Easy Sept® 360ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

68,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Am comandat recent Easy Sept, dorind sa incerc si o alta marca de solutie pentru lentile. Spre surprinderea mea, eficienta este una destul de satisfacatoare! Voi continua sa o utilizez, de cate ori e cazul.

Easy Sept® este probabil unica soluție de acest fel pentru îngrijirea lentilelor disponibilă pe piață. Datorită oxidării, eficiența dezinfectării este foarte buna, lentilele curățate cu aceasta solutie sunt mai curate și mai sigure de utilizat.În ambalajul solutiei Easy Sept® veți găsi un recipient special pentru neutralizarea lentilelor. Acesta este un produs nou din catalogul mărcii Bausch & Lomb.

 
Compoziție fără conservanți - solutia de îngrijire poate fi utilizată în siguranță de către persoanele alergice și persoanele cu ochi sensibili, deoarece nu conține conservanți.
Pentru toate lentilele moi - puteți utiliza soluția Easy Sept®, indiferent dacă aveți lentile din silicon sau hidrogel din silicon și indiferent de modul de aplicare al lentilelor pe care l-ați ales.
Curățare completă - preparatul îndepărtează toată murdăria de pe suprafața lentilelor: praf, depozite de proteine ,grăsimi, bacterii,fungi.
Funcția de oxidare - datorită unui recipient suplimentar cu disc catalitic și opțiunii de efervescență, lentilele sunt curățate și dezinfectate mai repede și mai bine.
Nieprzerwana wygoda stosowania - Easy Sept
Utilizare facila - lentilele curățate și hidratate, datorită solutiei Easy Sept® și-au recâștigat prospețimea initiala, o solutie extrem de ușor de utilizat. Nu irita ochii.
Recipient neutralizator pentru lentile + solutie - cumpărați un produs și primiți atât o soluție de îngrijire, cât și un recipient dedicat pentru neutralizarea lentilelor, pentru o îngrijire și mai eficientă.
 

Pentru cine este soluția de lentile Easy Sept®?

  • pentru persoanele care caută produse de cea mai înaltă calitate;   
  • pentru persoanele cărora le place să încerce cele mai noi produse cu funcții suplimentare;   
  • pentru utilizatorii tuturor lentilelor de contact moi;
  • pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu ochi sensibili;    
  • pentru persoanele cărora le pasă de dezinfectarea și îngrijirea adecvata lentilelor. 

Recipient pentru neutralizarea lentilelor - cum funcționează?


În pachetul  Easy Sept® veți găsi un recipient cu un disc catalitic de platină. După turnarea solutiei în el, discul determină efervescența preparatului, ceea ce sporește eficiența dezinfectării. După 6 ore, solutia este complet neutralizata devenind un lichid salin sigur pentru ochi. Doar dupa aceasta perioada, puteți aplica lentilele în siguranță. Atentie! Nu curatati lentilele inainte cu o clipă de a le purta, altfel riscati arsuri la nivel ocular!

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml19,14 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Easy Sept® 360ml
Rating-ul dumneavoastra