Lentile de contact Crazy Lens

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de culoare Crazy Lens

Căutați o modalitate ușoară de a vă schimba aspectul? Vrei să fermeci prietenii tăi cu o privire strălucitoare? Lentilele Crazy Lens vă vor face să vă schimbați imaginea dincolo de recunoaștere. Sunt perfecte pentru completarea machiajului de Halloween, vor completa costumul foarte stilat și vor adăuga un aspect prădător întregii stilizări.

Material hidrogel

Acest material modern oferă un confort deosebit de utilizare și se caracterizează printr-o flexibilitate foarte mare. Lentila, datorită caracteristicilor materialului, se adaptează instantaneu la forma ochiului, asigurând confort de utilizare în fiecare zi.

Hidratare adecvată

Folosind lentilele Crazy Lens, poți fi sigur de sănătatea ochiului tău. Materialul modern folosit în timpul producției susține perfect hidratarea ochilor. Datorită gradului său ridicat de hidratare, ochii nu vor fi obosiți nici după o zi întreagă de purtare.

Până la 30 de modele diferite

Lentilele colorate Crazy Lens sunt alegerea pentru fiecare ocazie. Datorită gamei largi de culori și modele disponibile, ne putem uzurpa multe creaturi iconice. Lentilele Crazy Lens sunt o alegere excelentă pentru evenimentele tematice cu costume.

Ascunderea perfectă a culorii naturale a ochilor

În cazul îmbrăcării, este important un efect impecabil. O bună acoperire a culorii noastre naturale a ochilor este baza pentru ca efectul final să arate așa cum ar trebui. Lentilele Crazy Lens ne vor oferi o acoperire excelentă datorită tehnologiei moderne de fabricație și a nu mai mult de 3 straturi de culoare aplicate din interiorul lentilei! Știm ce isi doresc clienții noștri și le oferim!

Utilizare pe termen lung

Atunci când cumpărăm lentile Crazy Lens, putem conta până la 3 luni de utilizare fără probleme! 2 bucăți este cantitatea perfectă pentru a vă începe aventura cu lentilele de contact pentru petreceri. Folosind doar o pereche de lentile, vom ști cât de înaltă este calitatea acest produs.

Pentru cine sunt lentilele Crazy Lens?

Lentilele Crazy Lens sunt realizate din material modern hidrogel. Acestea oferă un confort ridicat de utilizare și o hidratare de lungă durată a ochilor noștri. Sigur chiar și pentru ochii foarte sensibili și uscați. Utilizarea lentilelor asigură o acoperire perfectă a pigmentului natural al ochilor datorită tehnologiei moderne de aplicare a culorii din interiorul lentilei până la 3 straturi. Când cumpărăm lentile Crazy Lens, cumpărăm 2 bucăți și, în plus, o pereche ne poate servi până la 3 luni. Materialul hidrogel de înaltă performanță va hidrata ochiul, este elastic și durează până la 3 luni de utilizare.

Ești o persoană creativă? Îți place să creezi cosplay-uri uimitoare? Petrecerea de Halloween este timpul tău? Dacă ai răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, lentilele Crazy Lens sunt pentru tine! Indiferent că vorbim despre un eveniment unic sau despre o schimbare de aspect în fiecare zi, ochelarii Crazy Lens sunt cei care ne vor permite să ne creăm propriile stilizări.