Clean Active Premium XXL 600 ml

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

49,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Roxana
5.0000
O solutie multifunctionala care chiar se preteaza la orice tip de lentile, chiar si la cele pentru astigmatism! Am o parere foarte buna despre acest magazin, expediere rapida si preturi foarte mici, mai ales daca devii client fidel!
Rocket
5.0000
Mi-a placut oferta cu o sticluta gratuit la 2 cumparate. Pret bun, se merita, un produs de calitate care curata cum trebuie!
Catalina
4.0000
Clean Active o solutie de 600 ml care curata destul de bine. Acum depinde probabil si de tipul de lentile, eu am folosit-o in general pentru lentile lunare.

Solutie pentru lentile de contact multifunctionala, cu o formula unica - hialuronat de sodiu.
Capacitatea recipientului 600 ml
Timp de expediere 24 ore

 
Nivel ridicat de proprietăți hidratante - prin urmare, menține ochii umezi hidratati și previne uscarea incomodă.
Compoziție îmbunătățită - solutia Clean Active Premium oferă o îngrijire chiar mai bună a lentilelor, datorită compoziției îmbogățite în principal cu hialuronat de sodiu și poliquaternium.
Vindecare accelerată - pastrarea lentilelor în solutie accelerează procesul de regenerare și vindecare a micro-leziunilor. Gata cu ochii iritați și înroșiți!
Dezinfectarea profundă - utilizarea regulată a soluției de lentile vă permite să curățați temeinic lentilele - nu numai praful și murdăria, ci și de microorganisme și grăsimile dăunătoare. După câteva ore, lentilele sunt perfect curate și gata de a fi utilizate.
Durată de viață extinsă pt lentile - Clean Active Premium XXL

 
Durată de viață extinsă pt lentile - hidratarea și dezinfectarea garantate de soluția de lentile garantează o durată de viață crescută a lentilelor. Deci, dacă alegeți să purtați lentile lunare, puteți fi siguri că le puteți folosi tot timpul descris.
Ambalare economică - soluția pentru lentile se află într-un pachet XXL mai mare, cu o capacitate de 600 ml. Aceasta este o propunere excelentă pentru persoanele care folosesc lentile în mod regulat și care au nevoie de acces constant la un preparat dezinfectant.
 

Clean Active Premium este o solutie pentru lentile de contact multifunctionala. Formula unica- poloxamer si sodiu hialuronat-ajuta la pastrarea lentilelor curate. Utilizarea regulata permite indepartarea usoara a depunerilor de proteine acumulate pe suprafata lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorDISOP
BrandClean Active
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml8,33 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clean Active Premium XXL 600 ml
Rating-ul dumneavoastra