindecare a micro-leziunilor. Gata cu ochii iritați și înroșiți!
Dezinfectarea profundă - utilizarea regulată a soluției de lentile vă permite să curățați temeinic lentilele - nu numai praful și murdăria, ci și de microorganisme și grăsimile dăunătoare. După câteva ore, lentilele sunt perfect curate și gata de a fi utilizate.
Durată de viață extinsă pt lentile - Clean Active Premium

 
Durată de viață extinsă pt lentile - hidratarea și dezinfectarea garantate de soluția de lentile garantează o durată de viață crescută a lentilelor. Deci, dacă alegeți să purtați lentile lunare, puteți fi siguri că le puteți folosi tot timpul descris.
 

Clean Active Premium este o solutie pentru lentile de contact multifunctionala. Formula unica- poloxamer si sodiu hialuronat-ajuta la pastrarea lentilelor curate. Utilizarea regulata permite indepartarea usoara a depunerilor de proteine acumulate pe suprafata lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorDISOP
MarcaClean Active
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml24,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clean Active Premium 100 ml
Rating-ul dumneavoastra