Dailies Total 1® 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

124,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Andreea
5.0000
Pentru mine cele mai confortabile lentile de o zi
Aurora
5.0000
Super confort ca sa nu mai vorbim si de preturi accesibile!

Lentilele de contact zilnice moderne Dailies TOTAL1® sunt o soluție inovatoare propusă de compania recunoscută și larg recunoscută Alcon® Vision Care. Tehnologiile utilizate îl vor face pe purtător de lentile să uite că le poartă! Confortul pe tot parcursul zilei este în sfârșit la îndemâna ta!

 
Gradul de hidratare modern - oferă un conținut ridicat de apă în partea interioară a lentilei şi, astfel, un confort sporit la purtare. Fără uscarea neplăcută a ochiului şi înroșirea acestuia.
Imperceptibil de ochi - dacă v-ați confruntat cu problema de a simți permanent lentilele pe ochii dvs., acum nu le veţi simţi. Lentilele se adaptează rapid la ochi și sunt chiar imperceptibile datorită proprietăților suplimentare de hidratare.
Permeabilitate ridicată a oxigenului - materialul modern din care au fost realizate lentilele se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen. Datorită acestui fapt, ochii au acces permanent la o cantitate mare de aer. Ochii sunt mai sănătoşi şi mai frumoși.
Vedere clara - o gamă largă de dioptrii din care puteti alege fac ca lentilele să fie disponibile pentru toată lumea, atât pentru persoanele cu miopie cât şi pentru hiperopie. Lentilele asigură o vizibilitate clară chiar şi după câteva ore din momentul introducerii acestora.
In fiecare zi, o pereche noua de lentile - Dailies Total 1

 
In fiecare zi, o pereche noua de lentile - o utilizare zilnica a lentilelor de contact înseamnă că nu mai trebuie să utilizați soluția speciala de curatare. Principiul folosirii lor este simplu - le folositi o singura data, de dimineata pana seara, urmand ca a doua zi sa va aplicati o pereche noua de lentile.
Un ambalaj practic cu 30 de lentile - ideal pentru a încerca un anumit tip de lentile sau ca supliment la un alt pachet, cu dioptrii diferite.
 

Caracteristicile lentilelor Dailies TOTAL 1®:

 

Dailies TOTAL 1® pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt cele mai recente lentile de unica folosința marca Alcon - unul dintre cei mai mari producatori de lentile din lume. Stratul interior al lentilei (cea care nu intra în contact cu ochiul) conține 33 % apa. Stratul exterior conține mai mult de 80 %, iar în imediata vecinatate a corneei aceasta valoare poate fi de pâna la 100 %. Cu o astfel de design avansat și inovator, Dailies TOTAL 1 va va oferi un comfort unic și fara precedent de utilizare.

Permeabilitatea de oxigen al lentilelor Dailies Total 1® este 156. Aceasta valoare ridicata va asigura ca ochii vor respira în mod corespunzator. In plus, ele contin fosfatidilcolina, care este prezenta în mod natural în celulele organismului uman și în lacrimi.

 

Beneficiile lentilelor Dailies TOTAL 1®

 

Aceste lentile revolutionare vor forma o acoperire hidratata, oferind hidratare si prevenind eficient senzatia neplacuta a unui corp strain in ochi. Datorită acestui lucru, vă veți putea bucura de un confort atât de ridicat pe tot parcursul zilei, încât veți uita complet de ele. Ochii sunt un organ sensibil care este ușor de deteriorat. Uneori, câteva ore de lucru la computer sau de petrecere a timpului într-un loc cu aer condiționat sunt suficiente pentru a ne face să ne simțim ochii obosiți, cu senzatie de arsura și să observăm înroșirea ochilor. Persoanele care poartă lentile de contact sunt și mai expuse la senzații similare. Acesta este motivul pentru care este atât de important să alegem o metodă de corectare a vederii care nu numai că ne va oferi o vedere clară, dar ne va permite și să ne simțim bine și confortabil în fiecare zi.

 

Pentru cine sunt destinate lentilele de contact Dailies TOTAL 1®?

 

Lentilele de contact Modern Dailies TOTAL 1® sunt recomandate oricărei persoane care este sătulă de ochi arși deranjanți și care își reamintesc din când în când că au un defect de vedere. Confortul fără precedent este la îndemâna atât pentru cei cu vedere, cât și pentru cei miopi. Nivelul ridicat de hidratare și învelișul respirabil vor aduce ușurarea mult așteptată, în special acelor persoane care sunt deosebit de vulnerabile la senzația de uscăciune a lentilelor de contact - persoanele alergice și persoanele cu ochi sensibil.

 

Parametrii lentilelor Dailies TOTAL 1®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,5
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 156 x 10-9
Gradul de hidratare 33% (interior), >80% (pe suprafețe externe)
Material Delefilcon A
Tehnologie Lightstream®, SmarTears®, VISITINT®
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
BrandDailies
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies Total 1® 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Dailies Total 1® de 30 bucăți?

Lentilele Dailies Total 1® de 30 bucăți pot fi alese fie individual, pe baza parametrilor produsului, fie cu ajutorul unui optometrist, care va ajusta lentilele conform nevoilor tale specifice. Pachetul de 30 de bucăți asigură o disponibilitate convenabilă, iar un avantaj suplimentar este gradientul de hidratare, care oferă un confort excepțional de purtare pe tot parcursul zilei.

Sunt lentilele Dailies Total 1® sigure?

Da, lentilele Dailies Total 1® sunt sigure pentru utilizare. Producătorul renumit Alcon garantează cea mai înaltă calitate și siguranță pentru ochii tăi.

Pentru ce deficiență de vedere sunt Dailies Total 1®?

Lentilele Dailies Total 1® sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele Dailies Total 1®?

Aplicarea lentilelor Dailies Total 1® este ușoară și confortabilă. Este important să îți speli mâinile înainte de procedură. Plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, deschide larg ochiul și plasează lentila pe globul ocular, glisând ușor pleoapa.

Cum să scoți lentilele Dailies Total 1®?

Scoaterea lentilelor Dailies Total 1® este la fel de simplă. Trebuie doar să tragi ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător și cu degetul mare, apoi să prinzi delicat lentila și să o scoți din ochi.