Kit de start FitView Daily Plus 10 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Cei care sufera de miopie trebuie sa stie ca acest kit de start este perfect din toate punctele de vedere. Pentru o vedere mai buna!
Aurora
5.0000
Sunt lentile cu purtare zilnica, deosebite, eu m-am impacat foarte bine cu acestea. M-am simtit bine si le voi comanda din nou. Au si protectie UV!
Incepe o noua aventura cu lentilele de contact FitView Daily Plus.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!
 
Construcție inovatoare - structura asferică bazată pe un material flexibil ia în considerare și marginile mai largi, ceea ce permite o potrivire mai bună a lentilelor pe ochi, fără riscul de iritații.
Hidratare optimă a ochilor pe parcursul întregii zile - acest lucru se traduce direct într-o stare de bine remarcabilă și într-o libertate deplină în desfășurarea diferitelor activități. Această metodă de corecție a vederii este de neprețuit la locul de muncă și în timpul destinat relaxării, fiind apreciată de cei mai exigenți utilizatori.
Lentile cu protecție antibacteriană - protejează împotriva acumulării depozitelor proteice, reprezentând în același timp cea mai bună alegere pentru persoanele care preferă soluții confortabile. Acest tip de lentile permite menținerea unei igiene maxime în orice circumstanțe, de exemplu, în timpul formelor active de odihnă și excursii.
Confort înalt la purtare - lentilele zilnice oferite de o marcă recunoscută în industrie nu necesită proceduri suplimentare de îngrijire, ceea ce este extrem de important pentru persoanele ocupate. A doua zi, este suficient să purtați o pereche nouă de lentile, ceea ce va fi apreciat de persoanele care caută o soluție comodă atât pentru miopie, cât și pentru hipermetropie.
Filtru UV complex - FitView Daily Plus
Filtru UV complex - protejează ochii de acțiunea nefavorabilă a radiațiilor ultraviolete, permitând astfel o relaxare regeneratoare în aer liber și relaxare completă chiar și în zilele toride.
 

FitView Daily Plus pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentile de contact de schimb zilnic concepute pentru a corecta atât hipermetropia si miopia. Acest lentile sunt realizate din Metafilcon A, un material care pastreaza lentilele excelent umidificate pe tot parcursul zilei, cu un continut de 56 % apa. Datorita unei permeabilitati mari de oxigen, care sa evite orice iritație ale corneei, FitView Daily Plus sunt extrem de confortabile.

 

Caracteristicile lentilelor FitView Daily Plus

 

Din cauza modului în care acestea sunt facute, multidimensionale, FitView Daily Plus sunt perfect aderente pe ochi. Un avantaj deosebit este faptul ca lacrimile curg usor intr-un mod natural. FitView Daily Plus au o proprietate antibacteriala speciala pe suprafața lentilelor, evitand astfel colectarea depozitelor de proteine ​​pe lentile. FitView Daily Plus sunt echipate cu un filtru special care protejeaza ochii de UVA si UVB ultraviolet.

FitView Daily Plus sunt recomandate în special pentru persoanele care prefera lentile de contact de unica folosinta, care nu necesita nici o grija suplimentara. FitView Daily Plus sunt, de asemenea, cea mai buna alegere pentru care sunt în cautarea lentilelor moi usor de purtat. FitView Daily Plus satisface cei mai exigenti utilizatori.

 

Parametrii lentilelor FitView Daily Plus:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact FitView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 22 x 10-9
Hidratare 56%
Material Methafilcon A
Filtre UV Taip
Timp de expediere 24 ore
Numar de bucati/cutie 10 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaFitView
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit de start FitView Daily Plus 10 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact FitView Daily Plus 10 bucăți?

Lentilele de contact FitView Daily Plus 10 bucăți sunt ideale pentru cei care caută o opțiune confortabilă și igienică de corecție a vederii pentru utilizare zilnică. Cu un pachet de start de 10 bucăți, le puteți testa ușor eficacitatea. Le puteți alege singuri, folosind parametrii specificați, sau vă puteți consulta cu un optometrist.

Sunt lentilele FitView Daily Plus sigure?

Da, lentilele FitView Daily Plus sunt sigure pentru utilizare, deoarece sunt destinate utilizării unice, eliminând riscul de infecții și alergii. Sunt fabricate din material de înaltă calitate Methafilcon A, care asigură confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt FitView Daily Plus?

Lentilele FitView Daily Plus sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele FitView Daily Plus?

Aplicarea lentilelor FitView Daily Plus este ușoară și rapidă. După ce vă spălați și uscați mâinile, plasați delicat lentila pe vârful degetelor și aplicați-o pe ochi, asigurându-vă că se fixează bine.

Cum să îndepărtezi lentilele FitView Daily Plus?

Îndepărtarea lentilelor FitView Daily Plus este de asemenea simplă. Trebuie doar să trageți ușor de pleoapa inferioară în jos, priviți în sus pentru a vedea lentila, apoi să o prindeți delicat și să o scoateți din ochi.