Eyeye Hydraclair™ cu provitamina B5 15 ml

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Gazduire
5.0000
Aceste picaturi m-au ajutat cu adevarat sa scap de senzatia de uscaciune. Produsul s-a expediat rapid, direct la domiciliu. Pentru ca stau destul de mult cu ochii in laptop, ma bucur ca am dat de aceste Hydraclaire!
Alin
5.0000
In general, stau peste 10 ore in fata calculatorului, chiar mi-au fost de folos picaturile!
Ulise
4.0000
Se stie ca picaturile pentru ochi care contin vitamina B5 sunt printre cele mai comandate. Sincer sa fiu, nu prea mai am probleme cu uscaciunea in zona ochilor, m-am impacat foarte bine cu aceste picaturi pentru ochi.

Picaturi hidratante cu provitamina B5 in 15 ml.
Timp de expediere 24 ore

 
Hidratare rapidă a ochilor - sarcina principală a picăturilor Eyeye Hydraclair este hidratarea imediată a ochilor și, implicit, eliminarea disconfortului cauzat de uscăciune.
Sistem inovator Hydraflex - prin utilizarea sistemului inovator, picăturile aplicate dozează în mod continuu vitamina B5, întărind corneea și având grijă de capacitatea ei de regenerare.
Eliminarea oboselii și a roșeții - hidratarea rapidă și bogăția de vitamine din picături conduc la dispariția imediată a senzației de oboseală a ochilor și a roșeții inestetice, cauzate de, de exemplu, munca prelungită la computer.
Protecție suplimentară - utilizarea regulată a picăturilor Eyeye Hydraclair acționează stabilizator asupra filmului lacrimal, ceea ce sporește procesele naturale de protecție ale ochiului.
Compatibilitate cu toate tipurile de lentile - Eyeye Hydraclair cu provitamina B5
Compatibilitate cu toate tipurile de lentile - picăturile pentru ochi pot fi utilizate și atunci când purtați lentile de contact, deoarece datorită formulei îmbunătățite acestea nu intră în nicio reacție cu lentilele.
Recipient pentru picurare comod - utilizarea picăturilor pentru ochi este chiar mai comodă datorită recipientului pentru picurare îmbunătățit, care dozează cantitatea de preparat adaptată capacității de stocare a sacului conjunctival.
 

Eyeye Hydraclair cu provitamina B5 15 ml au proprietati protectoare, nutritionale si de ingrijire. Provitamina B5 - o substanta naturala prezenta in corpul uman - intareste si sprijina proprietatile corneei de auto- regenerare, avand in acelasi timp, un efect pozitiv asupra starii sale generale. Este ingredientul principal al Eye Responsive Care System™ care permite ca Eyeye Hydraclair sa protejeze ochiul de uscaciune, iritatie si oboseala. in plus, substantele continute in Eyeye Hydraclair adera la cornee, in scopul de a stabiliza filmul lacrimal. Acest lucru ofera un nivel suplimentar de protectie ochilor.

Picaturile sunt potrivite pentru toate tipurile de lentile de contact. Ele sunt de asemenea disponibile in 15 flacoane ml.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml166,60 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Hydraclair™ cu provitamina B5 15 ml
Rating-ul dumneavoastra