Dailies Total 1® 90 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

344,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Am incercat sa port o pereche de lentile de contact de unica folosinta pentru a ma obisnui cu acest tip de accesorii, dar si pentru a inlocui ochelarii de vedere. Am ales Dailies direct de la Optilen pentru ca aveau cel mai bun pret! Spre surprinderea mea, am constatat ca sunt exact ceea ce cautam. Timp foarte scurt de livrare.

Lentilele de contact zilnice moderne Dailies TOTAL 1® sunt o soluție inovatoare propusă de compania recunoscută și larg recunoscută Alcon® Vision Care. Tehnologiile utilizate îl vor face pe purtător de lentile să uite că le poartă! Confortul pe tot parcursul zilei este în sfârșit la îndemâna ta!

 
Gradul de hidratare modern - oferă un conținut ridicat de apă în partea interioară a lentilei şi, astfel, un confort sporit la purtare. Fără uscarea neplăcută a ochiului şi înroșirea acestuia.
Imperceptibil de ochi - dacă v-ați confruntat cu problema de a simți permanent lentilele pe ochii dvs., acum nu le veţi simţi. Lentilele se adaptează rapid la ochi și sunt chiar imperceptibile datorită proprietăților suplimentare de hidratare.
Permeabilitate ridicată a oxigenului - materialul modern din care au fost realizate lentilele se caracterizează prin permeabilitate ridicată la oxigen. Datorită acestui fapt, ochii au acces permanent la o cantitate mare de aer. Ochii sunt mai sănătoşi şi mai frumoși.
Vedere clara - o gamă largă de dioptrii din care puteti alege fac ca lentilele să fie disponibile pentru toată lumea, atât pentru persoanele cu miopie cât şi pentru hiperopie. Lentilele asigură o vizibilitate clară chiar şi după câteva ore din momentul introducerii acestora.
In fiecare zi, o pereche noua de lentile - Dailies Total 1

 
In fiecare zi, o pereche noua de lentile - o utilizare zilnica a lentilelor de contact înseamnă că nu mai trebuie să utilizați soluția speciala de curatare. Principiul folosirii lor este simplu - le folositi o singura data, de dimineata pana seara, urmand ca a doua zi sa va aplicati o pereche noua de lentile.
 

Caracteristicile lentilelor Dailies TOTAL 1®:

 

Dailies TOTAL 1® pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt cele mai recente lentile de unica folosința marca Alcon - unul dintre cei mai mari producatori de lentile din lume. Stratul interior al lentilei (cea care nu intra în contact cu ochiul) conține 33 % apa. Stratul exterior conține mai mult de 80 %, iar în imediata vecinatate a corneei aceasta valoare poate fi de pâna la 100 %. Cu o astfel de design avansat și inovator, Dailies TOTAL 1 va va oferi un comfort unic și fara precedent de utilizare.

Permeabilitatea de oxigen al lentilelor Dailies Total 1® este 156. Aceasta valoare ridicata va asigura ca ochii vor respira în mod corespunzator. In plus, ele contin fosfatidilcolina, care este prezenta în mod natural în celulele organismului uman și în lacrimi.

 

Parametrii lentilelor Dailies TOTAL 1®:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Dailies
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,5
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 156 x 10-9
Gradul de hidratare 33% (interior), >80% (pe suprafețe externe)
Material Delefilcon A
Tehnologie Lightstream®, SmarTears®, VISITINT®
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
BrandDailies
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies Total 1® 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Dailies Total 1® de 90 bucăți?

Lentilele Dailies Total 1® de 90 bucăți sunt ideale pentru cei care caută soluții comode și igienice. Dimensiunea pachetului de 90 de bucăți asigură utilizarea pe termen lung fără necesitatea de cumpărături frecvente. În plus, tehnologia lor inovatoare de gradient de hidratare oferă un confort excepțional pe parcursul întregii zile.

Poți alege lentilele Dailies Total 1® pe cont propriu, folosind parametrii specificați, sau poți consulta un optometrist care te va ajuta să alegi puterea adecvată și curbură.

Sunt lentilele Dailies Total 1® sigure?

Da, lentilele Dailies Total 1® sunt sigure pentru utilizare. Producătorul renumit Alcon și tehnologia Delefilcon A garantează calitatea înaltă și siguranța pentru ochii tăi. În plus, modul de utilizare zilnică elimină riscul de infecții, asigurând prospețime și igienă în fiecare zi.

Pentru ce deficiență de vedere sunt Dailies Total 1®?

Lentilele Dailies Total 1® sunt concepute pentru corectarea miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele Dailies Total 1®?

Aplicarea lentilelor Dailies Total 1® este simplă și confortabilă. Este important să îți speli și să îți usuci mâinile înainte de procedură. Plasează lentila delicat pe vârful degetului arătător și, folosind cealaltă mână, ridică pleoapa superioară. Apoi, privind în sus, plasează lentila pe globul ocular.

Cum să scoți lentilele Dailies Total 1®?

Pentru a scoate lentilele Dailies Total 1®, mai întâi spală și usucă-ți mâinile. Apoi, trage delicat de pleoapa inferioară cu degetul arătător și cu degetul mijlociu, iar cu degetul mare delicat mută lentila pe albul ochiului și scoate-o.